Home » , » Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!

Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 | 8:49 μ.μ.

 Της Αλέκας Ζορμπαλά

Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!

* δηλ. κάνουμε αίτημα για παράταση του προγράμματος, (όχι της δανειακής σύμβασης), άρα και του μνημονίου και των ισοδυνάμων

* ο Σόϊμπλε και μερίδα της γερμανικής οικονομικής και πολιτικής ελίτ το απορρίπτει! μετά βδελυγμίας, χαρακτηρίζοντάς το ως "Δούρειο Ίππο"

* η Μέρκελ παρεμβαίνει συμβιβαστικά μετάξύ Σόϊμπλε και Ελληνικής πλευράς!

Τα ύστερα του κόσμου...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:09 μ.μ.

πραγματικα τα υστερα του κοσμου.
αν κρινω απ αυτα (ολα) που καταλαβατε καλη μου κυρια.
και τα σχολιαζετε και σοβαρα.
και καποιοι σας δημοσιευουν.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Μια παρατήρηση σχετικά με με τον συσχετισμό δανειακής σύμβασης και μνημονίου.
Αν επρόκειτο για νέο μνημόνιο,οι Γερμανοι και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι θα είχαν συμφωνήσει απο την πρώτη στιγμή και δεν θα έκαναν όσα κάνουν και όσα λένε.
Αρα κάτι άλλο γίνεται.Αν η κυβέρνηση υποχωρήσει μένει να το δούμε.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:01 π.μ.

Ακόμα αναρωτιέστε αν η κυβέρνηση θα υποχωρήσει? Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση έχει ήδη υποχωρήσει, όταν αποδέχεται την λυκοσυμμαχία της ΕΕ,που είναι συμμαχία μονοπωλίων και καμμία σχέση με την "Ευρώπη των λαών". Οταν παίζεις στο γήπεδο του εχθρού, είναι νομοτέλεια η ήττα σου. Η πάς για σύγκρουση με τα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, άρα και με την ΕΕ, ή προσκυνάς και λες τον δεσπότη Παναγιώτη. Τρίτη λύση δεν υπάρχει. Τέρμα πια οι αυταπάτες, αρκετά τις πλήρωσε ο λαός. Δεν βλέπετε πλέον ότι ο σύριζα, προκειμένου να "θεωριτικοποιήσει" της υποχωρήσεις που θα κάνει, θα φτάσει αντικειμενικά να συμπλέει με τους φασίστες? Δεν βλέπετε τον εθνικιστικό και αλυτρωτικό, και φασιστικό λόγο του? Θεωρείται τυχαίο που ήδη πριν τις εκλογές είχε ήδη συμπράξει και συμφωνήσει με την ακροδεξιά του Καμμένου? Κανένας συριζαίος δεν πρέπει να αφήσει να περάσουν τα σχέδια αντιδραστικοποίησης και φασιστικοποίησης που έχουν εδώ και καιρό καταστρώσει τα αστικά επιτελεία. Αλλιώς θα είναι απόλυτα συνυπεύθυνος για τις εξελίξεις που έρχονται. Τελεία και παύλα. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Που κάποια στιγμή θα του ζητηθούν Κι τότε δεν θα υπάρχει, δεν ήξερα, δεν γνώριζα. Μανώλης

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:32 π.μ.

12.01
Mην συγκρούεσαι άλλο μανωλάκι με τα μονοπώλια.Τα σακάτεψες και δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Να φανταστείς πως πήγαν και κρύφτηκαν σε ολοσέλιδες διαφημίσεις στο Ριζοσπάστη.
Οι offsohre των Παρθένων Νήσων κλαίνε με μαύρο δάκρυαπο την σύγκρουση.
Οσο για το τι πρέπει να κάνουν οι συριζαίοι δεν σου πέφτει λόγος.Αυτό έλειπε τώρα να ρωτάνε το σταλινικό ΚΚΕ τι θα κάνουν.
Κοίτα τι θα κάνεις με το κώμα γιατί το ποσοστό σας πάει κατα διαόλου.Εθνικισμό βλέπουμε μόνο στη Λιάνα των Βορείων προαστείων φίλη Μπαλτάκου και πρώην Οννεδιτισα.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:55 π.μ.

Μανώλη έχεις απόλυτο δίκιο, όποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί και ελπίζει στο ανέλπιστο, το να κλείνει τα μάτια ο Σύριζα στις υποχωρήσεις που έχει κάνει και να βαφτίζει το κρέας ψάρι αυτό δεν είναι πολιτική τις αριστεράς, ν' αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό, θέλει την ρίξει? θέλει να βγάλει το λαό από την υποτέλεια του κεφαλαίου? θέλει να συγκρουστεί?
ΥΓ Ελπίζω αυτή την φορά να δημοσιευτεί γιατί πολύ λογοκρισία πέφτει αδερφάκι μου

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:04 μ.μ.

Αντε παλιν,να ζουμε ,μεγαλες στιγμες!! Αντε παλιν,απο την αρχη βαφτισια,και να,το κρεας -ψαρι,αντε παλιν με τις αθλοπαιδειες και τις κωλοτουμπες,δωστου και απο διπλα,επεξηγησεις,....."οχι,παιδακι μου,δεν εννοουσε τις μολοτωφ ο κ. Καμενος,επικαλουμενος το Κουγκι,προβα εκανε στον καθρεφτη!".......η αληθεια μια ειναι. Ο λαος ,θα πληρωνει για παντα τις αυταπατες του,αγαπητε Μανωλη,γιατι ,αυτος ειναι,που τις εχει!! Οσο για τους Συριζαιους,μερος της κοινωνιας μας,και αυτοι. Ετσι και ξεφυγουν τα πραγματα......και ο λαος,θα τα βαλει με τον Τσιπρα,αλλα οχι με μαζωξη στο Συνταγμα,αλλα μιζερα και μουλωχτα,κατω απο το παπλωμα του,επειδη.....ξερει ο λαος,που φταιει,και οι Συριζαιοι,θα σουρωσουν στο καβουκι τους,γιατι και αυτοι,....ξερουν καλα που φταινε!! Ξεκινησαμε για μια αναπνοη,και παλιν με πιανει μυρουδια απο "συμφωνιες" και βοθρολυμματα!! Ξεκινησαμε,για μια αξιοπρεπεια,και ηδη....".τρεχατε ποδαρακια μου.....". Ειπαμε,να εχουμε γυρω μας,ανθρωπους,που θα κανουν την διαφορα,και παλιν βρεθηκαμε,με "τις παλιες ,καλες συνταγες,της γιαγιας". Ποιοι φακελλοι βρε ,να ανοιξουν,για ποιον ελεχγο του χρεους,μας συμβουλευουν και οι ξενοι.......αντε μην πω και καμια βαρια κουβεντα!!! Οτι,σκ....καταφεραν αυτοι στις χωρες του,θα καταφερουμε και εμεις στην δικη μας. Ο Βαρουφακης να ειναι καλα.....και εχει ο θεος για τους αλλους!!! Και επειδη,ζουμε,μεγαλες στιγμες πραγματι,με ολη την αγαπη,και σεβασμο στα προσωπα και στην προσπαθεια του Β.Κ ....παιδια,οσο μπορειτε.....πιο καινουργιες αναρτησεις!! Ξερω-ξερω,μπορει να με βριζετε τωρα,αλλα,παλιν ζουμε μεγαλες στιγμες,εχουμε και μεγαλα και καλα μυαλα,προσπαθηστε να αναρτατε πιο γρηγορα,νεες αντιληψεις και αρθρα.Βοα το διαδυκτιο,απο ''γερες αποψεις".Παντα με αγαπη,εκτιμηση και σεβασμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger