Home » , » Εδώ και μια βδομάδα, αγρυπνώ, κλαίω, χαμογελώ και ονειρεύομαι.

Εδώ και μια βδομάδα, αγρυπνώ, κλαίω, χαμογελώ και ονειρεύομαι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 | 11:09 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Αγρυπνώ, διαβάζοντας και παρακολουθώντας τα πεπραγμένα της κάθε μέρας, νιώθοντας μέρος  ενός καινούργιου κεφαλαίου που γράφεται.

Κλαίω από συγκίνηση για κάθε μικρό, αυτονόητο βήμα προς την δικαιοσύνη και την ελευθερία που γίνεται. Βιώνοντας τόσο καιρό την απόλυτη καφρίλα και την υποτέλεια, τώρα άρχισα και πάλι να αισθάνομαι άνθρωπος.

Χαμογελώ στη θέα άοπλων, αμήχανων μπάτσων στα συλλαλητήρια και χολωμένων δοσίλογων στα πάνελ κακιασμένων δημοσιοκάφρων.

Και όχι, δεν κρατώ ούτε μεγάλο ούτε μικρό καλάθι, όπως συχνά με συμβουλεύουν οι φίλοι μου. Ζω  και απολαμβάνω κάθε θετικό που γίνεται σήμερα. Σήμερα που ο λαός έκανε την πρώτη του μικρή επανάσταση, νικώντας το φόβο που τόσο καιρό τον κρατούσε σκυφτό και υποταγμένο.

Και ονειρεύομαι για το μέλλον, ένα λαό που θα συλλογάται  λεύτερα και θα πράττει καλά.

Υ.Γ. Δεν είμαι Συριζαία. Είμαι απ' αυτούς που πάντα ήταν και θα είναι στους δρόμους παλεύοντας για την Ουτοπία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:14 π.μ.

A, T.Γ. που... δεν είσαι συριζαία μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη. Οι καθαρίστριες ήδη έπιασαν δουλειά . ο Σπυρόπουλος φυλάει τα ταμεία του Ικα, οι Ελληνες ήδη παίρνουν τα 751 ευρώ, ο Βαρουφάκης τους κατατροπώνει εκεί στας Ευρώπας, ο Καμένος θα κανονίσει τους Τούρκους, ανήκομεν εις την Δυσιν με τα μπούνια και σε λίγο θα έχουμε όχι μόνο κυβέρνηση αλλά και πρόεδρο της δημοκρατίας που θα είναι φούλ μνημονιακός.Α, μην ξεχάσεις όταν ξυπνήσεις να αρχίσεις τον λιτό βίο. Προς το παρόν κοιμήσου όπως έκανες πάντα Τ.Γ. που... δεν είσαι συριζαία.

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:13 π.μ.

Ότι πεις κοπελιά, να ξέρεις όμως ότι μετά τα μεσάνυχτα η άμαξα γίνεται κολοκύθα.

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:22 π.μ.

Τ.Γ.Τα συμπτωματα που περιγραφεις,παραπεμπουν σε υπερμετρη δοσολογια cipralex.Σου συστηνω εμμετο αμμεσα. Θ.Β.

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:46 μ.μ.

Τ.Γ Προφανως οι παρωπιδες δυσχαιρενουν σοβαρα την αναγνωση. Απαλλαγμενοι απο αυτες ισως κατανοησετε καλυτερα το κειμενακι μου.

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:10 μ.μ.

@Τ.Γ.
Δε φταίνε οι παρωπίδες φταίνε οι δηλώσεις των συριζαίων κυβερνητών και οι υποσχέσεις που έχουν αρχίσει και τις παίρνουν πίσω. Βλέπε 751 ευρώ.Το κειμενάκι σου απλώς είναι πολύ αόριστο και πολύ ονειροπαρμένο. Π.χ. έχουν γίνει τόσα πολλά συλλαλητήρια που χαίρεσαι με τη θέα των άοπλων μπάτσων; ΄Ενα έγινε κι αυτό απ' το σύριζα. Λες να χτυπούσαν την νεολαία του κόμματος που είναι στην κυβέρνηση; ΄Ασε να τους δούμε και σε άλλες φάσεις και μετά λέμε. Πολλά θα μπορούσα να σου γράψω αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Οπότε άστο .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger