Home » , » Γιάννης Βαρουφάκης: Χαμένος στην μετάφραση (Βίντεο)

Γιάννης Βαρουφάκης: Χαμένος στην μετάφραση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 10:07 μ.μ.

Με τέτοιες παιδαριώδεις δικαιολογίες όπως αυτές που επικαλέστηκε ο  Γιάννης Βαρουφάκης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κυβίστησή» του,  είναι να μην τον παίρνουν στο δούλεμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης;

Συγκεκριμένα –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, λίγες ώρες μετά την συνάντησή του με τον  πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, και αφού είχε προηγηθεί σύσκεψη στου Μαξίμου βαίνει στο BBC και μας λέει ότι η ουσία της συζήτησης που είχε με τον ξένο αξιωματούχο … χάθηκε στην μετάφραση. «Επρεπε να είχα κάνει δηλώσεις στα αγγλικά» μας λέει «για να μην χαθείτε στην μετάφραση. Το νόημα αυτού που είπα ήταν, ότι ανυπομονούμε να συζητήσουμε και να βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση για το πρόβλημα, ένα νέο πρόγραμμα, μια νέα συμφωνία για την Ελλάδα με τους δανειστές μας», συμπλήρωσε..

Σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε στο ρεπορτάζ ο Γ. Βαρουφάκης ισχυρίστηκε ότι δεν είπε στον πρόεδρο του Eurogroup ότι δεν πρόκειται να συζητήσει με την τρόικα και τόνισε ότι είναι «πρόθυμος να μπει σε μια παραγωγική διαπραγμάτευση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:44 π.μ.

Bαρουφάκης ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!!

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:19 π.μ.

Προς βαθυ: τι εγινε; γιατι τετοια λογοκρισια στα σχόλια; Ο μπαρουφακης δν ηταν στο τεξας; ο τσιπρας δεν ηταν στο τεξας; με τους αμερικανους δεν μιλανε συνεχώς; γιατι λοιπον να μην σκεφτουμε πως ειναι ανθρωποι τους;

υγ: Αληθευει πως ο μπαρουφακης εχει μπαμπα στη χαλυβουργικη και ειναι γαμπτος του στράτου της ΠΠ;

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:47 μ.μ.

@ Αγαπητό Βαθύ, σου στελνω τρίτη φορά το σχόλιο: ο Βαρουφάκης είναι υιός του προεδρου της χαλυβουργικής, γαμπρός του Στράτου της Πειραϊκής Πατραϊκής, καθηγητής στο τέξας όπου πηγε και ο τσιπρας προσφατα, πρωην συμβουλος του σορος και έχει ο καημένος αυτο το σπιτάκι:
http://www.ilovestyle.com/article/43521/polyteles-spiti-tis-danais-stratoy-kai-toy-giani-varoyfaki-stin-aigina-eikones
Γιατι δεν μου δημοσιεύεις το σχόλιο; επειδή η άποψη μου είναι ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι είναι άνθρωποι των αμερικάνων;

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:05 μ.μ.

Για άλλη μια φορά γράφετε μαλακίες.

Την «πληροφόρηση» από το "Πρώτο Θέμα" για το τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ στηλίτευσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Έγραψε λοιπόν στο twitter το "Πρώτο Θέμα" ότι ο υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη του στο BBC είπε πως ο λόγος της έντασης με τον Ντάισελμπλουμ ήταν λάθος στη μετάφραση.

Αυτό, όμως, δεν ήταν σωστό, ούτε η πολιτική θέση της κυβέρνησης ότι δεν θα συζητήσει με την τρόικα ήταν... μεταφραστικό λάθος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπευσε να απαντήσει με δικό του σχόλιο ότι το "χαθήκατε στην μετάφραση" αφορούσε στο ίδιο το BBC, και δεικτικά ανέφερε...."Κανείς άλλος δεν χάθηκε πουθενά".
http://www.koutipandoras.gr/article/132455/poies-einai-oi-systaseis-gia-tin-prostasia-ton-politon-apo-tin-afrikaniki-skoni-poy

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger