Home » » Θα είναι θρίαμβος του Σύριζα και πανωλεθρία της Ν.Δ αν επιβεβαιωθούν τα exit poll (Βίντεο)

Θα είναι θρίαμβος του Σύριζα και πανωλεθρία της Ν.Δ αν επιβεβαιωθούν τα exit poll (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 | 7:22 μ.μ.


 Θα είναι θρίαμβος του Σύριζα και πανωλεθρία της Ν.Δ αν επιβεβαιωθούν τα exit poll που φέρνουν στο 35,5% - 39,5% τον ΣΥΡΙΖΑ , και στο 23% - 27% την Ν.Δ.

Από κει και πέρα υπάρχουν ακόμα αρκετά ζητούμενα. Αν ο Σύριζα αποκτάει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα και αν το κόμμα του Παπανδρέου θα μπει στην βουλή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 9:26 μ.μ.

Πρώτο σχόλιο για το 13% των αποτελεσμάτων
Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 35% το οποίο μάλλον θα ανέβει, αφού οι νομοί που προηγείται πολύ έχουν ενσωματωθεί ελάχιστα σε σύγκριση με όσους προηγείται η ΝΔ. Πιθανή η αυτοδυναμία. Η ΝΔ θα έχει κάτω από 29 % δίνοντας μια διαφορά πάνω από Μέσο Όρο των δημοσκοπήσεων. Όσοι περίμεναν "ντέρμπυ" φυσικά διαψευστήκαν.
Η ΧΑ κράτησε τις δυνάμεις της λόγω της ήττας της ΝΔ. Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ παλεύουν για τις επόμενες θέσεις. Προσωπικά περίμενα καλύτερο ποσοστό για το ΚΚΕ. Είπαμε πως δυο ΠΑΣΟΚ δεν χωρούν κι έτσι έγινε. Ο ΓΑΠ έφυγε μόνος του από το ΠΑΣΟΚ διευκολύνοντας το Βενιζέλο. Μια άλλη ήττα των δημοσκόπων ήταν το ποσοστό των ΑΝΕΛ πράγμα που είχαμε επισημάνει.
Ο κόσμος ψήφισε καθαρά εναντίον του Μνημονίου. Μέσα σε ένα περιβάλλον τρομοκρατίας και απίστευτης νοθείας όπου 100.000 νέοι δεν ψηφίζουν. Ο ΕΝΦΙΑ, οι μειώσεις, οι απολύσεις, σε συνδυασμό με τα σκάνδαλα και το φασισμό, οδήγησαν τη ΝΔ στη συντριβή. Ελπίζω να αυτοκτονήσει ο Πάγκαλος, να φύγει ο Άδωνης κι ο Ψαριανός και να βρει χαρτί υγείας η Βούλτεψη. Ήταν λοιπόν ήττα του φόβου. Νίκη της οργής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια για τη νίκη του. Ελπίζω να τα καταφέρει. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όλους τους Αριστερούς που αγωνίστηκαν, και στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και στα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, σε ένα περιβάλλον όπου ξεσάλωνε ο φασισμός. Τα ποσοστά όλων των κομμάτων της Αριστεράς που δεν ήθελαν την ΕΕ είχαν επίσης άνοδο πράγμα πολύ θετικό. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger