Home » , » Συνέντευξη τύπου Καμένου για την υπόθεση χρηματισμού Χαϊκάλη (Βίντεο) Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Συνέντευξη τύπου Καμένου για την υπόθεση χρηματισμού Χαϊκάλη (Βίντεο) Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 | 3:09 μ.μ.

Αρχικά να παραθέσουμε την σημαντική πληροφορία που μετέδωσε το Mega ότι ο Βύρωνας Πολύδωρας δήλωσε ότι και στις επόμενες δυο ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας, δεν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Την απόφαση του Β. Πολύδωρα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές που δεν έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Πάμε τώρα στην υπόθεση χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο μεσημέρι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ και ο βουλευτής του, κατά την οποία ισχυρίστηκαν ότι άτομο το οποίο δραστηριοποιείται στον τραπεζικό χώρο και κατά καιρούς έχει εργαστεί για funds του εξωτερικού, την Deutche Bank αλλά και για ελληνική τράπεζα.-δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ονομάζεται  Γιώργος Αποστολόπουλος-.προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ.
Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς το γεγονός έχει καταγραφεί από κάμερα καθώς και από μηχάνημα ηχογράφησης.

Πριν παραθέσουμε το βίντεο να σημειώσουμε την αφέλεια (;) του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ που ειδοποίησε την αστυνομία ώστε στο ραντεβού κατά το οποίο ο «μεσάζων» θα έδινε τα χρήματα  στον βουλευτή του να συλληφθεί  στα «πράσα». Φυσικά ο τύπος δεν εμφανίστηκε ..


Το ‘χουμε γράψει αρκετές φορές. Ένα τέτοιο διεφθαρμένο, σάπιο , μέχρι το μεδούλι πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα. Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης Χαϊκάλη. Πιθανόν αργότερα να επανέλθουμε.

Το ουσιαστικό είναι ότι όπως σημειώνει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ "σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι η διαδικασία για την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας εξελίσσεται σε ένα παρασκήνιο μεθοδεύσεων, παζαριών και πολιτικών παιχνιδιών εντελώς αποκρουστικό και ξένο απ’ το λαό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει".
___________

Ας δούμε ποιος είναι ο "μεσάζοντας" του χρηματισμού σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το "Κουτί της Πανδώρας":

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος φέρεται ως μεσάζοντας στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαικάλη, εργάστηκε για διάφορα ξένα funds και την Deutsche Bank. Λίγο πριν την άφιξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα, παίρνει μέρος σε κλειστές συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, που αφορούσαν την κρίση. Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και  την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου

Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το “σκάνδαλο των CDS “. O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Την ίδια περίοδο, δίνει στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφεί με το ψευδώνυμο “Δευκαλίων” . Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Ο Αποστολόπουλος το επόμενο διάστημα ανακοινώνει στον Πάνο Καμμένο πως επιστρέφει στη ΝΔ και πιάνει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς. Στις αρχές  Δεκεμβρίου αρχίζει επαφές με τον Παύλο Χαικάλη κάνοντάς του τις προτάσεις χρηματισμού οι οποίες έχουν βιντεοσκοπηθεί
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:25 μ.μ.

οποτε καταλαβαινουμε ολοι πολυ καλα οτι εχουνε ταξει περισσοτερα στον πολυδωρα και στον καημενο τα τμηματα εκεινα της αστικης ταξης που στηριζουνε το ανταριζα. Η αθλιοτητα συνεχιζεται. καμια αναμονη καμμια αυταπατη καμμια ανοχη. Ισχυρο ΚΚΕ παντου για ισχυρη Εργατικη Λαικη Αντιπολιτευση με στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου. οχι στις ορντινατζες ΚΟΜΟ ΤΕΞΑΣ ΣΕΒ

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:08 μ.μ.

Το τέλος του κοινοβουλευτισμού είναι κοντά

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:08 μ.μ.

θέλει να κρυφτεί ο δωσιλογος(Αποστολόπουλος) και η χαρά δεν τον αφήνει....έτσι να διευκολύνεται η δουλειά μας.Ούτε υπερσύγχρονες τεχνικές παρακολούθησης ούτε τίποτα.Ο ένας δίνει τον άλλον ανοιχτά.Καλή συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger