Home » » Ο Μιχαλολιάκος δηλώνει ναζιστής. Ο Κασιδιάρης έχει αποκηρύξει τον Χίτλερ. Ο φυρερίσκος θα διαγράψει το πρωτοπαλίκαρο του; (Βίντεο)

Ο Μιχαλολιάκος δηλώνει ναζιστής. Ο Κασιδιάρης έχει αποκηρύξει τον Χίτλερ. Ο φυρερίσκος θα διαγράψει το πρωτοπαλίκαρο του; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 | 9:42 μ.μ.

Πιθανόν να θυμάστε το κλαψούρισμα του φασίστα Κασιδιάρη πριν μερικό καιρό που με δηλώσεις του αποκήρυξε τον ναζισμό, καταγγέλλοντας μάλιστα τον Χίτλερ σαν εγκληματία!  Αν ακούσουμε παρόμοια  «αυτοκριτική» και από τον Μιχαλολιάκο τότε θα τα έχουμε δει όλα.
Κι αυτό το γράφουμε γιατί σήμερα ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της Χρυσής Αυγής στο οποίο παρακολουθούμε τον φυρερίσκο της να επιδίδεται σε ένα ναζιστικό παραλήρημα, τον Μάρτη του 2012, λίγο πριν της εκλογές.

«Εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945! Αυτοί είμαστε. Οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!», ακούμε τον Μιχαλολιάκο να κραυγάζει ενώ παράλληλα αναφέρεται με πρωτοφανή ασέβεια στους ελληνες εβραίους της Θεσσαλονίκης που τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής είχαν στείλει στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Περιμένουμε τώρα τον Μιχαλολιάκο να διαγράψει τον Κασιδιάρη αφού έχει αποκηρύξει τις πολιτικές θέσεις του, παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το ιδεολογικό υπόστρωμα της Χ.Α.
(Πλάκα κάνουμε φυσικά)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger