Home » » Απόσπασμα από ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Απόσπασμα από ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 | 2:44 π.μ.

Ανακοίνωση για όσα έγιναν χτες στη Συνεδρίαση της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, εξέδωσε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Παραθέτουμε ασχολίαστο ένα απόσπασμα (Ολόκληρη η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα 902):

 Μια μικρή ομάδα μελών των παρατάξεων ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ, έξω και πέρα από τις αποφάσεις των συλλόγων, έστησε ένα σκηνικό για τις κάμερες που τελικά εξυπηρετεί άλλους σκοπούς: Να μη γίνεται καμιά συζήτηση και να μην υπάρχει καμιά ενημέρωση στην κοινή γνώμη για τα τεράστια προβλήματα των φοιτητών του Πανεπιστημίου, πράγμα που βολεύει την κυβέρνηση, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη του Πρύτανη να συνεχίζει ανεμπόδιστα την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, να παρουσιάζεται υποκριτικά ως υπέρμαχος της δήθεν "εύρυθμης" λειτουργίας του Ιδρύματος και να προσπαθεί να νομιμοποιήσει μέτρα, όπως security και άλλα, που βάζουν στο στόχαστρό τους τη συλλογική διεκδίκηση. Να δίνει τροφή για δηλώσεις όπως αυτή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ότι "Για όσους επιχειρούν καταλήψεις, υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση από τους νόμους, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται". Έχει στόχο να ενταθεί ο αυταρχισμός, να αποπροσανατολιστούν οι φοιτητές από την ανάγκη να συζητήσουν και να παλέψουν μαζικά γι' αυτά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να συκοφαντούνται οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος και οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες ομάδες δρουν με αυτόν τον τρόπο. Πλέον είναι πιο καθαρό από ποτέ ότι δρουν τυχοδιωκτικά, για τις κάμερες και για εντυπωσιασμό, ότι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις των συλλόγων και των συνελεύσεών τους. Με αυτόν τον τρόπο συκοφαντούν το φοιτητικό κίνημα, μπαίνουν εμπόδιο στη συμμετοχή και την οργάνωση των φοιτητών, στο δυνάμωμα του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών στις σπουδές και το μέλλον.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

31 Οκτωβρίου 2014 στις 4:13 π.μ.

κρίμα.....για την Μ.Α.Σ. που αναμασά για χιλιοστή φορά την κομματική γραμμή και μιλάει για τυχοδιωκτικές ομάδες, μη παρμένες αποφάσεις συλλόγων, και όλα τα κάνουν τα ΕΑΑΚ και οι φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέαμα !!!!!....αυτά έχουν καταλάβει οι αγωνιστές κνίτες από την εμπειρία τους στα ΑΕΙ - ΤΕΙ και από τους νεολαίστικους αγώνες...και πάλι κρίμα....μόνοι θα μείνετε...

http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/2014/10/900.html

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 11:36 π.μ.

Η ξεφτίλα του ΜΑΣ/ΚΚΕ: Αγωνιστικό στα λόγια, υποταγμένο στην κυβερνητική πολιτική στην πράξη!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 1:36 μ.μ.

ολα για τις καμερες και το στησιμο του σκηνικου για το θεατρο με τους ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ απο τις ουρες του συριζα. Δεν τους ενδιαφερει τιποτα εκτος απο την αστικη διαχειρηση

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 4:14 μ.μ.

μυαλο κουκουτσι οι κνιτες, οπως παντα!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 4:58 μ.μ.

Εεεε Κνίτες οι κολεγιές με τον κυβερνητικό συνδικαλισμό θέλουν και θυσίες! Αλήθεια αυτή η κατάπτυστη ανακοίνωση του ΜΑΣ με πόσες αποφάσεις Δ.Σ.(Με την στήριξη των κυβερνητικών παρατάξεων) για συμετοχή στον αυριανό περίπατο ανταλάχθηκε; 29 ταριχευτές κινημάτων συνιστουν ΚΚΕ. EΣΥ;

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

ΜΑΣ/ΚΚΕ: Στα λόγια αγώνες, στην πράξη υποταγή.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 7:02 μ.μ.

Σιγά ψευτοεπαναστάτες μην σπρώχνεστε. Μπορεί αύριο να πάρετε και τα χειμερινά ανάκτορα!!!!!
Σανίδα βρεγμένη και λίγη είναι αυτό που σας λείπει. Προς το παρόν πάτε να συμετάσχεται στην αυριανή κινητοποίηση του ΚΚΕ μιας και θέλετε συνεργασίες και κρατίστε την αυτοτελειά σας.
Αν έχετε βέβαια τα α..@ δια να πάτε!! Αμ δεν γίνετε επαναστάση με 20 και 30 άτομα μπροστά στις κάμερες τρομάρα σας.!!!!
Νεότερα μετα την πορεία αύριο. Για να δούμε τι μαργαριτάρια θα σύρεται πάλι στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ.


Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 7:23 μ.μ.

Οσοι βριζουν το ΜΑΣ δεν απανταν σε τιποτα απο αυτα πογ βαζει η ανακοινωση του. Απλα βριζουν. Δειγμα οτι εχει δικιο το ΜΑΣ? Αλλα αποφασισανε οι συλλογοι και αλλα εκαναν μερικοι μαιντανοι της ΕΑΑΚ/ΑΡΕΝ μπροστα στις καμερες?
Αυτα οσο δεν απαντιουνται δικαιωνουν το ΜΑΣ.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 11:23 μ.μ.

Δίκιο έχει το ΜΑΣ/ΚΝΕ, ο Φορτσάκης και η κυβέρνηση. Η πληροφορία ότι θα είναι και ο Φορτσάκης στην αυριανή συγκεντρωση της κυβέρνησης και των φίλιων δυνάμεων που βγάζει λάδι την ΕΕ ελέγχεται ως ανακριβής.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 11:53 μ.μ.

Δεν σας χώραγε γι'αυτό βάλατε την μισή ανακοίνωση του ΜΑΣ; Εσείς πως χαρακτηρίζετε το γεγονός όταν μία προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των φοιτητικών συλλόγων το μεσημέρι με συγκεκριμένο πλαίσιο κατόπιν δεκάδων γενικών συνελεύσεων μετατρέπεται σε happening με την όλως τυχαία παρούσια των ΜΜΕ και των τηλεοράσεων; Ποιός συνεννοήθηκε με τα κανάλια ώστε συγκεκριμένη ώρα να βρίσκονται σε on line σύνδεση για να μην συζητηθεί τελικά κανένα θέμα; Μη μας περνάτε και για μ@λ@κες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger