Home » , » Λαζόπουλος για Σύριζα, ΚΚΕ και "Ποτάμι" (Ηχητικό)

Λαζόπουλος για Σύριζα, ΚΚΕ και "Ποτάμι" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 | 3:33 μ.μ.

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας», ο Λάκης Λαζόπουλος, χωρίς υπεκφυγές απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις  που του τέθηκαν. Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στο δημοσίευμα του «Βήματος» σύμφωνα με το οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος «υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα ήδη από το 2012 και σε αυτό το σημείο συμπλέει με τον κ. Δ. Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του Alpha με τον οποίο συνεργάζεται». Ο σατιρικός καλλιτέχνης έδωσε την δική του εκδοχή από πού πηγάζει αυτό το δημοσίευμα.

Ταυτόχρονα εκδήλωσε την υποστήριξη του στον Σύριζα, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση σε Σταύρο Θεοδωράκη και στο ΚΚΕ στο οποίο αναφέρθηκε με εντελώς απαξιωτικό τρόπο. Πιθανολογούμε ότι θα υπάρξει απάντηση από τον «Ριζοσπάστη» στους πολύ βαρύς χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο Λαζόπουλος στο ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2014 στις 4:25 μ.μ.

Καμμια εκπληξη. οτι ελεγε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΝΙΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ με το παλιο ΠΑΣΟΚ τα ιδια ακριβως λεει και ο κυριος αυτος με το καινουργιο που γεννηθηκε. καρεκλα του εχουνε ταξει το μεροκαματο να πεφτει και καπιταλισμος για παντα

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2014 στις 10:16 μ.μ.

καρεκλα του εχουνε ταξει το μεροκαματο να πεφτει και καπιταλισμος για παντα !!! χα χα!! για το λακη ισυουν αυτα; ο μαιλης-γοντικας ποτε θα πανε για δουλεια; ελα μικρε πες μου; πότε; να σου πω εγω; ποτέ!! κορόιδο!!!

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2014 στις 11:12 μ.μ.

Κανείς σοβαρός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, να μην ασχοληθεί με σκουπίδια. Πάει πολύ να δίνεις αξία σε σκουπίδια, σε τσιράκια καναλαρχών, που δεν την αξίζουν. Μία πλήρη απαξίωση και ένα πελώριο τίποτα θα πρέπει να είναι η απάντηση μας. Κανείς να μην ασχοληθεί μαζί του. μανώλης

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 11:28 π.μ.

πρόστυχος, σαν τα τα προστυχα αστεία που προβάλει, προκειμένου την προπαγάνδα του να την χαρακτηρίσει ως σάτυρα ,και να μας το παίζει αριστοφανικός ο μη χέσω.

οπορτουνιστικό απόβρασμα
31 Οκτωβρίου 2014 στις 12:07 μ.μ.

@Μανώλη

Για τα σκουπίδια και τα τσιράκια των καναλαρχών συμφωνώ και επαυξάνω. Φαντάζομαι ότι σε αυτά θα περιλαμβάνεις και τον Καλαμούκη και την Ελληνοφρένεια. Άλλωστε, κι αυτοί τώρα τελευταία δε μας τα λένε καθόλου καλά. Τη μία καλούν τον Τζίμη Πανούση και την άλλη καλούν το Λαζόπουλο. Μπας και το΄χουν γυρίσει;

Να δοθεί γρήγορα οδηγία στις κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ ώστε μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον τα μέλη του κόμματος να μην ακούνε την Ελληνοφρένεια και μπερδευτούν. Αν κάποιος κνίτης δεν αντέχει να κόψει απότομα την Ελληνοφρένεια, τουλάχιστον ας αποφεύγει τις Πέμπτες όπου γίνονται οι συζητήσεις μέχρι να πάρει επίσημη θέση το Κόμμα

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 2:21 μ.μ.

Μανωλη και ολοι οι υπολοιποι που ειμαστε συνοδοιποροι του ΚΚΕ καλο θα ειναι να θυμισω οτι εχουμε τεραστια ευθυνη ως κομμα οταν καποτε ειχαμε κλακαδορους της νεολαιας μας στη σκηνη του Λακη. Ο Λακης δεν εγινε τωρα παιδι του συστηματος. Εχει παρελθοντα χρονο στα δειγματα γραφης που εχει δωσει ως παιδι του συστηματος. Καλο ειναι πρωτα να υπαρξει μια αυτοκριτικη ως κομμουνιστες που ειμαστε κ μετα να κατσαδιασει ο καθενας μας τον Λαζοπουλο.Αλλωστε γνωστος ο ρολος του.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 3:23 μ.μ.

10.16 Και βεβαια για αυτον τον σαλτιμπαγκο ισχυουνε αυτα που αντι να ασχοληθει με τον λαο που πειναει και δεινοπαθει μεσα στην καπιταλιστικη κριση κοιταει να κανει αντικομμουνισμο για το ρουσφετι που του εχουνε ταξει αυτη ειναι η μοιρα του καθε τυχοδιωκτη

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 4:17 μ.μ.

Μανωλη τα σκουπιδια ειναι ο Λακης; ωραια. Πηγαινε λοιπον μαζι με το Γοντικα να βλεπετε Δαλιανιδη! Ροδα τσοντα και κοπανα!!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 6:39 μ.μ.

ναι ειναι Σκουπιδια ο Λακη σου συριζακι

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:50 μ.μ.

Πιστεύω ότι παραασχολούμαστε με τον Λάκη και του παραδίνουμε αξία. Τη στιγμή που πλέον και να μην κάνει εκπομπή δε θα βγει κανείς να αναρωτηθεί "πού είναι ο Λαζοπουλος";;;; Ούτε καν silveralert δε θα βάλουν. ΄Αλλωστε εδώ και πολύ καιρό ο Λάκης είναι ΑΠΩΝ απ' τους αγώνες του λαού μας.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 στις 8:54 μ.μ.

ο Λάκης είναι ΑΠΩΝ απ' τους αγώνες του λαού μας. !!!
τι ειναι αυτα που λετε ρε σεις κκεδες; ο λακης ειναι αυτο που ηταν παντα. ενας σπουδαιος καλλιτεχνης. οποιος θελει τον ακουει και αναλυει αυτα που λεε. ντενεκες αλα μαιλη σιγουρα δεν ειναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger