Home » , » Σαμαράς - Μητσοτάκης Μονομαχία μέχρι θανάτου.

Σαμαράς - Μητσοτάκης Μονομαχία μέχρι θανάτου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 | 1:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτές οι παλιές αγάπες. Ένα από τα πάρα πολλά ευχάριστα της συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας, που ούτε νέα είναι, ούτε καμιά σχέση έχει με τη δημοκρατία, είναι ότι πιθανότατα θα απαλλαγούμε από την οικογένεια Άνταμς.

Ο μπαμπάς βρικόλακας ακούω ότι είναι πάρα πολύ θυμωμένος με το Σαμαρά. Ετοιμάζει βουντού και κατάρες. Όχι τόσο για τότε που τον έριξε, όσο για τώρα. Έμαθε ότι έχει πέσει γραμμή από τον προσωρινό αρχηγό, να καταψηφιστούν Ντόρα και Κούλης! Σε συνδυασμό με το ελάχιστο ποσοστό της Α' και Β' Αθηνών που κατεβαίνουν τα "βλαστάρια" και το ότι η ΝΔ θα είναι φυσικά δεύτερη, οι χορηγοί της Siemens θα μείνουν χωρίς δυο από του πιο πολύτιμους υπαλλήλους τους. Κρίμα.

Καταλαβαίνετε βέβαια πως νιώθω γι αυτό: Τα συλλυπητήρια μου στο Δρακουμέλ. Να ζήσουμε να θυμόμαστε τι μας κάνατε. Ας είναι βαρύ το μαύρο που θα τους σκεπάσει.

Ο λόγος που κάνει κάτι τέτοιο ο Σαμαράς είναι ίδιος με το λόγο, που ο καρχαρίας τρώει τους ανταγωνιστές του. Ως γνωστόν δεν είναι η φύση που εμποδίζει πολλά μικρά καρχαριών να γεννηθούν, αλλά τα μεγαλύτερα αδελφάκια τους που τα εξοντώνουν μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους.

Μέσα λοιπόν στη ΝΔ ο Σαμαράς ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Τη μέρα της ήττας. Θέλει να κοντύνει τη Ντόρα και τον Κυριάκο και μάλιστα να τους βγάλει εκτός. Γιατί ναι μεν αυτός θα χάσει, αλλά κάποιος που θα μείνει έξω από τη βουλή, δεν θα μπορεί να διεκδικήσει αρχηγία. Μπορεί; Για κάθε έναν από τους υπόλοιπους δελφίνους έχει και το κατάλληλο όπλο. Πιστεύει έτσι, ότι ίσως καταφέρει, αν μάλιστα συγκεντρώσει πάνω από 25%, να παραμείνει στην αρχηγία της ΝΔ. Έφυγε μια φορά παλιά από τη ΝΔ, αλλά τώρα θέλει να μείνει, ως τσοπάνης. Γι αυτό προωθεί τη δική του λίστα.

Το θέμα είναι πως η οικογένεια Μητσοτάκη δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα έχουμε ένα ωραιότατο εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ περί κανιβαλισμού των αρπακτικών, που θα προβληθεί από τη Δευτέρα σε όλα τα κανάλια. Οι καρχαρίες διψάνε για αίμα κι ο Αντώνης έχει ματώσει. Είναι κι η αμοιβαία συμπάθεια. Η οικογένεια θεωρεί ότι η υπομονή της έφτασε στα όρια της. Θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, ώστε να πάρει αυτή την επικαρπία τουλάχιστο του γαλάζιου οικοπέδου. Γιατί η πολυκατοικία έγινε ερείπιο.

Ελπίζω οι δαγκωματιές μεταξύ τους να είναι αρκετά βαθιές κι οδυνηρές, ώστε να γλυτώσουμε κι από τους δύο. Τρείς, ξέχασα τον Κούλη. Καλή όρεξη. Στον λαιμό να κάτσει ο ένας στον άλλον...

Το θέμα με τη ΝΔ δεν είναι ο αρχηγός. Ίδια ψήφισαν όλοι και είναι το ίδιο υπεύθυνοι. Μάλιστα η κόρη θεωρεί πως το λάθος της ΝΔ ήταν που δεν κάνανε κι άλλα ακόμα περισσότερα χατίρια των πλουτοκρατών! Τζάμπα τσακώνονται, δε θα μείνει τίποτα από τη ΝΔ έτσι κι αλλιώς... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger