Home » , , » "Γέφυρες" των ιδιοκτητών του Mega στον Σύριζα

"Γέφυρες" των ιδιοκτητών του Mega στον Σύριζα

Από giorgis , Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 | 9:44 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Αρκετές συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Πρετεντέρης στην τηλεοπτική εκπομπή του και έδειχνε τον Σύριζα να διευρύνει την διαφορά του και να προηγείται 6,5% της Ν.Δ.
Δεν με εντυπωσιάζει καθόλου το γεγονός για να μην πω ότι το θεωρώ και αναμενόμενο.  Εννοώ όχι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης –ξέρουμε πως μαγειρεύονται αυτές- αλλά το να αρχίσουν οι ιδιοκτήτες του Mega να ρίχνουν «γέφυρες» προς τον Σύριζα που τον θεωρούν –βάσιμα θα έλεγα- αυριανή κυβέρνηση.

Υπάρχει κάτι βασικό, σ αυτή την κατεύθυνση που αποτελεί μονόδρομο για τα αφεντικά του Mega.   Εκτός από το ότι το δελτίο ειδήσεων του Mega έχει πλήρως απαξιωθεί και η εγκυρότητα του είναι ανύπαρκτη, το κανάλι είναι πτωχευμένο  (τα χρέη του ξεπερνούν τα 130 εκατ ευρώ)  και μόνο χάρη στις κυβερνητικές επεμβάσεις προς τις τράπεζες μπορεί και βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία.
Μια κυβέρνηση που σεβόταν τον εαυτό της θα άφηνε να βουλιάξει ένα τηλεοπτικό κανάλι που αποτέλεσε την «ναυαρχίδα» του στόλου των ΜΜΕ που έστειλε τον ελληνικό λαό να ταξιδέψει στα νερά της τυφλής  παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Μια ενδεχόμενη  κυβέρνηση Σύριζα θα το κάνει; Προσωπικά πολύ αμφιβάλω.

Διαβάστε επίσης

Από «πυλώνες του συστήματος διαπλοκής προνομιακοί συνομιλητές οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για τον Α. Τσίπρα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2014 στις 10:00 π.μ.

Δεν καταλαβαίνω την λογική περί "μαγειρέματος". Ωραία, προφανώς και μαγειρεύονται τα αποτελέσματα, αλλά θα μπορούσε το mega να δώσει π.χ.+1 την ΝΔ όταν βγαίνουν δημοσκοπήσεις μέχρι και...+11 ο ΣΥΡΙΖΑ; Και στο κάτω κάτω γιατί το +6 στο ΣΥΡΙΖΑ είναι γέφυρα κι όχι μαγείρεμα προς τα...κάτω; Μήπως είστε λιιιιιγο προκατειλημμένοι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger