Home » , , » Ο Ανελεύθερος Ρύπος ή κάπως έτσι, έκανε δημοσκόπηση.

Ο Ανελεύθερος Ρύπος ή κάπως έτσι, έκανε δημοσκόπηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 | 12:58 π.μ.

Γράφει ο mitsos175. 

Ο Ανελεύθερος Ρύπος ή κάπως έτσι, έκανε δημοσκόπηση. Αναρωτιέμαι, αν ρώτησε τα τετράποδα της ΠΟΡΝΝΕΔ ή έβγαλε τα νούμερα κατευθείαν από το κεφάλι του σαμαρά. Που ως γνωστό μιλάει με το θεό. Ποιόν θεό; Του χρήματος.

Η ΝΔ λοιπόν παίρνει 24,1%. Που το είδαν ήθελα να ήξερα. Μάλλον στις τρύπες που χώνονται τα γαλάζια βολεμένα κοπρόσκυλα, τα οποία βρίζουν εκ του ασφαλούς πίσω από πάνοπλους Ματατζήδες. Κάντε μια συγκέντρωση έξω χωρίς αστυνομία να δούμε πόσοι θα μαζευτείτε, να κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια. 13% έχει στην πραγματικότητα. Αριθμός που ταιριάζει και στις ευχές του Δρακουμέλ.

Στο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν 27,2%. Ούτε αυτοί τολμάνε να τον βγάλουν δεύτερο. Φυσικά βγάζουν "καταλληλότερο" τον απερχόμενο.
Στη Χρυσή Αυγή δίνουν 6,4%, Οι παλιές αγάπες που περιμένουν να γυρίσουν, για να μη βγει ο Αριστερός. Έτσι νομίζουν, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμος. Είναι πολύ κοντά κι όσο περνάει ο καιρός η ΝΔ του στέλνει όλο και περισσότερους με τις σαχλαμάρες που κάνει.
Το Ποτάμι, 5,5%, Φυσικά, το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ το 2014. Πεντέμισι και ένα περίπου (0,9) που δίνουν στο Φώτη 6,4. Φώτη έβαλαν άλλο πιόνι στη σκακιέρα. Στο άλλο δεκανίκι το ΠΑΣΟΚ: 5,3%. Κάπου πιο κάτω ψάξτε. Στους τάφους τα πτώματα είναι κάτω από το έδαφος... Κόμμα Λυκούδη: 2,2% Ποιανού; Δηλαδή η ΡΗΜΑΡ πήρε κάτω από 1,5 με όλους και μόνος ο Λυκούδης θα πάρει τόσο; Πως φαίνεται ποιός θα ψηφήσει να παραμείνει ο σαμαράς. Τέτοια αβάντα μόνο στον Αντώνη και σε σένα.

Ποιός είπαμε κάνει το μαγείρεμα; Η μέτρηση που δεν ξέρει να μετρά. Που έδινε στις Ευρωεκλογές "ντέρμπι, ή τη ΝΔ μπροστά λίγες βδομάδες πριν; Που είναι η εταιρία αυτή είπαμε, γιατί δεν τη βρίσκουμε στο διαδίκτυο; Στα όνειρα του σαμαρά. ΛΑ.Ο.Σ.: 1,2% "Κομματάρα" κρίμα την άδεια στο κανάλι. Στα υπόλοιπα κόμματα που τους δίνουν σε όλα 4,6%. Ε τόσο περίσσεψε από το τράβηγμα τόσο δίνουν. Να βγει 100% όχι άλλο νούμερο. ΑΝΕΛ 2,3% Ναι κάνει "τζιζ" να λένε ότι θα μπουν στη βουλή, αφού θα συνεργαστούν με τον Αλέξη. Αδιευκρίνιστη ψήφος: 14,9%. Δηλαδή μας λένε ότι η ΝΔ στα έγκυρα έχει 28%; Μετά τον ΕΝΦΙΑ; "Καλό", καλύτερο κι από αυτό με τον Τοτό...

Άφησα τελευταίο το ΚΚΕ. Του δίνουν 5,4% Να ξεστραβωθούν να δουν καλύτερα. Το ΚΚΕ πάει για διψήφιο και θα χτυπήσει τρίτη θέση. Δείτε τι λέει ο κόσμος και μετά πείτε παραμύθια. Άντε γεια, μας κάνατε και γελάσαμε πάλι... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:12 μ.μ.

Τα κολπα με το ΚΚΕ και τα προβοκατορικα για διψηφιο νουμερο να τα αφησεις στην ακρη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger