Home » , » Αλέξη, βοήθησε να υπάρξει δικαιοσύνη.

Αλέξη, βοήθησε να υπάρξει δικαιοσύνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 | 8:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι ολοφάνερο με ποιόν είναι η ΝΔ και το Ποτάμι στη σύγκρουση ελληνικής κυβέρνησης - τρόικας. Είναι φανερό στον οποιονδήποτε τώρα, ότι τα συμφέροντα που εξυπηρετούν δεν είναι τα συμφέροντα των ελλήνων εργαζομένων αλλά των ξένων τοκογλύφων. Η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό Ποτάμι επιθυμούν πλήρη παράδοση και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Είναι επίσης ολοφάνερο πως πάμε για πρώτη φορά σε σύγκρουση με όλα τα συμφέροντα που απομυζούν τον κόπο των μισθωτών και των συνταξιούχων είτε αυτά είναι ντόπια είτε ξένα. Το ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα είναι πραγματική ή μπλόφα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι επειδή τα συμφέροντα των Γερμανών επιβάλουν συμβιβασμό, ότι τελικά αυτός θα υπάρξει.

Την ίδια στιγμή όμως και οι Γερμανοί πιστεύουν, ότι η κυβέρνηση μπλοφάρει κι ότι θα αναγκαστεί να συρθεί σε συμφωνία, που θα επιβάλλουν τους όρους τους. Στηρίζονται σε αυτό στις μετριοπαθείς προεκλογικές δηλώσεις και πιστεύουν, ότι αν μείνουν ανυποχώρητοι, η Ελλάδα θα γίνει το παράδειγμα, όπου ο ισχυρός θα επιβάλλει τη θέληση του για άλλη μια φορά χωρίς πραγματική μάχη.

Το τι θα γίνει όμως δεν το γνωρίζω. Θα φανεί από τις επόμενες κινήσεις. Η Γερμανία έχει μια "πέμπτη φάλαγγα" από ΜΜΕ και πολιτικούς που είναι του χεριού της. Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση αυτοί πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος της ελληνικής κυβέρνησης. Πολλοί από αυτούς είναι βρώμικοι μέχρι το μεδούλι και τόσο διεφθαρμένοι που θα τολμήσουν να σαμποτάρουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.

Χρειάζεται λοιπόν ταχύτατες και ακριβείς κινήσεις, ώστε να γίνει η κάθαρση της πολίτικης και της οικονομίας. Πως να πιστέψουν ότι εννοείς σοβαρά τα όσα λες, αν αφήσεις ανενόχλητους όσους έφεραν αυτή την κατάσταση, όσους έκλεψαν τα χρήματα των ταμείων, όσους λεηλάτησαν τις συντάξεις, τους μισθούς όσους έκαναν αυτή την καταστροφή;

Κάποιοι θα πουν ότι είναι νωρίς. Λάθος! Είναι ήδη αργά, έπρεπε όλοι αυτοί που είναι φαύλοι να βρίσκονται στη φυλακή, ώστε να φανεί η αλήθεια. Πως όλη αυτή η λαίλαπα έγινε επειδή κάποιοι γέμισαν τις δικές τους κοιλιές με το δικό μας υστέρημα. Τα σκάνδαλα που χρήζουν διερεύνησης είναι άπειρα και κάθε μέρα που περνά κακουργήματα παραγράφονται. Ο κόσμος θέλει την τιμωρία των υπευθύνων.

Κάποιοι θα πουν σωστά, ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του συστήματος. Είναι ασφαλώς! Όμως το σύστημα έχει εκφραστές, έχει εκπροσώπους. Για να πληγεί καίρια θα πρέπει να υπάρξει αληθινή απονομή δικαιοσύνης, μια κίνηση σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Το ζητούμενο λοιπόν είναι όχι αν θα επέλθει ρήξη με τη Γερμανία, αλλά αν θα γίνει ρήξη με σαπίλα. Αν θα απαλλαγούμε από όσους δημιούργησαν τις αιτίες, το χρέος την κακοδιοίκηση.

Προσωπικά πιστεύω, ότι γι αυτό χρειάζεται Επανάσταση. Θα είναι όμως επαναστατικό η σύγκρουση με τους πλουτοκράτες που είναι πίσω από όλα αυτά.

Θα γίνει; Ασφαλώς μια τέτοια μάχη δεν είναι εύκολη. Αλλά χωρίς "δούρειους ίππους" μπορούμε να σταθούμε κι εναντίων των ξένων συμφερόντων. Γι αυτό δίνω σημασία όχι μόνο στις κινήσεις προς το εξωτερικό αλλά κυρίως προς το εσωτερικό. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

Aγαπητε mitso 175 ευγε!!! Αυτα ειναι!! Και φυσικα συμφωνουμε,σε οτι γραφεις,αλλα κυριως,στο ...οτι τα γραφεις!! Μην αρχισουμε τρα την αγιαστουρα,και τα λιβανισματα,η το ακομα το πιο ασχημο......να κρινουμε τον Συριζα ,σε σχεση με τους προηγουμενους!!! Οοοοχι ,φιλτατοι!! Δεν ειμαστε ολοι προβατα!! Για καποιους ,η μετρηση δεν ειναι στο"ποσο πιο λιγο λαμογια και εξουσιομανης ειναι ο Συριζα",αλλα ετσι ...απλα, ποσο δημοκρατες και ριζοσπαστες αριστεροι εισαστε. Λοιπον,πιαστε δουλεια,και στον χωρο της δικαιοσυνης,και οπου αλλου πρεπει να ξεκαθαρισει το πραγμα!! Οι φυλακες,ειναι γεματες συντροφους,δικασμενοι,απο κατι δικαστες,ξεπουληταρια,και ......ετσι παλιν απλα .....καθυστερητε παιδια!!!
Τα γνωριζατε ,ολοι σας,πολυ πριν απο τις εκλογες!! Δεν εχουμε υπομονη στο θεμα αυτο!! Μην το λιβανιζετε το θεμα!!Απονομη δικαιοσυνης ταχιστα,και μετα.......ολα θα γινουν!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger