Home » , » Φ. Ραγκούσης: "Κάποιοι θέλουν νεκρό τον Ν. Ρωμανό" (Βίντεο)

Φ. Ραγκούσης: "Κάποιοι θέλουν νεκρό τον Ν. Ρωμανό" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 | 8:52 π.μ.

Με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο, ο συνήγορος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, παρουσίασε τις κυβερνητικές προθέσεις σχετικά με τον αναρχικό απεργό πείνας.

Απ’ ότι είπε για καιρό τον πίεζαν να πείσει τον Ρωμανό να αποδεχθεί το βραχιολάκι, αν και ο ίδιος ο κρατούμενος είχε αντιρρήσεις. «Φραγκίσκο, δεν έχουνε σκοπό. Προσπαθούν  να με εξευτελίσουν να δείξουν ότι υποχωρώ» ήταν η άποψη του κρατουμένου, προς τον συνήγορο του.
Ο Ραγκούσης όμως επέμενε να αποδεχθεί ο Ρωμανός το βραχιολάκι, κάτι που τελικά το κατόρθωσε. Αποδείχθηκε όμως εκ των πραγμάτων ότι ήταν μια κοροϊδία, αφού με νομικά τερτίπια, ακόμα και τότε ο υπουργός δικαιοσύνης απέφυγε να δώσει λύση στο θέμα.

«Αποδείχτηκε το παιχνίδι. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον Ρωμανό  σαν ένα σατανά και εχθρό του λαού και προσπαθούν να τον εξευτελίσουν», «Πέθανε ρε Ρωμανέ. Δεν σε θέλουμε ζωντανό. Αυτό του λέγανε στο κρεβάτι. Χτες –ο Ρωμανός- είχε καταρρεύσει και δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε τα μαξιλάρια να βάλει την πλάτη του πίσω», είπε ανάμεσα στα άλλα ο συνήγορος του απεργού πείνας.

Αναφερόμενος στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει σήμερα, το μεσημέρι στην βουλή,  σε τροπολογία  που έφεραν τα κόμματα της  αντιπολίτευσης και η οποία δίνει λύση στο ζήτημα Ρωμανού, ο Γ. Ραγκούσης  δήλωσε απαισιόδοξος για το αποτέλεσμα της, δηλώνοντας όμως παράλληλα ότι αν ψηφιστεί το βραχιολάκι την ίδια στιγμή διακόπτεται η απεργία πείνας του Ρωμανού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger