Home » , » Υπονοούμενα ότι πρώην πρωθυπουργοί πήραν αποφάσεις με απώτερο στόχο να καρπωθούν μίζες (Βίντεο)

Υπονοούμενα ότι πρώην πρωθυπουργοί πήραν αποφάσεις με απώτερο στόχο να καρπωθούν μίζες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 11:47 μ.μ.

 Εντυπωσιακό είναι να ακούς ένα δημοσιογράφο με μεγάλο παρελθόν σε δεξιά δημοσιογραφικά μαγαζιά να βγαίνει από «αριστερά» σε στέλεχος του Σύριζα και αρθρογράφο της «Αυγής».
Και όχι μόνο αυτό αλλά να αναφέρεται -φωτογραφίζοντας έναν Νεοδημοκράτη και έναν ΠΑΣΙΚο- σε δυο πρώην πρωθυπουργούς  οι οποίοι μεθόδευσαν καταστάσεις ώστε να τους αποφέρουν μίζες από Γερμανικές πολυεθνικές.
Ο λόγος για τον διάλογο που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε μεταξύ του Γιώργου Κυρίτση και του Γιώργου Βλάχου.

Και εδώ ας προσπεράσουμε αυτά που λέει ο Γ. Βλάχος για τις λίστες πολιτικών που ήταν στα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς και τα οποία γνωρίζει η Γερμανική κυβέρνηση μέσω Χριστοφοράκου και μπορεί να εκβιάζει πολιτικούς. Αυτό είναι μια γενικότερη πολιτική εκτίμηση που έχει γραφεί και ακουστεί πολλές φορές.

Απ’ την τοποθέτηση όμως του συγκεκριμένου δημοσιογράφου προκύπτει ένα τεράστιο ερώτημα.
Υπάρχει αστική χώρα στην οποία δημοσιογράφος να βγαίνει δημόσια και να αφήνει υπονοούμενα ότι πρώην πρωθυπουργοί πήραν αποφάσεις με απώτερο στόχο να καρπωθούν μίζες από πολυεθνικές εταιρίες και να μην επεμβαίνει εισαγγελέας;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Νοεμβρίου 2014 στις 10:26 π.μ.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ένας ιδιότυπος πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και μαζί μ αυτόν κορυφώνεται και μια ύπουλη προσπάθεια μέσα από την οποία επιδιώκεται όλοι εμείς να κοιτάζουμε χαιρέκακα το δάκτυλο...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/11/blog-post_900.html

Ενώ το τέρας του Ράιχ στήνει το δικό του μηχανισμό για την πολιτική άλωση ολόκληρης της Ευρώπης.

Το σενάριο ως προς τη σύλληψή του ήταν απλούστατο. Αλλά οι πρωταγωνιστές του πολιτικού προσωπικού, έχοντας απολέσει παντελώς την προσωπική τους αξιοπρέπεια, και με μηδενική εθνική συνείδηση στη φαρέτρα των πολιτικών τους εργαλείων, δεν ήταν δύσκολο να παγιδευτούν στο δόκανο που τους ετοίμασαν.

Μίζες παντού... Παντού βρωμιά... Σαπίλα και δυσωδία... Το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα βουτηγμένο μέχρι το λαιμό στο βαρέλι με το μέλι που σκόπιμα του έβαλαν μπροστά. Και...

Τώρα τους έχουν στο χέρι. Και έτσι μια εκτεταμένη γενιά πολιτικών ανδρεικέλων, απόλυτα χειραγωγούμενων και εκβιαζόμενων, ανίκανη να αντισταθεί, δηλώνει απλώς πρόθυμη να ενταχθεί και να υπηρετήσει τον πολιτικό σχεδιασμό του Γερμανικού Ράιχ.

Επικοινωνιακά το όλο εγχείρημα πλασάρεται ως μια ασυμβίβαστη απόπειρα πάταξης του λαμογιστάν και...
του ιδιότυπου θεσμικού πλαισίου μέσα από το οποίο οικοδόμησε την προκλητική ασυλία του.

Στην ουσία πρόκειται για έναν αδίστακτο τακτικισμό των χορογράφων, που «δίνοντας» ορισμένα από τα δικά τους παιδιά με τρόπο απόλυτα ελεγχόμενο, φροντίζουν να θυμίσουν στους πάντες πως τους έχουν για τα καλά «δεμένους», και ως εκ τούτου...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/11/blog-post_900.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger