Home » , » Προσπαθεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας η βαφτιστήρα του Κοκού (Βίντεο)

Προσπαθεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας η βαφτιστήρα του Κοκού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 | 1:14 π.μ.

Προσπαθεί να υποτιμήσει κατάφωρα την νοημοσύνη μας η βαφτιστήρα του Κοκού και εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ   Άννα-Μαρία Ασημακοπούλου.

Ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης ενώ μιλάει συγκεκριμένα για τις κυβερνητικές νομοθετικές παρεμβάσεις που δίνουν προκαταβολικά συγχωροχάρτι σε όσους κυβερνητικούς αξιωματούχους εμπλέκονται σε λοβιτούρες, αυτή βάζει την γνωστή κασέτα μιλώντας πολύ χωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας.

Πάει να αμφισβητήσει τα αυτονόητα, καταστάσεις που αποτέλεσαν αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας και μάλιστα διεθνώς αναγνωρισμένης. Να θυμίσουμε λοιπόν στο βαφτιστήρι   του Κοκού ότι η εφημερίδα  “Το ΧΩΝΙ”. Κυκλοφόρησε με  πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, στις 7 Ιουλίου 2013, με τίτλο ««Αθωώνουν εκ των προτέρων τους εαυτούς τους, τους συμβούλους τους και τους φίλους τους».  Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ήταν τόσο τεκμηριωμένο που απέσπασε το διεθνές βραβείο Press Freedom Award 2014, Ενα βραβείο που έχει διεθνή αναγνώριση και διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (Reporter Ohne Grenzen) και τελεί υπό την αιγίδα της Unesco.


Η .Άννα-Μαρία Ασημακοπούλου, όμως έχει γ’ αυτά άγνοια. Γνωρίζω όμως πολύ καλά να παπαγαλίζει την προπαγανδιστική κασέτα της Ν.Δ.

Δείτε επίσης απ’ την ίδια εκπομπή πρώην νεοδημοκράτισσα να κάνει ρόμπα την εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ, Αννα Ασημακοπούλου τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Όταν λέει ο Σαμαράς ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να γυρίσει την Ελλάδα πίσω να θυμάται ότι με την πολιτική του έχει αφήσει τουλάχιστον 6..000 νεκρούς πίσω –σ.σ προφανώς εννοεί τους συμπολίτες μας που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγο οικονομικής ανέχειας- και πολλούς πεινασμένους και άστεγους». 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση, άνεργου πολίτη, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής που εξέφρασε απόψεις απ” το οπτικό πρίσμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κάτι που σπάνια παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές οθόνες μας. (Κλικάρετε εδώ)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger