Home » , , » Ποιοι θέλουν νεκρό τον Ν.Ρωμανό; (Ηχητικό)

Ποιοι θέλουν νεκρό τον Ν.Ρωμανό; (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 | 6:44 π.μ.

«Φυσικά η κυβέρνηση δεν επεμβαίνει στην δικαιοσύνη αν δεν πρόκειται για υποθέσεις που αφορούν καναλάρχες, Ζήμενς, Παπαντωνίου, Λαγκάρντ, υποβρύχια, προμήθειες, τράπεζες, πολυεθνικές και τα λοιπά».

Κατερίνα Ακριβοπούλου

«Με μια πράξη νομοθετικού Περιεχομένου σαν αυτές με τις οποίες διοικείται η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, μπορεί να λυθεί μέσα σε δευτερόλεπτα το θέμα Ρωμανού».

Νίκος Μπογιόπουλος.

Κι ενώ σήμερα στις 8 το πρωί υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στον Ν.Ρωμανό, έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», αξίζει να παρακολουθήσετε –στο ηχητικό που παραθέτουμε- την συζήτηση που είχαν χτες το βράδυ η συνήγορος του Ν. Ρωμανού, Λ. Ραγκούση, με Μπογιόπουλο – Ακριβοπούλου στον ρ/σ Realfm.

Η ζωή του νεαρού αναρχικού που σήμερα συμπληρώνει 31 απεργία πείνας, ενώ ξεκινάει και απεργία δίψας κρέμεται από μια κλωστή.
Σίγουρα αν ζούσε ο ΧΙΤΗΣ, συνεργάτης των δυνάμεων της ναζιστικής κατοχής, της χώρας μας, πατέρας του υπουργού δικαιοσύνης θα ήταν υπερήφανος για τις «αξίες» που μεταλαμπάδευσε στο τέκνο του. Προς το παρόν περιμένουμε, το μεσημέρι, την τοποθέτησή του στην βουλή στις τροπολογίες που κατατέθηκαν από κόμματα της αντιπολίτευσης, μήπως αποφύγει να βάψει τα χέρια του με αίμα.

 Όταν ακούς, ακόμα και τον πρώην πρόεδρο της βουλής Α. Κακλαμάνη να συμφωνεί με την θέση Μπογιόπουλου να κατατεθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου, έστω και την τελευταία στιγμή γιατί δεν «μπορούμε να πάμε σε εκλογές κουβαλώντας κάσες νεκρών», αναρωτιέσαι μήπως έχει δίκιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Στρατούλης που εκτιμάει ότι «κέντρα ανωμαλίας επιθυμούν να πεθάνει ο Ν.Ρωμανός για να ανακόψουν την πορεία της Αριστεράς προς την εξουσία». 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger