Home » , » Ακατανόητες κινήσεις Τσίπρα;

Ακατανόητες κινήσεις Τσίπρα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 | 12:43 π.μ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρετεντέρης στην εκπομπή του, ο αρχηγός του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε στο Mega ότι στην συνάντηση που είχε χτες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα του προτάθηκε να προτείνει στελέχη του για να στελεχώσουν την κυβέρνηση του Σύριζα, και αυτός το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τα αυτονόητα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Το ποιο ουσιαστικό απ’ όλα είναι ότι μια τέτοια συμπεριφορά, του Τσίπρα, μόνο σε ένα ηγέτη συντηρητικού κόμματος ταιριάζει, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε αρχηγικές συμπεριφορές. Πέρα απ’ αυτό δεν καταλαβαίνουμε ποια αναγκαιότητα και ποια πολιτική σκοπιμότητα εξυπηρετεί –αν έγινε- μια τέτοια πρόταση από τον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό.
Κι αυτό γιατί αν η συνεργασία Σύριζα-ΑΝΕΛ έγινε, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου,  στην αναγκαιότητα να υπάρξει κυβέρνηση και να μην ξαναέχουμε εκλογές, η πρόθεση παραχώρησης υπουργικών χαρτοφυλακίων, από τον Σύριζα, στο κατασκευασμένο πολιτικό σχήμα του «Ποταμιού» για ποιο λόγο να γίνει;

Ας μην προχωρήσουμε αναφέροντας τι έχει δηλώσει επίσημα, προεκλογικά, ο Σύριζα για το πολιτικό μόρφωμα του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς και σχετική αρθρογραφία στελεχών του. Κι ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι γιατί δεν γνωρίζουμε  αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα ισχυρίζεται ο ηγέτης του «Ποταμιού».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 9:05 π.μ.

Ακρως προκλητικη ηταν αυτη η κινηση του Τσιπρα να καλεσει τον εκπροσωπο των Σημιτο Μπομπολαιων Θεοδωρακη
Ειναι μια οχι καθολου καλη αρχη οχι βεβαια μη αναμενομενη Εμεις δεν προκειται σε καμια περιπτωση να δωσουμε
συγχωροχαρτια στα κακοκαμωμενατου του Συριζα αλλα θα τα βρονταμε απο κατω οπως το χταποδι Για οτι καλο
κανει θα το επικροτουμε melito

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:19 μ.μ.

Ψιτ μελένιε, μην τα λες όπως σε βολεύει.

Ο Τσίπρας κάλεσε και τον Κουτσούμπα πριν τον Θεοδωράκη.

Ο Μέγας Κομμουνιστής των σουβλατζίδικων της Λιβαδειάς αρνήθηκε ακολουθώντας και το παράδειγμα του αφεντικού του του Σαμαρά.

http://www.protothema.gr/politics/article/445864/kke-den-uparhei-adikeimeno-sunadisis-koutsouba-tsipra-/

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:31 μ.μ.

@28 Ιανουαρίου 2015 - 9:19 μ.μ
Γιατί λες ότι ο Κουτσούμπας ακολουθησε το παράδειγμα του Σαμαρά; ο Τσίπρας κάλεσε και τον Σαμαρά να κάνουν κυβέρνηση; Απ' ό,τι έχω μάθει πάντως ο Σύριζα ψηφίζει στην Ευρώπη ό,τι ψήφισαν κι οι νεοδημοκράτες. Και βέβαια μαζί θα ψηφίσουν τον Αβραμόπουλο ως πρόεδρο της δημοκρατίας αν προταθεί (απ' το συριζα ε;) Περισσότερα κοινά βλέπω μεταξύ σύριζα και Νδ.

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:11 μ.μ.

Δεν κατάλαβες χαζούλη 12¨31
Ο Μέγας Κομμουνιστής των σουβλατζίδικων της Λιβαδειάς (ο σ. Κουτσούμπας) ακολούθησε το παράδειγμα του αφεντικού του του Σαμαρά διότι ο Σαμαράς και ο Κουτσούμπας είναι οι μόνοι που αρνήθηκαν συνάντηση με τον Τσίπρα. Ο πρώτος δεν δέχθηκε να παραδώσει το Μαξιμου και ο δεύτερος να συνομιλήσει μαζί του.

Πάρε τηλ τον Άδωνι που σας σέβεται να κλάψετε παρέα. Άντε στο καλό

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger