Home » » Εμμισθος υπάλληλος του Σύριζα ο Πάγκαλος; (Βίντεο)

Εμμισθος υπάλληλος του Σύριζα ο Πάγκαλος; (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 | 7:56 μ.μ.


Ακούγοντας –στο βίντεο που παραθέτουμε- τον Θ. Πάγκαλο, παρ’ ολίγο να υποθέσουμε ότι μετά την αποστράτευση του απ’ την πολιτική σκηνή έγινε έμμισθος υπάλληλος του Σύριζα. Και σίγουρα θα αισθάνονται αμήχανοι αρθρογράφοι της «Αυγής» που δεν κατορθώνουν να κάνουν τόσο αποτελεσματική προπαγάνδα για το κόμμα της Κουμουνδούρου όσο ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Φυσικά, υπάρχει και η αρνητική πλευρά μιας και οι πάντες θεωρούν ότι ο Θ. Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι αρλούμπες που λέει δεν ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά κανενός δικαστή να του ασκήσει ποινικές διώξεις εναντίον του, τουλάχιστον με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων «ικανών να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες», όπως θα έλεγε κάποιος νομικός.

Το πολιτικό σύστημα έχει εκτιμήσει –και φυσικά ανταμείψει- όλες τις βρόμικες δουλειές που έχει κάνει για λογαριασμό του,  και μάλιστα με επιτυχία, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, οπότε του δίνει τα περιθώρια να βρίσκεται στα ΜΜΕ –σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι- και να λέει τις παπαριές του.

 Γ. Γ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2014 στις 8:14 μ.μ.

σαμαράς: "μέχρι και ο πάγκαλος έχει δικαιώματα"
http://kato-kefali.blogspot.gr/2014/10/blog-post_73.html

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2014 στις 8:33 μ.μ.

Προφανώς ο Πάγκαλος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μεγάλα συμφέροντα και την αμερικάνικη πρεσβεία απ' όπου έπαιρνε πάντοτε εντολές. Προφανέστατα είναι αβάντα και διαφήμιση στο ΣΥΡΙΖΑ όταν τον βρίζει πεζοδρομιακά και απευθύνει εναντίον του φαιδρές κατηγορίες ένα γελοίο υποκείμενο και ελλεεινό σκουλήκι όπως είναι ο Πάγκαλος. Προφανέστατα είναι κωμικό και αφελές να πιστεύει κανείς ότι ο Πάγκαλος μιλάει σα βόθρος επειδή εχθρεύεται το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον φθείρει και να τρομοκρατήσει το λαό, αποκλείεται ένας τέτοιος τύπος (ο οποίος δεν κάνει τίποτε εάν δεν συμβουλευτεί τους διαφημιστές και τους επικοινωνιολόγους του) να μην γνωρίζει ότι με όλα αυτά ενισχύει το ΣΥΡΙΖΑ. Διότι προφανέστατα, όταν σε βρίζει ένα τόσο απεχθές και μισητό πρόσωπο όπως είναι ο Πάγκαλος, αρκεί από μόνο του για να σε καταστήσει συμπαθή (ή τουλάχιστον όχι αντιπαθή). Δυστυχώς όμως το "άλογο" ΣΥΡΙΖΑ όσο και εάν αβαντάρεται από το σύστημα είναι "κουτσό".

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2014 στις 11:17 μ.μ.

Ο Πάγκαλος ανήκει στη ΝΔ. Άνηκε στο ΠΑΣΟΚ. Το τελευταίο που είπε είναι κατ "εντολή σαμαρά" μια απίστευτη αθλιότητα, ένα τεράστιο ψέμα, ή είναι το δικό του διεστραμμένο συμπέρασμα; Όπως και να χει, πρέπει να τον καλέσει αμέσως εισαγγελέας να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται. Αν δώσουμε ανοχή σε τέτοια άθλια προπαγάνδα σε τόσο βαριές κατηγορίες χωρίς κανένα στοιχείο, τότε θα έχουμε μια χωματερή, ένα βόθρο που θα πρέπει να μείνουμε μέσα.
Ο Πάγκαλος είναι πλέον απλός πολίτης. Τα κανάλια όμως του συμπεριφέρονται σαν να είναι ακόμα υπουργός. Προφανώς το κάνουν γιατί η λάσπη τους εξυπηρετεί. Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε απλά στη γραφικότητα, για να μην πω άλλη πιο εύστοχή και σκληρή λέξη, του κάθε Πάγκαλου.
Οφείλει να δώσει λόγο όχι μόνο γι αυτά που λέει, αλλά και για όσα έκανε. Είμαστε πιστεύω αδικαιολόγητα ευγενικοί με αυτή την απύθμενη θρασυδειλία. Οι συκοφαντίες τέτοιου τύπου είναι γνώρισμα του ναζισμού. Επειδή η ΝΔ δεν τολμά να πει κάτι τέτοιο απευθείας χρησιμοποιεί τα καμένα χαρτιά.
Θα πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει γιατί είναι θέμα που αφορά νεκρούς συνανθρώπους μας. Αλλιώς να υποστεί τη μοίρα του συκοφάντη.
Επί της ουσίας: Τον μόνο που ωφέλησε ο τραγικός θάνατος των εργαζομένων στην τράπεζα της Μαρφίν ήταν η κυβέρνηση Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ο ίδιος άνηκε. Κατ' επέκταση ωφελήθηκαν οι αντιλαϊκές πολιτικές αφού πρώτον: Το λαϊκό κίνημα αγανάκτησης "πάγωσε" από το γεγονός σταματώντας δυναμικές κινητοποιήσεις δίνοντας χρόνο στην κυβέρνηση ΓΑΠ και τον Πάγκαλο να συνεχίσουν απτόητοι τη δολοφονία της οικονομίας και την εξαθλίωση των εργαζομένων, συνταξιούχων κι ανέργων.
Δεύτερο: Δόθηκε ευκαιρία στην ακροδεξιά να καπηλευτεί το θάνατο μιας εγκύου και άλλων δυο υπαλλήλων με το να κατηγορεί άδικα ολόκληρη την αριστερά χωρίς κανένα στοιχείο. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορήθηκαν τέσσερα στελέχη της τράπεζας με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή από αμέλεια και της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.
Τα στοιχεία δείχνουν προβοκάτσια. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο Βγενόπουλος (ιδιοκτήτης) είχε δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και κατηγόρησε μέλος της κυβέρνησης ότι του "έφαγε" 50 εκατομμύρια. Τρεις μέρες μετά του καίνε το μαγαζί. Κι αν αυτό το θεωρήσουμε τυχαίο, ο εμπρησμός έγινε σε μια χρονική συγκυρία "περίεργη". Οι αγανακτισμένοι ήταν έτοιμοι να μπούνε στη βουλή και να διώξουν κλοτσηδόν τους δοσίλογους. Η μόνη τράπεζα δε που ήταν ανοικτή, ήταν αυτή που κάηκε! Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες σύμφωνα με τους ίδιους τους υπαλλήλους. Ποιός είχε δώσει εντολή γι αυτό; Και το κυριότερο: Υπήρχαν video, μάρτυρες κι όμως κανείς δεν αναγνώρισε κανένα δράστη! Μάλιστα όλοι οι κατά καιρούς κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό ή αθωώθηκαν ή δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν σοβαρά τις κατηγορίες, προφανώς γιατί ψάχνουν πάλι σε λάθος πρόσωπα. Η υπόθεση αυτή έχει κι άλλα αναπάντητα ερωτήματα.
Το μόνο που βολεύει η μη διαλεύκανση είναι τους ακροδεξιούς, την κυβέρνηση και το Πάγκαλο. Και σε καμία περίπτωση τα εγκλήματα αγνώστων, δεν συμψηφίζονται με τα εγκλήματα των πολύ γνωστών πολιτικών. Εγκλήματα που οδήγησαν στο ξεπούλημα μιας χώρας και τη φυσική εξόντωση (επί της ουσίας δολοφονία) χιλιάδων συνανθρώπων μας, είτε από απελπισία που οδήγησε στην αυτοχειρία, είτε από έλλειψη Πρόνοιας και περικοπών στην Υγεία, είτε από την καταστολή, ή ακόμα από το "ξέπλυμα" των νοσταλγών του Χίτλερ.
Ο Πάγκαλος αφού επιμένει ότι "οι εμπρηστές ήταν του ΣΥΡΙΖΑ" θα πρέπει να τους ξέρει. Οφείλει λοιπόν να πει ονόματα, αλλιώς να υποστεί τις συνέπειες των νόμων που ο ίδιος ψήφιζε. Καμία ανοχή σε σπόρους δικτατόρων. mitsos175.

Περαστικός
15 Οκτωβρίου 2014 στις 9:28 π.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συναγελάστηκε και συνεχίζει με θρησκευτική πίστη να συναγελάζεται τέτοιου είδους δίποδα που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι, στους ξεφτιλισμένους αστικούς θεσμούς στους οποίους ακόμα συμμετέχει και στηρίζει.

Όταν συχνάζεις σε πολιτικούς βόθρους, τι μυρωδιά νομίζεις ότι θα 'χεις, ε;

Ας πρόσεχε. (εκτός αν, περί άλλα τυρβάζει... λες;)

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2014 στις 3:32 μ.μ.

Και προσπαθεί τώρα το σύστημα να κοροϊδέψει ανθρώπους σαν τον 8.33. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Τι πιο φανερό: Τα αστικά επιτελεία έδωσαν εντολή στον Πάγκαλο να βρίσει το ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει συμπαθής στον λαό ο απεχθής Τσίπρας.
Όμως που πα ρε Καραμήτρο;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο 8.33 τους τσάκωσε με το χέρι στο μέλι!
Σιγά μη δεν καταλάβαινε το κόλπο!!

Που πάτε βρε ΑΦΕΛΗ αστικά επιτελεία;
Τον ξέρετε τον 8.33; ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ πιάνει βρε, όχι φτηνά κολπάκια σαν κι αυτά που σκαρώνετε με τον Πάγκαλο.
Τι νομίζετε, τσάμπα πήγαν τόσα επεισόδια από το "Mission: Impossible";;;
Οχι σε ταμάς λοιπόν. Εδώ δε τσιμπάμε με τέτοια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger