Home » , » Προαγωγή του Γιάννη Ρουμπάτη

Προαγωγή του Γιάννη Ρουμπάτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 | 8:50 μ.μ.

Δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να διορίσει επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)  τον  Γιάννη Ρουμπάτη,
Ας θυμηθούμε τι γράφαμε σ’ αυτό το μπλοκ τον Οκτώβρη του 2014


Γνωρίζαμε εδώ και καιρό για την κωλοτούμπα που είχε κάνει ο Γιάννης Ρουμπάτης που απ’ το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» βρέθηκε στις τηλεοράσεις να υπερασπίζεται την πολιτική του Σύριζα χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πολιτικό εγκληματία» τον άνθρωπο στον οποίο διατέλεσε επί χρόνια εξ απορρήτων σύμβουλος του. Τον Γιώργο Παπανδρέου.

Αυτό που δεν ξέραμε και το μάθαμε σήμερα από δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας –της Realnews- είναι ότι έγινε επίσημη «μεταγραφή» και εδώ και μερικές βδομάδες αποτελεί έναν από τους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Όπως μάλιστα σημειώνει το δημοσίευμα ο Γ. Ρουμπάτης συμμετέχει σε κλειστές συσκέψεις αλλά και σε «ειδικές αποστολές» της ηγεσίας της Κουμουνδούρου προς πρεσβείες στην Αθήνα ή και σε ξένες χώρες!

Να χαίρονται λοιπόν τον νέο απόκτημα τους στον Σύριζα. Αν αρχίσουμε τώρα να θυμόμαστε τις επαγγελματικές σχέσεις αυτού του «αστεριού» με τον Γιώργο Κοσκωτά, τα λεγόμενα του σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος την περίοδο 1987-1988 ή πεπραγμένα του σαν Πασόκος ευρωβουλευτής, θα μας πουν ότι .. αναμοχλεύουμε το παρελθόν .. οπότε άστο καλύτερα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 9:49 μ.μ.

Η Ξεφτιλα ξεκινησε. Κυβερνητικος εκπροσωπος του Ανδρεα 1981 1988 Ευρωβουλευτης μετα και σημερα στον τσυριζα.Τετοια καταντια δεν εχει ξαναγινει και ακομα ειμαστε στην αρχη χοχοχοχοχοχοχοχοχο

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:04 μ.μ.

9.49: Ξέχασες! Ο Ρουμπάτης ήταν και Κοσκωτάνθρωπος

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

Και βεβαια οι σχεσεις του με τον Κοσκωτα Αρε χαλια οχοχοχοχοχοχοχοχο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger