Home » , » Αναβρασμός στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Αναβρασμός στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 | 9:11 μ.μ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega στην μαραθώνια σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επικράτησε αναβρασμός και ο Αλέξης Τσίπρας  έγινε δέκτης προβληματισμών, επιφυλάξεων και ανησυχιών που εκδήλωσαν βουλευτές σχετικά με την πορεία της κυβέρνησης ειδικά στα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει νέο μνημόνιο. Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι  η τελευταία συμφωνία στο eurogroup δεν είναι νέο μνημόνιο και διαχωρίζεται από την δανειακή σύμβαση. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μνημόνιο ήταν το e-mail Χαρδούβελη που θα επέφερε αύξηση του ΦΠΑ, στις τουριστικές επιχειρήσεις και στα νησιά, καθώς και αυξήσεις που θα έφταναν ακόμα και το 18% στο ρεύμα, στα τρόφιμα, φάρμακα κλπ. Υποστήριξε δηλαδή ότι η κυβέρνησή του πέτυχε μια συμφωνία που δεν έχει κυρίαρχο χαρακτηριστικό της την λιτότητα.

Ο Π. Λαφαζάνης και τα στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» άσκησαν κριτική στην διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης. Οι όποιες αντιδράσεις πάντως κρίνονται απόλυτα ελεγχόμενες χωρίς να προβλέπετε καταψήφιση από κάποιον βουλευτή όταν η συμφωνία ρθει για συζήτηση στην βουλή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

25 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:13 μ.μ.

Ο αναβρασμος, ειναι η απατη μεσα στην απατη που λεγεται σημερα ΣΥΡΙΖΑ.

Η απατη της απατης, ειναι το DNA της σοσιαλδημοκρατιας.

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:21 μ.μ.

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=25/2/2015&id=15594&pageNo=2

Θεομπαίχτες
Υπονοούμενα ότι η συμφωνία που από μέρα σε μέρα υπογράφει η κυβέρνηση, συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών, συνιστά «ελιγμό», άφησε ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συνάντησή του, χτες, με τον Μ. Θεοδωράκη. «Δεν πρέπει να πας να πέσεις στη φάκα του αντιπάλου, πρέπει να κάνεις και ελιγμούς στη μέση. Το πιο σημαντικό πολεμοφόδιο που έχουμε είναι η πλατιά εθνική λαϊκή ενότητα (...) Θέλει καλή στρατηγική, θα στα πω αναλυτικά», ήταν η δήλωσή του. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρωθυπουργός ζητά απ' το λαό να αγνοήσει τις υπογραφές που πρόκειται να πέσουν, σηματοδοτώντας την κλιμάκωση της επίθεσης στα δικαιώματά του, και να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, διατηρώντας την ψευδαίσθηση πως τα όσα αυτή πράττει δεν αποσκοπούν παρά στο να ...ξεγελάσουν τον ...αντίπαλο και ότι στο τέλος θα του τη φέρει! Και αυτή μάλλον είναι η διαφορά με τους προηγούμενους κυβερνώντες, ότι αυτά που διακήρυσσαν ανοιχτά ως πολιτική τους πρόθεση αυτός τα πλασάρει σαν ελιγμό ώστε να έρθει κάποτε η πολυπόθητη ανάκαμψη για το λαό. Κανονικοί θεομπαίχτες!

Ε, όχι και δεν ήξεραν!
Πυκνώνουν τις τελευταίες μέρες οι φωνές, από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, όσων διαμαρτύρονται για τη συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές. Μη μας πουν ότι δεν ήξεραν! Και καλά, οι εργαζόμενοι και άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων που δεν κάθονται να διαβάσουν αναλυτικά τα κομματικά προγράμματα, μπορεί να ξεγελαστούν και να μην καταλάβουν ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Eκτός από τα ψίχουλα που υποσχόταν, τη συνθηματολογία που δημιουργούσε συνειρμούς αποκατάστασης των λαϊκών δικαιωμάτων, είχε στα «ψιλά» γράμματα δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο βαριές και σοβαρές, οι οποίες εκπληρώνονται πλήρως με τη «συμφωνία» συγκυβέρνησης - ΕΕ. Θα πουν τώρα οι Γλέζος, Λαπαβίτσας, Ρινάλντι και άλλα στελέχη ίσως αύριο, βουλευτές, ευρωβουλευτές, μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν ήξεραν; Δεν ήξεραν πως οι δεσμεύσεις προς το κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ κάνουν σκόνη κάθε ιδέα για αναπλήρωση των εργατικών - λαϊκών απωλειών; Παλιά όμως και δοκιμασμένη η τακτική των «αριστερών διαφωνούντων» στα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας.
ΥΓ: Οσον αφορά τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που χειροκροτούσαν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, που χειροκροτούσαν τη μεγάλη νίκη του λαού και που διαδήλωναν στηρίζοντας τη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης με την ΕΕ καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνει πίσω (από τι άραγε;), τι να πούμε...

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:19 μ.μ.

Ν βρασουν και μετα να ξεπουπουλιαστουν μεταξυ τους!!!! Παιδια και εσεις.....3000 παλιν η πιεση!!! Να προσεχουμε και λιγο τις αναρτησεις μας!! Αντε,γιατι μετα εμεις θα ακουμε ,τις μετανοιες και τα κλαματα του καθε ενος,....δεν με φτανει το χαλι μου,θα'χω να συμπαραστεκομαι και στον καθε απατημενο-εξαπατημενο!!!! Οχι δεν θα διαβασω ολη την αναρτηση!!! Να βρασουν και να'ρθουν να κορωσουν ολοι τους!!!! Αν φορανε πανταλονια,να πουν τωρα τι θελουν να γινει,μιας και ο Αλεξης μας βγηκε και ζορικο αγορι,και τους τραβα σε ψηφοφορια,ενδεικτικη!! Ρωτω και εγω λοιπον ....ετσι δειγματοληπτικα....."ποσοι ειναι ετοιμοι για ...χαρακιρι ,απο εσας;'' Αντε,να αρχισουμε ολοι τα κουλα τωρα!!!!!

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:25 μ.μ.

Πλάκα μας κάνεις.Αυτοί δεν είναι που έλεγαν με άρθρο στο σάιτ τους
ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ;;;Βάλατε πλάτες για να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑΣ τώρα και κατηγορείτε αυτούς που ψηφίσατε με γραμμή;

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:21 μ.μ.

Ανωνυμε των 10.25 μ.μ ,μονο πλακα δεν κανω και να ξερεις ,οτι για μας που δεν τους ψηφισαμε,και δεν ειμαστε και αρρωστακια,ο πονος ειναι διπλος.Εμ,ειχαμε τα φιδια που μας τρωγανε,εμ...ηρθανε και οι επιβεβαιωσεις!!! Δεν ειχαν ολοι αυταπατες,ουτε ψευδαισθησεις,ουτε καβαλλουμε συννεφακια!!! Ουτε χαιρομαι αγαπητε για την επιβαβαιωση των φοβων μου! Και αυτο,επειδη δεν ειμαι αρρωστακι,αλλα και επειδη......δεν προκαμνω αγαπητε!!! Δεν θα ζησω τρεις ζωες,να προλαβω τον εκσυχρονισμο ολων!!! Με τσακισαν αγαπητε!!! Ουτε οι επιδιωξεις ολων,ηταν τα μεγαλεια. Να ζησουμε θελουμε,ως ανθρωποι. Και υποψη,για ανθρωπιστικους και μονον λογους,παρακαλω και τα Κουκουδια......μην βγουν τωρα να μμας κανουν μαθημα για τον οπορτουνισμο!!! Να χαρειτε......λυπηθητε μας!!!! Αντε μπραβο.....γιατι θα δανειστω το συνθημα απο την διπλανη αναρτηση του mitsos 175.......εχει ενα καλο συνθημα σημερα!!!

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

Για τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που χειροκροτούσαν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβένηση: αυτά προφανώς τα είδες στον ύπνο σου ή στο παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζεις. Για αύριο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διοργανώνει συλλαλητήρια ενάντια στο μνημόνιο των Τσίπρα-Βαρουφάκη. Σταματείστε επιτέλους τα ψέματα, ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΙ και ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ του Κώματος του Περισσού. Έχετε ζαλίσει το λαό με τα ψέματά σας: δεν υποστηρίζετε ούτε την έξοδο από το ευρώ ούτε την έξοδο από την ΕΕ. Σύμφωνα με το παρανοϊκό σκεπτικό σας, για να γίνουν αυτά, πρέπει στη χώρα να έχει εγκαθιδρυθεί η ... δικτατορία του προλεταριάτου!!! Σε αντίθεση περίπτωση, όπως π.χ. έχει δηλώσει η Παπαρήγα για την έξοδο από το ευρώ, αυτή η πολιτική εξόδου από ευρώ/ΕΕ είναι βαλαβερή για το λαό! Βέβαια ξεχάσατε ότι ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο!

25 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:56 μ.μ.

Πρόκειται τελικά για συμβιβασμό ή για μια καλοστημένη απάτη σαν κι αυτή του ΓΑΠ και του Σαμαρά; Πίστευε τελικά ο κ. Τσίπρας όσα έλεγε προεκλογικά ή δούλευε ψιλό γαζί την κοινωνία; Γιατί δεν μπορεί μέσα σε ένα μήνα να αντιλήφθηκε ξαφνικά ότι όλα αυτά που έταζε δεν είναι εφικτά και ότι οι εταίροι δεν τον αφήνουν.. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει με θάρρος και εντιμότητα να προκηρύξει νέες εκλογές και να σταματήσει τα ψέματα. Τι να την κάνω εγώ την κυβερνώσα Αριστερά αν εφαρμόζει δεξιά πολιτική; Αν ήταν έτσι, μια χαρά έκαναν τη δουλειά και οι προηγούμενοι, δεν χρειαζόταν να τους αλλάξουμε...

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:02 μ.μ.

Σωπα ρε. Ο Δελαστικ που ειναι διευθυντης του ΠΡΙΝ δεν χειροκροτησε? Μη σου πω ψηφισε κιολας. Ο Παπακωσταντινου? Η ηγεσια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν εσπερνε αυταπατες οτι αν πιεστει απο αριστερα θα ανοιξει δρομους για ρηξη?! Ακομα και στα συλλαλητηρια υποστηριξης της διαπραγματευσης πηγατε.

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:19 μ.μ.

Αν ο διάλογος στα όργανα ενός κόμματος μαζί με τις διαφωνίες που λογικό είναι να υπάρχουν,βαπτίζεται αναβρασμός,τότε πάσο.
Αν η Κ.Ο του Συριζα συνεδρίαζε για ένα τέταρτο,και όλοι συμφωνούσαν σε όλα,πάλι οι ίδιοι θα κατηγορούσαν τον Συριζα για αδιαφορία και υποταγή στην ''αρχηγική ομάδα ''.
Ευτυχώς την συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν την ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του Συριζα.
Για τους ανησυχούντες περί τον Συριζα και την κυβέρνηση,υπάρχει το συλλαλητήριο-κατσαρόλα του κώματος στο Σύνταγμα.
Οσοι θέλουν να ξεδώσουν και να βγάλουν τα απωθημένα τους μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα.
Τα ΚΝΑΤ εγγυώνται την περιφρούριση και την ασφαλειά τους.

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:24 μ.μ.

11.23 Ακριβως καλε μου φιλε μη τρως κουτοχορτο. Κοιτα την γινεται στην ουκρανια που τσακωνονται με ποιον καπιταλιστη θα πανε. Εξοδος λοιπον απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης. Συμφωνουμε καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:58 π.μ.

26 Φεβρουαρίου 2015 - 7:24 μ.μ Ακριβώς "φἰλε" μου του "Κομμουνιστικού" (τρομάρα σας!) Κώματος. Με επιβεβαιώνεις μια χαρά. Γράφεις: "Εξοδος λοιπον απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης". Αν λοιπόν η έξοδος από την ΕΕ δεν συνοδεύεται από την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και την εργατική εξουσία, την απορρίπτουμε, όπως απορρίπτουμε και την έξοδο από το ευρώ. Την έχετε πατήσει κανονικά. Απορρίπτετε σαν οπορτουνιστική οποιαδήποτε πολιτική που θα συγκρούεται με την αστική πολιτική και ταυτόχρονα θα δώσει ανάσα και αυτοπεποίθηση στην εργατική τάξη, αλλά και θα ανοίξει το δρόμο για την επανάσταση. Είστε χαμένοι μέσα στην παράνοιά σας. Η πολιτική σας πρόταση για το σήμερα είναι αυτή: ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Ακόμα και για μια αύξηση μισθού πρέπει, σύμφωνα με το παρανοϊκό σκεπτικό σας, να γίνει ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!!! Και πιο τελικά το πρακτικό αποτέλεσμα; Νομίζετε ότι είστε οι μόνοι γνήσιοι επαναστάτες και ότι ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους αριστερούς. Μόλις όμως είπα μια λέξη που τη θεωρείτε υβριστική και απαξιωτική: αριστεροί. Δεν καταδέχεστε να σας αποκαλούν "αριστερούς", γιατί αριστεροί είναι οι άλλοι, τα οπορτουνιστικά μιάσματα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς έχετε ανέβει στα ουράνια της επαναστατικότητας, είστε κομμουνιστές. Φοβάστε ακόμα και να κοιτάξετε τα οπορτουνιστικά σκουλίκια (σύμφωνα με τα αρρωστημένα μυαλά σας), γι' αυτό και στα συλλαλητήρια είστε ο ορισμός της περιχαράκωσης. Προφανώς δεν σας έχει περάσει από το μπερδεμένο μυαλό σας ότι η αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, η έξοδος από ευρώ-ΕΕ, είναι οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της επανάστασης.
Γιώργο Γιαννακέλη και λοιποί διαχειριστές του ΒΚ, να είστε καλά που δημοσιεύετε τα σχόλια των αναγνωστών. Σας διαβάζω πολύ καιρό, αλλά μόνο τις αναρτήσεις σας. Τα σχόλια των αναγνωστών, για να σας πω την αμαρτία μου, δεν τα πολυδιάβαζα γιατί ... βαριόμουν. Μόνο την τελευταία εβδομάδα άρχισα να ασχολούμαι και με τα σχόλια των αναγνωστών. Βαθιά εντύπωση μου έκαναν τα σχόλια των μελών του "Κ"ΚΕ. Δεν άργησα να διαπιστώσω ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν αυτά που έλεγαν για τη σταλινική πολιτική του πάνσοφου Κώματος. Βαθύ μίσος και δυσανεξία (όχι απλά διαφωνία που είναι απολύτως σεβαστή) για οποιαδήποτε διαφορετική αριστερή άποψη ή πολιτική. Το ίδιο βαθύ μίσος και δυσανεξία και ανοιχτή εχθρότητα για οποιαδήποτε κινηματική διαδικασία δεν ελέγχεται από το σταλινικό Κώμα. Αυτά είναι συνέπειες της σταλινικής πολιτικής για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της κοινωνίας από το Κόμμα ή πιο σωστά από την ηγεσία του Κόμματος, που η ΕΣΣΔ το πλήρωσε πολύ ακριβά (εξόντωση της ηγεσίας των Μπολσεβίκων, γκουλάγκ, χρησιμοποίηση της ψυχιατρικής για τη φυλάκιση και εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων και "εχθρών του λαού"). Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο εκφυλισμός της δικτατορίας του προλεταριάτου σε δικτατορία του κόμματος πάνω στην κοινωνία. Γενικά ο σταλινισμός καλλιεργεί μια μεσσιανική αντίληψη για το κόμμα. Το αποτέλεσμα, δυστυχώς, για τα απλά μέλη του κόμματος είναι τραγικό: αντί για σκεπτόμενους ανθρώπους και συνειδητούς επαναστάτες, αυτοί έχουν μετατραπεί σε άτομα με λοβοτομημένη σκέψη. Τελικά, είστε ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ του ΚΩΜΑΤΟΣ! Φτάσατε στο σημείο να είστε μές στην τρελή χαρά γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει/θα εφαρμόσει νέο μνημόνιο, γιατί έτσι δικαιώθηκε η πολιτική του πάνσοφου Κώματος!! (Το είδα αυτό στα σχόλια πριν από 3-4 μέρες). Φυσικά, πλήρης αδιαφορία για την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού μας, το Κώμα να είναι καλά!, και βέβαια μπαίνουμε στα χωράφια της παλιανθρωπιάς. Για να μην αναφερθούμε στα συνειδητά ψέματα που εκτοξεύει η ηγεσία σας, με πρώτο και καλύτερο τον ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ Κουτσούμπα, που βέβαια τα καταπίνετε αμάσητα!

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:15 π.μ.

26 Φεβρουαρίου 2015 - 12:02 μ.μ: Κοίταξε εδώ πόσο χειροκρότησε ο Δελαστίκ την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Από το ΠΡΙΝ της περασμένης Κυριακής, το άρθρο του "Τους έλιωσαν οι Γερμανοί!" http://prin.gr/?p=6106. Βέβαια, η παρανόηση των μελών του "Κ"ΚΕ είναι άμεση συνέπεια της λοβοτομημένης σκέψης τους. Στα προηγούμενα άρθρα του, ο Δελαστίκ έγραφε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νικητής των εκλογών, η προηγούμενη ακροδεξιά συγκυβέρνηση είναι η χαμένη των των εκλογών, και επίσης έκανε αναφορά στα σχόλια του ευρωπαϊκού και αμερικανικού Τύπου για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Για τους λοβοτομημένους και παρανοϊκούς φίλους του "Κ"ΚΕ, αυτά σημαίνουν ότι ο Δελαστίκ, αν και υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές, υποστήριξε και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!!! Πάντως είμαι αισιόδοξος, ποτέ δεν είναι αργά για να συνέλθουν οι παρανοϊκοί!

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:21 μ.μ.

1.58 Κατανοητος ο πανικος σου φιλε μου. Το ΚΚΕ εχει συγκεκριμενη προταση εξουσιας και το πως πρεπει να φτασουμε μεχρι εκει. Το ΠΑΜΕ ειναι ταξικο μετωπο οπου συμμετεχουνε και ανθρωποι που δεν ειναι κομμουνιστες και παλευουμε για την ενισχυση της λαικης συμμαχιας για να ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ τα χειροτερα που ερχονται με το νεο μνημονιο της συγκυβερνησης τσυριζα με ψεκασμενους και ταυτοχρονα να ανοιξουμε τον δρομο για Μονομερη διαγραφη του χρεους Εξοδο απο την Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης κεντρικο Σχεδιασμο εργατικο ελεγχο. Μονο με αυτον τον τροπο θα λυθουνε τα προβληματα της εργατικης ταξης συμφωνα με τον σ.ΛΕΝΙΝ οταν εχουμε καπιταλισμο στο ιμπεριαλιστικο σταδιο. Εξοδος απο την Ε.Ε με καπιταλισμο ευνοει τμηματα της αστικης ταξης που επιδιωκουνε σχεσεις με ΡΩΣΙΑ και Τελωνειακη Ενωση. Οσο στην εξουσια στην ΕΣΣΔ ητανε οι Μπολσεβικοι μεχρι το 20ο συνεδριο το 1956 οικοδομουσανε σοσιαλισμο με καπιταλιστικη περικυκλωση και εσωτερικη αντεπανασταση με την Προβια του Οπορτουνισμου. Απο το 1956 συνειδητα με σταδιακα βηματα εφαρμοσανε νμους του καπιταλισμου ανατρεποντας τον Σοσιαλισμο. Τα υπολοιπα που λες και εκτιθεσαι ειναι απο τις μυστικες υπηρεσιες του καπιταλισμου. Επισης ο σ.ΛΕΝΙΝ ελεγε οτι βασικη προυποθεση για την νικη ειναι η συντριβη του οπορτουνισμου ολων των αποχρωσεων. Αρα μην παραμυθιαζεις τον ευατο σου αριστερα δεν υπαρχει αυτα τα παραμυθια ο λαος μας τα πληρωσε με αιμα τα τελευταια 70 χρονια. ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:26 μ.μ.

Βρε 27 Φεβρουαρίου 2015 - 1:21 μ.μ, ούτε να σε είχα πληρώσει! Έχεις βαλθεί να αποδείξεις ότι είχα δίκιο σε όλα όσα κατηγορώ τα μέλη του "Κ"ΚΕ: ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ του ΚΩΜΑΤΟΣ! Άτομα που αδυνατούν να πραγματοποιήσουν μια στοιχειώδη σκέψη. Άτομα με κατεστραμμένα εγκεφαλικά κύτταρα. Όσο για την έξοδο από ΕΕ (που εσείς την ξορκίζετε να μην πραγματοποιηθεί ΠΟΤΕ), τι να σου πω με τάπωσες, ακόμα να συνέλθω από αυτόν το μεγαλοφυή τρόπο σκέψης!

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

7.25 Σε ευχαριστω καλε μου φιλε γιατι δικαιωσες 100% τις θεσεις του ΛΕΝΙΝ και του ΚΚΕ για το ποσο καταστροφικο ρολο παιζει ο Οπορτουνισμος και οτι η συντριβει του ειναι πρωτη προτεραιοτητα για την εργατικη ταξη. Εξοδος απο την Ε.Ε θα ειναι προς οφελος του λαου μονο οταν παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια του.Διαφορετικα εξυπηρετει τμηματα τις αστικης ταξης που εχουνε συμφεροντα με την ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Τ.Ε. Ποτε και πουθενα η ερφατικη ταξη δεν πηρε την εξουσια μεσα απο συμμετοχη ΚΚ σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια. Μετα την εμπειρια του 20ου αιωνα με τις τραγωδιες που υπηρξανε ΕΑΜ 1944 ινδονησια 1965 χιλη 1973 Οποιος επιμενει σε Πολιτικα Μετωπα Και ενδιαμεσα σταδια εξουσιας ειναι συνειδητα ορντινατζα της αστικης ταξης για να συνεχισει να υπαρχει καπιταλισμος για παντα. Σε ευχαριστω που μας δικαιωσες καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:37 π.μ.

27 Φεβρουαρίου 2015 - 8:34 μ.μ. : Είδες που στα 'λεγα; Το "Κ"ΚΕ στο πολύ σημαντικό θέμα της εξόδου από την ΕΕ ακολουθεί την τακτική "στρίβειν δια του αρραβὠνος". Αναβάλλουμε το αίτημα της εξόδου από την ΕΕ μέχρι να... δημιουργηθούν επαναστατικές συνθήκες στην Ελλάδα!! Δηλαδή με απλά λόγια: το αίτημα της εξόδου της χώρας από την ΕΕ παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Ύπουλη τακτική ή θεωρητική ανεπάρκεια; Θέλω να πιστεύω το δεύτερο. Στο μεταξύ, αν ρωτήσουμε το "Κ"ΚΕ αν είναι υπέρ της εξόδου από την ΕΕ ΤΩΡΑ και όχι στην επόμενη χιλιετία, η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ! Σε αυτό, τουλάχιστον, συμφωνείτε με τον οπορτουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τα κόμματα του κεφαλαίου, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κόμμα ΓΑΠ κλπ. Όλα αυτά τα κόμματα, "Κ"ΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κόμμα ΓΑΠ ιαχυρίζονται ότι η έξοδος από ΕΕ-ευρώ είναι καταστροφική για τη χώρα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντίθετα, υποστηρίζει ότι μόνο η έξοδος από ευρώ-ΕΕ εξασφαλίζει αντιμνημονιακή πολιτική, είναι ο ουσιαστικός όρος για φιλολαϊκή αντικαπιταλιστική πολιτική, που κατ' αρχάς θα δώσει μεγάλη και ουσιαστική ανακούφιση στο βασανισμένο λαό μας, και μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την επανάσταση. Αφήστε λοιπόν τα πονηρά για επανάσταση που πρέπει να γίνει για να βγούμε από την ΕΕ, αφήστε και τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ για τη Ρωσία του Πούτιν, και κοιτάξτε, εσείς τα μέλη του "Κ"ΚΕ, να ξυπνήσετε από το λήθαργό σας!
ΥΓ: Και σταματήστε να πιπιλάτε συνεχώς το Λένιν. Ο Λενινισμός είναι η επιστήμη του πως με την ευελιξία της τακτικής, θα οδηγηθούμε στο στρατηγικό στόχο. Από το "Κ"ΚΕ απουσιάζει παντελώς η πολιτική πρόταση για το σήμερα, συνεπώς απουσιάζει και η τακτική. Ας τα λοιπόν ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger