Home » , » Η δικηγόρος του Χαϊκάλη στον Αντένα (Βίντεο) - Ν. Φίλης για το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα και την υπόθεση Χαϊκάλη (Βίντεο)

Η δικηγόρος του Χαϊκάλη στον Αντένα (Βίντεο) - Ν. Φίλης για το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα και την υπόθεση Χαϊκάλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | 10:23 π.μ.

Κι ενώ σήμερα αναμένουμε το πόρισμα Ντογιάκου για την υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του Χαϊκάλη, δυο τοποθετήσεις που ακούσαμε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές δημιουργούν προβληματισμούς σε βαθμό που να συμφωνήσουμε με τα λεγόμενα του διευθυντής της «Αυγής» Νίκου Φίλη που έκανε λόγο για κυβερνητικές μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε χουντικό καθεστώς.

Ας ξεκινήσουμε από την παρέμβαση που έκανε η συνήγορος του Π. ΧαΪκάλη  Ε.. Τζούλη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.
Αρχικά εστιάστηκε στην άρνηση της εισαγγελίας να μην διατάξει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου με το αιτιολογικό «ότι δεν την θεωρεί αναγκαία»., και έθεσε κάποια αυτονόητα ερωτηματικά. Δεν ενδιαφέρεται ο εισαγγελέας να μάθει ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο να μην πάει στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη τότε που η αστυνομικοί είχαν παγιδεύσει το σπίτι του Χαϊκάλη για να παρακολουθήσουν τα δρώμενα που θα συνέβαιναν; Αναρωτήθηκε η δικηγόρος.
Δεν ενδιαφέρετε ο εισαγγελέας να πληροφορηθεί ποιος ήταν ο «χορηγός» που θα έδινε τα 700 χιλιάρικα στον Αποστολόπουλο για να τα μεταβιβάσει στον Χαϊκάλη; Συνέχισε τον συλλογισμό της η συνήγορος του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ.
«Θα πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα, έχοντας καταλυθεί κάθε έννοια  ευνοούμενης τάξης» αν επαληθευτεί η μη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου κατέληξε η Ελενα Τζούλη


Στο ίδιο θέμα έκανε τοποθέτηση και ο Διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης. Αρχικά έκανε μια εαναφορά για τους λόγους που η συγκυβέρνηση επιδιώκει την παραμονή της στην εξουσία και προσπαθεί να μην υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες,  λόγο αδυναμίας εκλογής νέου προέδρου δημοκρατίας. Ο ίδιος θεωρεί δεδομένη την επικράτηση του Σύριζα στις επόμενες εκλογές. Δεν είναι μόνο η  αποδόμηση του Σαμαρά από την ηγεσία της Ν.Δ, αν βρεθεί στην κυβερνητική εξουσία ο Σύριζα, εκτίμησε ο ίδιος αλλά κυρίως  το μεγαλύτερο πλήγμα  θα υποστεί το «κατεστημένο» στην χώρα μας (Εκανε αναλυτική αναφορά τι εννοεί με την λέξη «κατεστημένο).

Αναφερόμενος ο Ν. Φίλης στο θέμα της φερόμενης δωροδοκίας Χαϊκάλη τόνισε ότι και σήμερα να βγει το πόρισμα δεν μπαίνει στην ουσία των καταγγελλομένων, διότι  οι εισαγγελείς θεωρούν ότι είναι «παρανόμως αποκτηθέν» το υλικό που επικαλείται ο Χαϊκάλης για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger