Home » , » Ο Ευαγ. Αντώναρος ζητάει την παραίτηση Σαμαρά απ' την αρχηγία της Ν.Δ

Ο Ευαγ. Αντώναρος ζητάει την παραίτηση Σαμαρά απ' την αρχηγία της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 2:58 π.μ.

Δεν θα μπορούσε κανείς να αποδώσει το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της Ν.Δ., μετά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευαγγελο Αντώναρο.

Στην μεταμεσονύχτια εκπομπή του Αιμ Λιάτσου δεν αρκέστηκε να πει , ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Α. Σαμαράς δεν έχει συνειδητοποιήσει την «οδυνηρή», όπως την χαρακτήρισε, ήττα της Ν.Δ. Δεν περιορίστηκε στο να χαρακτηρίσει ακατανόητη την ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού να μην παραδώσει στον Τσίπρα την πρωθυπουργία. Δεν έμεινε στο ότι άτομα που κατά την άποψη του δεν έχουν σχέση με την ιδεολογία της Ν.Δ., ανέλαβαν την απαράδεκτη, για τον ίδιο, προεκλογική προπαγάνδα της παράταξης του με τα γνωστά αποτελέσματα. Προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω. Ζήτησε την διενέργεια έκτακτου συνεδρίου της Ν.Δ και εκλογή νέου αρχηγού θυμίζοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής το βράδυ των εκλογών του Οκτώβρη του 2009,μετά την εκλογική ήττα του, δρομολόγησε ο ίδιος τις διαδικασίες διαδοχής του

Σε τελική ανάλυση ο Ε. Αντώναρος παρουσίασε τον Α. Σαμαρά να ενδιαφέρετε μόνο για την επιβίωση του πολιτικού του σαρκίου και όχι για το μέλλον της παράταξης της Ν.Δ.

Ερωτηματικό παραμένει αν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζει προσωπικές απόψεις ή μεταφέρει τις θέσεις των λεγομένων «καραμανλικών» στελεχών που βρίσκονται στην Ν.Δ,

Όπως και να είναι πάντως, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι το εσωτερικό της Ν.Δ βράζει και δεν αποκλείεται σύντομα ο Σαμαρά να κάνει «νταβανοθεραπεία»  όπως τότε μετά την αποτυχία της Πολιτικής Ανοιξης.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger