Home » , , » Κι όμως έτσι είναι όλοι οι αστοί πολιτικοί.

Κι όμως έτσι είναι όλοι οι αστοί πολιτικοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 | 4:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Μετά τον Πάγκαλο, το Γεωργιάδη, τη Βούλτεψη άλλο ένα "τεφαρίκι" της πολιτικής ήρθε να πει τη δική του χαζομάρα. Για να εμπλουτιστεί η συλλογή με τις ακαθαρσίες των βολεμένων κηφήνων.
Η Ελένη Κούρκουλα την πέταξε τη βλακεία της. Σιγά μη ντραπεί. «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχαρτζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;

Εγώ Ελενίτσα που είμαι άνεργος, πάρα πολλοί άλλοι σαν εμένα επίσης φτωχοί είπαμε αλήθεια για τα σπίτια μας και για τα χρήματα μας. Τα οποία μας βουτήξατε. Μην κρίνεις τους άλλους από τον εαυτό σου και τους συνεργάτες σου. Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ (δόξα το λαό).

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, είπε πως "το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ". Μπράβο που δεν ανήκεις στο "αλλοτριωμένο", αλλά το "γνήσιο" κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Άκη (που δικαιολογείς),τον Τσουκάτο, τη Σπυράκη, τον Ψυχάρη, το Μπόμπολα, τον Πάγκαλο φυσικά, όλους όσους στηρίζετε την ακροδεξιά ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων, του ξεπουλήματος, της υποτέλειας και της εξαπάτησης. Το "γνήσιο" ΠΑΣΟΚ του Μνημονίου.

Το ΠΑΣΟΚ - δεκανίκι του Βορίδη και του Μπαλτάκου. Αυτό ναι! είναι το κομμάτι που είναι" βέρο" ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ευτυχώς γι αυτόν! Μπορεί όμως να γίνει στο μέλλον, αν δεν προσέξει.

Πως μια τέτοια βλακεία να μην ξεσηκώσει ενθουσιασμό στους δοσίλογους; Χειροκρότημα από τον Άδωνη, το αξίζεις. Όσο και την περιφρόνηση όλων μας. Δε θα επαναλάβω αυτά που σου σέρνουνε δίκαια στο ίντερνετ γιατί θα στα ψάλλω με το δικό μου τρόπο.

Η Κούρκουλα ήταν ηθοποιός. Τώρα παίζει το ρόλο του "λαγού". Έγινε γνωστή σαν "Σελήνη" σ' ένα σήριαλ. Κατόρθωσε μάλιστα με το υποκριτικό της ταλέντο να γίνει συμπαθής. Έγινε μέλος του κοινοβουλίου, όχι επειδή είχε ικανότητες στην πολιτική, αλλά επειδή ήταν γνωστή από τα ΜΜΕ.
"Έφυγε" νωρίς το 2007 κι αντί να ευχαριστεί την καλή της τύχη γι αυτό, προκαλεί με τέτοιες γελοίες κι ανόητες δηλώσεις, όλους εμάς που υποφέρουμε από την πολιτική που στήριξε και οδήγησε στη χρεωκοπία.

Φαίνεται από αυτές τις δηλώσεις:
1) Ο πανικός ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για την επικείμενη πανωλεθρία, αφού επιστρατεύουν τους πάντες, όλες τις "εφεδρείες"
2) Ότι οι βολεμένοι και οι απατεώνες πολιτικοί είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Αν σε πειράζουν τα λόγια μου Ελένη, μάθε πως εσύ είπες τον εαυτό σου απατεώνα, αφού είσαι κι εσύ ελληνίδα και "κρύβεις έναν Άκη" μέσα σου. Εγώ δεν αποδέχομαι αυτό που είπες για τον εαυτό μου, ούτε για κανένα φτωχό συνάνθρωπό μου.
3) Δείχνει ότι το "μαζί τα φάγαμε" είναι κοινή γραμμή και κοινή σκέψη στους υπηρέτες των τοκογλύφων. Η τακτική "πες, πες στο τέλος θα μείνει κάτι" δεν θα περάσει. Ούτε η λάσπη που αποπροσανατολίζει και τσουβαλιάζει τους θύτες -τα πολιτικά καθάρματα, με τα θύματα τους εργαζόμενους.
4) Όταν πάμε στην κάλπη να ψηφίσουμε πρέπει να επιλέγουμε βάσει πολιτικών κριτηρίων κι όχι άσχετους γιατί είναι πχ διάσημοι, όμορφοι ή της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Αλλιώς λουζόμαστε τα βοθρολύματα και τις ύβρεις κάθε πολιτικής αποτυχίας, κάθε μηδενικού που καταντά νούμερο.
5) Τα αστικά κόμματα και πολιτικές παράγουν τέτοιους άθλιους και φαύλους. Είναι στο DNA του συστήματος η διαφθορά. Το βλέπετε ότι δεν είναι μόνο ένας - δυο...

Γι αυτούς ταιριάζει ο μύθος του Αισώπου για την αλεπού με την κομμένη ουρά. Επειδή είμαστε οι περισσότεροι έντιμοι δεν τα φάγαμε μαζί και γι αυτό τους καταδικάζουμε. Έχουμε δε κάθε δικαίωμα γι αυτό αφού οι πολιτικοί μας εξαπάτησαν και μας έκλεψαν.

Ένοχος ένοχο ου ποιεί. Και να είστε σίγουροι, δοσίλογοι, πως θα έρθει η ώρα που θα δώσετε λόγο για τα εγκλήματα σας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger