Home » , » Η Λιάνα Κανέλλη επιτιθέμενη με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον Σύριζα και στον Αλέξη Τσίπρα

Η Λιάνα Κανέλλη επιτιθέμενη με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον Σύριζα και στον Αλέξη Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 | 1:53 π.μ.

Συνέντευξη της Λιάνας Κανέλη που έδωσε στην δημοσιογράφο Μαριτίνα Ζαφειριάδου δημοσιεύει η εφημερίδα Realnews. Η βουλευτίνα του ΚΚΕ αναφέρεται σε όλη την πολιτική επικαιρότητα, επιτιθέμενη με ιδιαίτερη σφοδρότητα στον Σύριζα και στον Αλέξη Τσίπρα. Αναπαράγουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας και τα συμπεράσματα δικά σας.

Πιθανό θεωρεί το σενάριο ενός μεγάλου συνασπισμού την επομένη των εθνικών εκλογών η Λιάνα Κανέλλη, καθώς «τέτοια πράματα και θάματα "μεγάλης συναίνεσης" ήδη δοκιμάζονται παντού». Η βουλευτήςτου ΚΚΕ, μιλώντας στη Realnews, περιγράφει τον ΑλέξηΤσίπρα ως«απολύτως αποδεκτό» από το κεφάλαιο, σημειώνοντας με νόημα πως «με εξαίρεση τον Αδωνι και τον Πλεύρη τζούνιορ, που, για να συλλέξουντα περισσευάμενα ψηφαλάκια τηςυπόδικης Χρυσαυγής διαφημίζουν τον Αλέξη ως... κομμουνιστή), κανένας άλλος δεν ξεγελάστηκε από τη σοσιαλδημοκρατική τεθλασμένη του ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη για την ευκολία του να... αλλάζει σύμμαχο κόμμα, ενώ δηλώνει πως αν κάτι την ανησυχεί στο Κυπριακό, αυτό είναι οι... σύμμαχοί μας.

■ Η κυβέρνηση, κ. Κανέλλη, επιμένει πως η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο και διώχνει την τρόικα...

- Και να ήταν έτσι, που δεν είναι, νομίζετε ότι σας αφορά; Για σας γίνεται και για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας ή για το ένα στα δύο παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, που βυθίστηκε στην πραγματική φτώχεια; Για να μην πιάσει η κακιά σκουριά σε τούτα δω τα μάρμαρα, πρέπει να το δουλέψει και να το πει ο λαός κι όχι οι κάθε λογής λόρδοι-κλέφτες του κόπου του. Η τρόικα μπορεί να εξαφανιστεί, αν οι εντολείς της το κρίνουν σκόπιμο. Θα αφήσει τους όρους της την άθλια νομοθεσία της εξουθένωσης των εργατικών μαζών, κοντά πεντακόσιους νόμους και προεδρικά διατάγματα, χρέη και δικαιώματα στα λαϊκά νοικοκυριά που δεν αναπληρώνονται με ψίχουλα. Μέρος του κεφαλαίου θα ευνοηθεί πάλι. Αυτό που πλουτίζει από την κρίση. Κρατήστε μόνον λίγα νούμερα της Cred it Suisse, όχι του ΚΚΕ: Το 2013 ο παγκόσμιος πλούτος έφτασε τα 263 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σε ΗΠΑ και Ε.Ε. η αύξησή του άγγιξε το 10%! Συγκεντρώνεται κατά 34,7 και 32,4 αντίστοιχα. Η ίδια η τράπεζα λέει πως αν μοιραζόταν ισομερώς αυτός ο πλούτος κάθε φτωχοδιάβολο ενήλικος αυτής της γης θα έπαιρνε για το 2013 56.000 δολάρια! Και όχι από την κάθε τρόικα το... μακρύτερο.

■ Συμφωνείτε με αυτούς που θεωρούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα «στροφή στον ρεαλισμό»... Δηλαδή ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός δεν θα σκίσει το μνημόνιο;

- Με εξαίρεση τον Αδωνι και τον Πλεύρη τζούνιορ, που, για να συλλέξουν τα περισσευάμενα ψηφαλάκια της υπόδικης Χρυσαυγής διαφημίζουν τον Αλέξη ως... κομμουνιστή), κανένας άλλος δεν ξεγελάστηκε από τη σοσιαλδημοκρατική τεθλασμένη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο εξωτερικό, από το Τέξας ως το Κόμο και τον Πάπα δεν τον φοβούνται, όπως κάποτε, το 1981, τρόμαζαν με τον Αντρέα. Αλλωστε τότε το ΠΑΣΟΚ διατυμπάνιζε και στην αρχή έπειθε πως απειλεί το κεφαλαιοκρατικό κεκτημένο, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αποδεκτός από το τμήμα εκείνο του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που ξέρει να ελέγχει, με το αζημίωτο για τα νιτερέσα του, το κάθε επερχόμενο γκουβέρνο. Μαθαίνει και ο Αλέξης να σκίζει μνημόνια στο τσίρκο κάθε βράδυ και να τα μπαλώνει σαν δίχτυα το πρωί, αλιεύοντας το his master's voice αδειοδοτημένο "σουξε" του μπόνους των εδρών.

 Εκτιμάτε ως πιθανό έναν μεγάλο συνασπισμό μετά τις εκλογές;

- Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη γειτονιά μας είναι πιο βαριά κι από την πάλαι ποτέ μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων. Το χοντρό ενεργειακό, εφιαλτικό για τους λαούς παιχνίδι με γιγάντια συμφέροντα στη ρουλέτα του αίματος κάνει πιο σύνθετες τις μαντεψιές. Αλλά στην Ελλάδα το πολιτικό αστικό κατεστημένο είναι απολύτως προβλέψιμο, ψοφοδεές και πρόθυμο να υλοποιεί την «ευρωπαϊκή» συνταγή της φάκας. Δηλαδή εκείνο το... κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη. Αν πριν από ολίγα μόλις χρόνια, όταν καιγόταν η Ελλάδα και η πολιτική διανόηση έκανε τεστ κοπώσεως στον Καραμανλή και ο Γιωργάκης πέταγε λεφτά πιο πολλά και από τις σημερινές του διαλέξεις σας έλεγε κάποιος ότι θα συγκυβερνούσαν Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, θα τον κράζατε. Κι όμως και έγινε και ο Μπαϊρακτάρης είναι στη θέση του και οι νταβατζήδες στη δίκιά τους. Με μικρές παραλλαγές και ένα δράμα. Μερικοί πήγαν στον Κορυδαλλό. Πεινάμε και αναπτυσσόμαστε με σουβλατζίδικα κι ενεχυροδανειστήρια αγοράς χρυσού τρία ανά τετράγωνο. Και οι ναζί -το δράμα!-να μετράνε κουκιά στα Δίστομα του τόπου. Οχι απλώς είναι πιθανό να δούμε και άλλα τέτοια πράματα και θάματα «μεγάλης συναίνεσης», αλλά ήδη δοκιμάζονται παντού. Μπορεί, για παράδειγμα, να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο από ποτέ το κυπριακό ζήτημα, αλλά εμείς εδώ στηρίζουμε το χρυσοπράσινο φύλλο το ριγμένο στο πέλαγο του ποιητή, με κυπριακά σίριαλ στην εδώ τιβί.

■Την κινητικότητα στην κεντροαριστερά πώς την κρίνετε; Ο Βενιζέλος φτιάχνει τη Δημοκρατική Παράταξη, ο Λυκούδης κόμμα, ακόμα και ο Γ. Παπανδρέου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του...

- Το λέω χρόνια. Ακριβώς το ίδιο έργο παίζεται. Κεντρο-something, κεντρο-nothing ένα πράμα, όλα παίζονται στο εκλογικό σύστημα. Αμα ξέρεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσο λιγότερα κόμματα μπουν στη Βουλή, τόσο κοντύτερα πλησιάζει η αυτοδυναμία με μόλις 33%- 34%, τότε ενισχύεις παντοιοτρόπως τις «ελεύθερες» φωνές τα τσιφλίκια, τα ρεύματα, τις παρθενορραφές. Προκειμένου να μη φύγει ψηφαλάκι προς το ΚΚΕ, κόβεις κομματάκια τα «εγώ», τα βαφτίζεις «εμείς» και ύστερα έρχεται κι ο Χατζηπετρής και κάνει κυβέρνηση με τον διάολο «διά το καλόν του, μη αυτοδυνάμως δυνάμενου να κυβερνηθεί, έθνους».

■Τον Σταύρο Θεοδωράκη πώς τον κρίνετε; Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον Τσίπρα, ενώ δηλώνει το «νέο» στην πολιτική ζωή... 

- Ηξερε ο Σταύρος όταν διάλεγε όνομα και όταν τον διάλεγαν για μέντορα τόσοι και τόσο διαφορετικοί αστοί που έτρωγαν στο εστιατόριό του «εσπερινά», ήτοι κόλλυβα ως επιδόρπιο και το έβρισκαν και ευφάνταστο και αστικοριζοσπαστικόν. Το τραγούδι τον δικαιώνει. «Πώς τον λεν τον ποταμό, Ιλισσόοοο...», αρχίζει. Και τελειώνει «...όπως καθένας γνωρίζει πως ο Τέλης (Σταύρος εκτός άσματος) πολύ συνηθίζει, κάθε βράδυ κορίτσι (σύμμαχο κόμμα) να αλλάζει, δεν με νοιάζει, δεν με νοιάαααζει».

■ Για το ΚΚΕ, ποιος είναι ο εκλογικός στόχος; Η τρίτη θέση;

- ΚΚΕ δυνατό ίσον δύναμη για τον λαό. Επομένως το δυνάμωμα του κόμματος σε μια εποχή που το λαϊκό κίνημα αποδυναμώνεται, γυμνώνεται και αποθαρρύνεται, γαντζώνεται στα ψίχουλα και παλεύει για προσωρινή επιβίωση, ο καθένας μόνος του και όχι αλληλέγγυα για πραγματική ζωή, είναι ζωτική προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο. Και στη Βουλή μπορεί και πρέπει να εκφραστεί το δυνάμωμα της διεκδίκησης αυτών που παράγουν τα πάντα και δασκαλεύονται από αριστερά και δεξιά να αρκούνται στα ελάχιστα. Και επειδή μου λέτε περί «τρίτης θέσης» σε μια μάχη πολιτική και όχι κούρσα σε ιπποδρόμιο, να σας το ξεκαθαρίσω πως δεν τρέχουμε δίπλα σε ναζιστοφασισταριά. Απέναντι και κόντρα τους καλπάζουμε.

■ Στο Κυπριακό τι σας ανησυχεί περισσότερο;

Οι σύμμαχοί μας! Δηλαδή το ΝΑΤΟ. Η Ευρωπαϊκή Ενωση. Οι Αμερικανοί διαμεσολαβητές. Η δίκαιη και βιώσιμη λύση που μυρίζει πετρέλαιο και ξερνάει αίμα. Η επικείμενη ίδρυση κουρδικού κράτους στα όρια του σημερινού ισλαμικού, στο οποίο θα σπρώξει η Τουρκία είκοσι εκατομμύρια Κούρδους, θα το διαφεντεύουν οι ΗΠΑ και η Τουρκία θα έχει την ευχέρεια να στραφεί προς Δυσμάς, ισοφαρίζοντας τις απώλειες. Στο νέο Ενεργειακό Ανατολικό Ζήτημα, η Τουρκία είναι «παίκτης» και η Ε.Ε., που θα έσωζε και θα ένωνε την Κύπρο, την κρατάει και τη μεταχειρίζεται σαν πιόνι. Οι αγγλικές βάσεις λόγου χάριν στην Κύπρο που δεν είναι ευρωπαϊκό έδαφος, θα έχουν δική τους ΑΟΖ και οικόπεδα; Αλλά τέτοιες απαντήσεις ψάχνει μόνον το ΚΚΕ και επισημαίνει πως η πολεμική κλιμάκωση δεν πρόκειται να φέρει πετρέλαιο στην πόρτα των Ελλήνων και Κυπρίων φτωχών, παρά μόνο δάκρυα, αίμα και ανοιχτές πληγές μπανταρισμένες με γκρίζες γάζες-ζώνες...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:51 π.μ.

Βρε, βρε η Λιάνα η Καμμένη....
Το ακροδεξιό εθνικιστικό-φασιστοειδές που υιοθετήθηκε από το ΚΚΕ φτιάχνοντας το Homo Kanelicus ένα μίγμα τραμπούκου, εθνικιστή, υβριστή και με έντονες μανιοκαταθλιπτικές εξάρσεις.

Θαυμάστε τη Λιάνα και σκεφτείτε τι θα λεγόταν (δικαίως) από την πλευρά του ΚΚΕ αν στις ίδιες φωτογραφίες αντί της Λιάνας ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή άλλου κόμματος:

Θαυμάστε:

1. Αγκαλιές με Μπαλτάκο
http://www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/11/BjrxhpoCQAAgTDk.jpg-large.jpg?4d21a2

2. Γλύκες με Αγγελοπούλου:
http://www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/11/kaneli-prezatv-620x330.jpg?4d21a2

3. Διθύραμβοι υπέρ του φίλου της όπως λέει και γνωστού στρατόκαυλου-εθνικιστή Φράγκου Φραγγούλη:
http://youtu.be/U4FWIHKEw7M?t=1m19s



Τσακίστε τους Φασίστες!

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:20 π.μ.

εξαιρετικη συνεντευξη και λεει τα πραγματα με το ονομα τους. Καμμια κυβερνηση στο εδαφος του καπιταλισμου δεν μπορει να βοηθηση τον λαο απο την τραγωδια που ζουμε. ΛΑ ΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:42 μ.μ.

Εκεί στο ΚΚΕ αν έχετε ένα καλό ψυχίατρο πρέπει να την κοιτάξει. Θα σας πάθει μεγαλύτερη ζημιά και θα τρέχετε να την μαζεύετε, κανονίστε.

αντιρρησίας
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:59 μ.μ.

Ο ρόλος του πράκτορα κάποτε ήταν διακριτικός. Ναι μεν ήταν από τους «σκληρούς» για το ξεκάρφωμα, από την άλλη κρατιόταν μακριά από το προσκήνιο, με άλλα λόγια δεν ήταν ιδιαίτερα προβεβλημένος. Εδώ η περίπτωση της κυρίας έχει ξεφύγει και μάλλον λόγω της ιδιοσυγκρασίας της από τη μια μεριά και λόγω του ότι έχει μπει στο πετσί του ρόλου που παίζει, έχει εκτεθεί.

Το πρόβλημα, όμως πια, είναι ότι οι κκέδες, μέσα στην πρωτοφανή ιστορικά πολιτική τύφλωσή τους, δεν μπορούν να δουν τίποτα. Αυτό στο οποίο έχουν εθιστεί είναι η πολιτική επίθεση στους οπορτουνιστές του Σύριζα και όποιος την κάνει καλύτερα (και εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι η κυρία την κάνει πολύ καλά τη δουλειά αυτή) τον κάνουν εικόνισμα.

Η κυρία που δεν έχει πρόβλημα να χαριεντίζεται με το Μπαλτάκο, με το Βαρδινογιάννη, με το Χατζηνικολάου, με τον Πρετεντέρη , με το Φραγκούλη και με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, έχει πρόβλημα με τον Τσίπρα και την ενοχλεί η σοσιαλδημοκρατία; Έλεος

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 7:23 μ.μ.

Ρε νεοΠΑΣΟΚΟΙ που χαρισατε εκατ € σε Μελισσανιδη, Αλαφουζο κ Λατση μεσω της περιφερειας, που χαριεντιζεστε επισημα με ΔΝΤ ,ΤΡΟΙΚΑ ,ΣΕΒ,Πλουτοκρατες στο Κομο, Τραπεζιτες στην Αμερικη, μρ Στουρναρα που δεν θελατε να τον ακουτε καν εχετε γλωσσα κ μιλατε. Ρε ουστ ξεφτιλες

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 7:25 μ.μ.

ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ θα απαντησει κανεις για τις Λευκες Νυχτες στη Λειβαδια!!!!! Ελα Αλεκο.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 7:32 μ.μ.

3.58 ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ειναι διαχρονικα τα καλυτερα παιδια του καπιταλιστικου συστηματος. παντου και παντα τον στηριξανε στις δυσκολες στιγμες. και βεβαια απο το 1956 με το 20ο συνεδριο ανατρεψανε την ΕΣΣΔ και την αν. ευρωπη για αυτο ασε δεν μασαμε με τιποτα ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

10.51 να τσακισουμε τους φασιστες λεει ο οπορτουνας. Και πως θα γινει αυτο χωρις ανατροπη του καπιταλισμου που τοσο αγαπας ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:49 μ.μ.

7.23, 7.25, 7.32
Άλλα αντ' άλλων.....
Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή, του Μανώλι και του ΠΑΝ


Φιλική παραίνεση:
Παιδιά, όταν δεν σας συμφέρει το θέμα της ανάρτησης, μην αλλάζετε κουβέντα. Γελοιοποιείστε!

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:51 μ.μ.

ΜΑΣ ΚΝΕ ΚΚΕ ΠΑΜΕ ΠΑΣΥ ΟΓΕ ΠΑΣΕΒΕ δεν εχουνε κανενα απολυτως προβλημα. Μια χαρά τα λένε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτούς. Καλύτερα δε γίνεται. Πιο καλά πεθαίνεις που λένε και οι ιμπεριαλιστές οι Αμερικάνοι. Αυτά να τα βλέπουν οι ΧΑΛΙΦΗΔΕς που πάνε στο ΚΟΜΟ, στο ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ και στο ΤΕΞΑΣ και ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. Χάθηκε η πλατεία Συντάγματος και η Ομόνοια που πήγε χθες το ΠΑΜΕ και πέρασε πολύ ωραία; Ο καιρός ήταν καλός, ταΐσαμε και τις ΠΑΠΙΕΣ, φάγαμε και τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ μας, είχαμε και το ΦΡΑΠΕ στο χέρι, όπως έλεγε η συντρόφισσα Λιάνα χθες στο Real, ειπαμε και τα ωραια μας συνθηματα , ακούσαμε το σύντροφο Κουτσούμπα που για μια ακόμη φορά κατακεραύνωσε τους ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ όπως ακριβώς τους άξιζε, ακουσαμε και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, μας έδειξαν και οι ΚΑΜΕΡΕΣ, μετρηθήκαμε και ήμασταν ΠΟΛΛΟΙ. Κάποιες μικροδιαρροές από καποιες ψιλοεπιρροές ήταν αναμενόμενες, αλλά κάλυψε επάξια το κενό η συντροφισσα ΡΑΧΗΛ. Βέβαια καλό είναι να κρατάμε και μια ΠΙΣΙΝΗ για τη νεα συντροφισσα γιατί μπορει να ήταν δάκτυλος των ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΩΝ που την εβαλαν για να μας ριξει ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. Εμεις όμως δεν τσιμπαμε και εχουμε τα ματια μας ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ γιατι είμαστε αγωνιστες και τιμιοι ανθρωποι και έχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας απο τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕς των δολοφονων του Λιμνεχτ και της ροζας ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ. ήταν μια ακόμη ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟς μέσα από τη ΛΑ ΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ μακρια απο θεατρικες παραστασεις του ΑΝΤΑΡΙΖΑ, μακρια απο ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, μακρια από ΧΟΛΕΡΕς και ΙΟΥς ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ. Ηθελα να ξερα πού θα κρυφτειτε τωρα ζηλιαρικα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΑ, ντροπη του εργατικου ΚΙΝΗΜΑΤος και καταρα της ανθρωποτητας, τωρα που θα παρουμε τα ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στα χερια μας και δε θα σας δωσουμε ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 9:02 μ.μ.

τα κνιτακια καρφωνουν φοιτητες στον φορτσακη!!

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 9:06 μ.μ.

7.32
ρε χαζε οταν πηγαινατε στην εσσδ απο το 74-89 (παπαρηγα φλωρακης) αυτη ήταν σοσιαλιστικη ή καπιταλιστικη χωρα; χα χα! γιατι την υμνουσατε!! αρκουσε ένας υπαλληλακος της πρεσβειας να δώσει συνεντευξη στο ριζοσπαστη για τα σοσιαλιστικα καλα της εσσδ και κλαιγατε απο συγκινηση!! παραμυθες

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:30 μ.μ.

9:06
Ξεχνας φαινεται οτι μαζι με Χαριλαο κ Αλεκα υμνουσαν την ΕΣΣΔ κ κλαιγαν απο συγκινηση εκεινη την περιοδο κ οι πολιτικοι σου Προγονοι ειτε σημερα ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ ειτε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ οποτε μη χαιρεσαι κ γελας σαν μακακας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger