Home » , » Πρόωρες εκλογές πιθανόν την 1η Φλεβάρη εκτιμάει ο Δ. Κουτσούμπας, και δηλώνει ότι το ΚΚΕ δεν θα δώσει ανοχή σε κυβέρνηση Σύριζα

Πρόωρες εκλογές πιθανόν την 1η Φλεβάρη εκτιμάει ο Δ. Κουτσούμπας, και δηλώνει ότι το ΚΚΕ δεν θα δώσει ανοχή σε κυβέρνηση Σύριζα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 | 5:38 π.μ.

Με ομιλία του στα Χανιά ο Δ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι πάμε σε πρόωρες εκλογές, πιθανόν 1η του Φλεβάρη, αφού με τους σημερινούς συσχετισμού που υπάρχουν στην βουλή  είναι αδύνατον η συγκυβέρνηση να συγκεντρώσει 180 βουλευτές και να εκλέξει νέο πρόεδρο της δημοκρατίας.

Ασχετα ποιο κόμμα θα κερδίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και θα αναλάβει την κυβερνητική εξουσία, υπογράμμισε ο γ.γ του ΚΚΕ, τα μνημονιακά μέτρα θα μείνουν ως έχουν, οι εφαρμοστικοί αντιλαϊκοί νόμοι, που ποδοπάτησαν εργασιακά, πολιτικά, κοινωνικά δικαιώματα, θα εξακολουθούν να ισχύουν με όποιον κι αν κρατάει το τιμόνι της κυβέρνησης, ότι το μειωμένο εισόδημα, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας, οι μεταρρυθμίσεις σε Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία, σε όλους τους τομείς θα εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.

Αναφερόμενος στην στάση του ΚΚΕ σε ενδεχόμενη κυβέρνηση με κορμό των Σύριζα τόνισε ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου κάνει ότι μπορεί ώστε να παροπλίσει το λαϊκό κίνημα και να μην σηκώσει κεφάλι γι’ αυτό «Οποιος, ψάχνει για ανοχή στην κυβέρνησή του μετεκλογικά και στα μέτρα που αυτή θα πάρει, προφανώς ήδη έχει λερωμένη τη φωλιά του. Γι' αυτό η μόνη λύση είναι την επόμενη μέρα από τις εκλογές, το ΚΚΕ να βγει πολύ πιο δυνατό».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 27 σχόλια

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:58 π.μ.

Εσεις την ανοχη σας εχοντας εμπειρια και παρελθον να τη δειξεται ατοφια και απεριοριστη στη Δεξια γιατι αυτη εφαρμοζει και
το σοσιαλισμο του δικου σας γουστου που εσεις σημερα απολαμβανεται και που πρεσβευεται για το μελλον τουτου του λαου
melito

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:08 π.μ.

Ωχ το πήρε απόφαση ο Μήτσος.Δεν τις γλυτώνει τις εκλογές.
Τίς ξόρκισε,τις καταράστηκε,τις αφόρισε αλλά το μοιραίο δεν μπόρεσε να το αποφύγει.
Εχει να πέσει πολύ κλάμα στα ανάκτορα του Περισσού.
Η ALPHA BANK να μας φυλάει απο το κακό που θα μας βρεί.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:03 π.μ.

Ενισχυουμε παντου το ΚΚΕ. Για ισχυρη Εργατικη Λαικη Αντιπολιτευση για συγκεντρωση δυναμεων με στοχο την αλλαγη ταξης στην εξουσια. Καμμια αναμονη καμμια αυταπατη. Η κυπρος ειναι πολυ χαραχτηριστικο παραδειγμα. ΤΟ ΑΚΕΛ με αριστερη κυβερνηση εβαλε την κυπρο στο μνημονιο και κατεστρεψε τον λαο.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:20 π.μ.

Ελάτε στο ΚΚΕ δυναμώστε το, κάντε το σωστό γιατί εμείς είμαστε οι πραγματικά αριστεροί , αγώνας – αγώνας και πάλι αγώνας οι άλλοι είναι αιρετικοί είναι τροτσκιστές είναι ………………………………. έτσι και αλλιώς θα γίνει επανάσταση και η γη θα γίνει κόκκινη κάποτε στο απώτερο μέλλον, θα αγωνιζόμαστε και θα περιμένουμε……… θα περιμένουμε και θα αγωνιζόμαστε , κάποια στιγμή θα καταλάβει ο παραπλανημένος λαός και θα έρθει στον δικό μας δρόμο.
Κάτι σαν την θρησκεία μας γιατί εμείς είμαστε οι ορθόδοξοι οι πραγματικά χριστιανοί άγιος ο θεός – άγιος ο …..κ.λ.π. προσευχή- προσευχή οι άλλοι είναι αιρετικοί είναι ιεχωβάδες είναι…………… εμείς θα κάνουμε το καλό ,και τον σταυρό μας έτσι και αλλιώς θα γίνει η δευτέρα παρουσία και μετά όλα καλά η βασιλεία των ουρανών κάποτε στο απώτερο μέλλον θα περιμένουμε ………και θα κάνουμε τον σταυρό κάποια στιγμή θα μετανοήσει ο αμαρτωλός λαός και θα έρθει στον δρόμο του θεού.
Μέχρι τότε ότι και να γίνεται είναι εφήμερο και πρόσκαιρα ο λαός δεν πρέπει να έχει αυταπάτες μην σας παραπλανάνε κάποτε και μετά από μια επανάσταση ή μια δευτέρα παρουσία θα περάσετε Σοσιαλιστικά ή αγγελικά μέχρι τότε όμως εσείς αγώνα –αγώνα- αγώνα ή προσευχή- προσευχή- προσευχή .
Μιλάμε για την εκ διαμέτρου αντίθετη ταύτιση, ο επίγειος παράδεισος και ο επουράνιος, περαστικά μας και περαστικά σας σύντροφοι.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:50 π.μ.

οποτε ΚΚ ξεχασανε την ιστορικη τους αποστολη και εγκλοβιστηκανε σε πολιτικα σχηματα με τον οπορτουνισμο και ταυταχρονα σε κυβερνησεις με τους καπιταλιστες στην εξουσια τα αποτελεσματα ητανε τραγικα για την εργατικη ταξη και τα ΚΚ καταστραφηκανε. Ταξικο μετωπο και λαικη συμμαχια για την ανατροπη του καπιταλισμου ισχυρο ΚΚΕ παντου. Αλλος δρομος δεν υπαρχει

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:06 μ.μ.

To KKE την απτησε το 81 με το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θα την ξαναπατησει με το νεο ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:30 μ.μ.

"προφανώς ήδη έχει λερωμένη τη φωλιά του"

Κουτσουμπάκο μάσα τα λεφτά από τις παρθένες νήσους κι άσε τη φωλιά τη δική μας. Επιβιώνεις χάρις τα λεφτά του Μαρινάκη που αγόρασε το δωράκι που πήρατε από την συγκυβέρνηση με την ΝΔ. Άϊντε παίξε παραπέρα ρετάλι.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:09 μ.μ.

12.30 ο 902 πουληθηκε για να πληρωθουνε ασφαλιστικα ταμεια και εργαζομενοι. Η 2 κυβερνησεις του 1989 ητανε του συνασπισμου. Πηγαινε τωρα μια βολτα μεχρι το ΚΟΜΟ ρετελι του οπορτουνισμου

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:26 μ.μ.

Ολα τα κομματόσκυλα του πασόκ, βγήκανε σεργιάνι και το παίζουν "ανώνυμοι" σχολιαστές. Αφήστε τους να αλυχτάνε!! Κανένα σωσίβιο στο αριστερό ποδάρι των καπιταλιστών. Εδώ βγάλανε το ΔΝΤ και τον Ομπάμα, "αριστερό", βγάλανε τα ΚΟΜΟ, τις λέσχες Μπίλντεμπεργκ και τα cίτy. την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, "αριστερά" ευαγή ιδρύματα, ξεπλένοντας εγκληματικές καπιταλιστικές διακρατικές ενώσεις και στην λάσπη ενάντια στο ΚΚΕ θα κολλήσουν? Την απάντηση θα την πάρουν από το εργατικό κίνημα. Γι αυτό θα φροντίσουμε εμείς, να είναι σίγουροι. Μανώλης

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:08 μ.μ.

To θέμα είναι να μην την πατήσει ο λαός με το νέο ΠΑΣΟΚ (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ)

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:47 μ.μ.

Ολο οφσάιντ βγαίνει αυτή η Ρένα.Πάει χριστουγεννιάτικα και συνδέει το ηλεκτρικό σε όσες οικογένειες το έκοψε η ΔΕΗ
Καθόλου μυαλό αυτό το κορίτσι.Αντί να μαζεύει ελιές όπως ο Πελετίδης κάθεται και συνδέει τα ρεύματα.
Εχει δίκιο ο Κουτσούμπας.Την έχει λερωμένη την φωλιά της η Ρένα.Την λέρωσε τότε που πούλησε τον 902 στις Παρθένες Νήσους του Μαρινάκη.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:58 μ.μ.

@1.26
Ωπα Μανωλάκι!!!!Βάστα ρε παλληκαρά!!.Κάνε λίγο κράτει ρε θερίο.
Απειλείς ρε άντρακλα;Τι και ποιόν θα φροντίσεις ρε ψόφιε;Για ποιό πράγμα να είμαστε σίγουροι ρε πεθαμένε;
Θα βάλεις την ΟΠΛΑ να μας κάνει ντά;Θα βάλεις την Λιάνα να πεί του Μπαλτάκου να μας μαλώσει ο Σαμαράς;
Κάντε το λιανά ρε ανύπαρκτοι.
Οτι είναι να κάνεις όμως κάντο γρήγορα γιατί δεν σε παίρνει ο καιρός.Τελειώνουν οι Σαμαροβενιζέλοι που σε προστάτευαν.Κοιτάνε να σώσουν το δικό τους τομάρι,δεν θα ενδιαφερθούν να σώσουν κι εσάς.
Θα πάτε άκλαφτοι ρε έρμο!

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:02 μ.μ.

Η Ρενα παει μονη της? Τον Σγουρο, το Μαντουβαλο και το Τζημερο που ψηφισαν ολοι μαζι τον μνημονιακο προυπολογισμο Σγουρου δεν τους παιρνει μαζι της? Το Μαρινακη εστω που της εκανε το τραπεζι και της εδωσε 60% ο Πειραιας στην Περιφερεια? (Με ανταλλαγμα το δημο προφανως οπου το 60% το πηρε ο Βαγγελας)
Μηπως παιρνει μαζι της τον Αλαφουζο? 7 εκ ζεστα ζεστα ψηφιστηκε στον προυπολογισμο να του δωσει να μη βαλει ενα χερακι? Ο Μελισσανιδης δεν βοηθαει? 20 εκ ζεστα ζεστα θα παρει και αυτος... Ο αλλος ο εργολαβος απο το ΧΥΤΑ στο Γραμματικο? 2εκ δεν ειναι και λιγα...

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:45 μ.μ.

5.02 Ολους αυτούς που λές τους παίρνει μαζί του ο Πελετίδης και μαζεύουν ελιές.Επεσε μεγάλη παραγωγή στην Αχαία και χρειάζεται χέρια.
Με την ALPHA BANK δεν ξέρω τι γίνεται.Θα πάει κανά ψίχουλο στον Πελετίδη?Τα κομμουνιστικά ΕΣΠΑ δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:10 μ.μ.

Αφου ειναι ετσι γιατι δε βγαζεις εσυ ή οποιος αλλος μια επωνυμη καταγγελια και να κινηθεις νομικα? Α ξεχασα θα πρεπει να αποδειξεις κιολας τα λεγομενα σου....
Απο κει και περα το καναλι ηταν του ΚΚΕ και το πουλησε οσο ηθελε σε οποιον τα εδινε. Σιγα μη δωσει λογαριασμο σε σενα ή στο ΣΥΡΙΖΑ οποιος εχει τα γραφεια της Κουμουνδουρου επειδη το ΚΚΕ του ξεχρεωσε τα δανεια την περιοδο του ενιαιου Συνασπισμου.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:04 μ.μ.

"Η Ρενα παει μονη της? Τον Σγουρο, το Μαντουβαλο και το Τζημερο που ψηφισαν ολοι μαζι τον μνημονιακο προυπολογισμο Σγουρου δεν τους παιρνει μαζι της? Το Μαρινακη εστω που της εκανε το τραπεζι και της εδωσε 60% ο Πειραιας στην Περιφερεια? (Με ανταλλαγμα το δημο προφανως οπου το 60% το πηρε ο Βαγγελας)
Μηπως παιρνει μαζι της τον Αλαφουζο? 7 εκ ζεστα ζεστα ψηφιστηκε στον προυπολογισμο να του δωσει να μη βαλει ενα χερακι? Ο Μελισσανιδης δεν βοηθαει? 20 εκ ζεστα ζεστα θα παρει και αυτος... Ο αλλος ο εργολαβος απο το ΧΥΤΑ στο Γραμματικο? 2εκ δεν ειναι και λιγα..."


ΡΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΤΕΡΙΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.... με 4 λεξεις δλδ.,

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:24 μ.μ.

Με το ιδιο ελικοπτερο θα φυγουν Τσιπρας,Σαμαρας,Βενιζελος και ναζι...

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:35 π.μ.

9.24 Θα μείνει μόνο ο ΠΑΝ πίσω.
Θα τον κάνει κομμισάριο ο Κουτσούμπας στα κολχόζ του Πελετίδη με τις ελιές.

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:29 π.μ.

9.24
ΠΑΝίβλακα δεν χωράνε όλοι στο ελικόπτερο.Ο Βενιζέλος μόνο θέλει ένα για την πάρτη του.
Να σκέφτεσαι πρώτα πρίν αμολήσεις την κοτσάνα σου ρε ΠΑΝ.

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

9.29
αυτο ειναι το μοναδικο σχολιο του γνωστου τρολ-προβοκατωρα, το οποιο ειχε οντως μια δοση επιτυχημενου χιουμορ...
Κατα τα αλλα Τσυριζοπουλα συνεχιζεται να κινειστε στο ρυθμο του πανικου που σας προξενει το διαρκες ξεβρακωμα σας...
Και για να μην εχεις προβλημα με το μεταφορικο.... θα σας κλεισουμε θεση μονο με τα χρυσαυγουλα με τα οποια συναγωνιζεστε στον γκεμπελισμο
Χ.Κ

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:53 μ.μ.

1.09
Η 2 κυβερνησεις του 1989 ητανε του συνασπισμου!!! ρε πολιτικο ορνιο ποιος ηταν προεδρος του συν; ο φλωρακης; γκεγκε παρασυρμενη μαγδαληνη;

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:59 μ.μ.

ΧΚ εσύ είσαι καινούριο φρούτο από το βλακόδεντρο του Περισσού;
Πανομοιότυπα βγαίνετε όλα πάντως, μάλλον για να μη ξεχωρίζετε στο καφάσι.

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:10 π.μ.

10.59
Αντε τωρα να βρω πολιτικο επιχειρημα να αντικρουσω το μεστο και αποστομωτικο λογο σου...
Πραγματικα, ο κατηφορος δεν εχει τελος για την "κυβερνωσα".... και εις ...... κατωτερα!!!!
Χ.Κ

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:20 π.μ.

9.53 Το προγραμα του ΚΚΕ του 1978 μιλαγε για πολιτικα μετωπα και ενδιαμεσα σταδια εξουσιας. Απο το 1958 μεχρι το 1974 Κ.Ο δεν υπηρχανε. Ετσι λοιπον οταν ξεκινησαμε να στηνουμε Κ.Ο το 1974 υπηρχε μια γενια χαμενη. Ετσι λοιπον μαζι με τον ΦΑΡΑΚΟ αναδειχθηκανε και οι ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ολοκληρο οπορτουνιστικο πανθεον που συμπληρωθηκε απο τα ρεταλια του εσωτερικου. Οσο για τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ αυτος σας ανοιξε τον ταφο το 1991 Μουγκα λοιπον οπορτουνα

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:42 μ.μ.

Άσε ρε πίθηκα που θες και...πολιτικό πολιτισμό. Διόρθωσε τα χάλια σου πρώτα κι εδώ είμαστε, δε χανόμαστε.

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:45 μ.μ.

5.42 πρεπει να κοιταξες στον καθρεφτη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger