Home » , » Παύλος Πολάκης: Μια τιμητική εξαίρεση (video).

Παύλος Πολάκης: Μια τιμητική εξαίρεση (video).

Από askordoulakos , Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 | 9:29 μ.μ.

"Γραντίσατε με Σφακιανό; Καλλιά γλακάτε!" (Μπλέξατε με Σφακιανό; Καλύτερα τρέξτε...).
Ανώνυμου μεθυσμένου.
_______________________________________________________


Την περασμένη Κυριακή, 22 του μήνα,  στην πρωινή εκπομπή του MEGA,«Mega Σαββατοκύριακο», συμμετείχαν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη.  

Τυγχάνει να έχω γνωρίσει και προσωπικώς τον Πάυλο Πολάκη, από την κοινή μας πορεία στην Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, όταν αυτός ήταν στο τελευταίο έτος της Ιατρικής κι εγώ στο 1ο της Νομικής, ενώ τυγχάνει επίσης να γνωρίζω και την προσφορά του ως (ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές) Δημάρχου Καλλικράτη (Σφακιά). Για αυτό έχω σοβαρούς λόγους για να τον εκτιμώ βαθύτατα.

Ο Παύλος Πολάκης-μεταξύ άλλων- άρχισε να αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα, θα κατατεθεί στη Γερμανία αίτημα για να παραδώσει τον Χριστοφοράκο της Siemens και ότι θα επανεξεταστούν  τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων των τηλεοπτικών καναλιών Mega και Ant1 και τις προνομιακές σχέσεις που έχουν διαμορφώσει με τραπεζικούς ομίλους. Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα με κυνηγούν για 5.000 ευρώ κι εσάς στο MEGA, που χρωστάτε εκατοντάδες εκατομμύρια κανείς δε σας αγγίζει...».
     
Ο δημοσιογράφος Χασαπόπουλος έσπευσε να προασπίσει το Mega Channel λέγοντάς του: “Δεν είναι μπαλκόνι εδώ κ. Πολάκη. Το να απειλείτε μία επιχείρηση δεν είναι σωστό», για να απαντήσει ο κ. Πολάκης: “Τι μας λέτε; Εσείς απειλείτε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία κάθε μέρα εδώ και τέσσερα χρόνια! Όσο για τον κ. Γεωργιάδη, περίμενα να έχει καβαλήσει το τραινάκι του και να έχει μεταναστεύσει».
      
Η παρουσία του εν λόγω Σφακιανού βουλευτή, αποτελεί προς το παρόν τιμητική εξαίρεση, εν συγκρίσει με την απαράδεκτη παρουσία κυβερνητικών και πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που χαριεντίζονται με τους παπαγάλους στα κανάλια των νταβατζήδων.

 Δείτε το video

     Ακολουθεί η- μέσω facebook –οργισμένη απάντηση του Π. Πολάκη στα τσουτσέκια της ξεπουλημένης δημοσιογραφικής αλητείας:


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ MEGA.

Μόλις είδαν, ότι δεν τα βγάζουν πέρα ,μόλις άκουσαν αλήθειες, μόλις έθιξα τα κανάλια και την παραοικονομία στην υγεία, ΘΙΧΤΗΚΑΝ τα πουλημένα τομάρια και με έκοψαν για να μιλάει μόνο του το γκρουπούσκουλο της φασιστικής συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας,ο Άδωνις.


Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 

askordoulakos 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

Για το επερχόμενο ("αριστερό") μνημόνιο δεν τον άκουσα το σφακιανό λεβέντη να λέει τίποτα... Θα το σηκώσει λεβέντικα κι αυτός το χεράκι μαζί με τους άλλους που "πέσαν απ' τα σύννεφα" στην ψηφοφορία έγκρισής του στη Βουλή. Τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις- όταν τα κλειδιά της οικονομίας τα έχουν οι καπιταλιστές (και οι μεγαλοκαναλάρχες ανάμεσά τους), η εκάστοτε κυβέρνηση είναι διαχειριστής των συμφερόντων τους, οπότε ας αφήσει τους λεονταρισμούς και τις τζάμπα μαγκιές ο Πολάκης -τις συνήθιζε άλλωστε κι από την εποχή που ήταν στο ΝΑΡ...

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:06 π.μ.

δηλαδη δεν θα ψηφησει το νεο μνημονιο του συριζα?

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:24 π.μ.

Τις ''τζάμπα μαγκιές''ο Πολάκης τις έμαθε απο το κκε που ξεκίνησε.
Εχει βγάλει τσάμπα μάγκες το κώμα να φάνε και οι κότες.

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:01 π.μ.

@8:24
Για να μην τραγουδάς τζάμπα, για πες μας: το ΚΚΕ θα ξανακατεβάσει την πρόταση νόμου για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων- την ίδια ακριβώς που είχε κατεβάσει και το 2012. Τότε ο "τζάμπα μάγκας" ΣΥΡΙΖΑ την είχε ψηφισει (εκ του ασφαλούς, βέβαια). Τώρα που μπήκε το αγγούρι θα την ξαναψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑίοι; Για να δούμε ποιός τελικά είναι τζάμπα μάγκας...

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:40 π.μ.

Πολύ σωστά 9.01 για να δούμε λοιπών όταν το ΚΚΕ καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τι ακριβώς θα κάνει ο Πολάκης, και ο κάθε Πολάκης από το ΣΥΡΙΖΑ, που σωστά το 12 είχε κατεβάσει ξανά το ΚΚΕ αντίστοιχη πρόταση και είχε γίνει δεκτή από το ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα λοιπών που είναι κυβέρνηση τι θα κάνει? το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό, την απάντηση την ξέρουμε όλοι.

Για να δούμε λοιπών τι θα κάνει ο Πολακης όταν θα καλείται από την κυβέρνηση του να ψηφίσει νόμους και νομοσχέδια που θα είναι αντιλαϊκά, τοτε θέλω να τον δω, επί Σαμαροβενιζελων πολλοί βουλευτές που έβγαιναν στα τηλεπαράθυρα αντιδρούσαν και διερύγνυαν τα ιματιά τους αλλά την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας ψήφιζαν με υπερηφάνεια ΝΑΙ, για να δούμε λοιπών τι θα κάνουν οι Συριζαιοι κυβερνώντες?

Όσο για το ποιος ήταν στο ΚΚΕ αυτό αφορά τον ίδιο από τον Πολάκη μέχρι το Δραγασάκη, το αποτέλεσμα μετρά, το αν ήσουν στο ΚΚΕ γιατί πάντα είναι στα συν του βιογραφικού του οποιονδήποτε? και απλά δεν το απορρίπτει? γιατί? προσθέτει πόντους στο πολιτικό προφίλ?

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:06 μ.μ.

Κοίτα ρε να δεις σπέκουλα. Όποιος πέρασε κάποτε, έστω και για τουρισμό έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ, το βάζει στο βιογραφικό του ως προσόν για πρόσληψη στην υπηρεσία των κεφαλαιοκρατών (εκτός και εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αστικό κόμμα). Ο Πολάκης αφού αποχώρησε ή διαγράφηκε από το ΚΚΕ, ποιός ξέρει πού αλλού πήγε και τί έκανε, μιλάμε για 25 ολόκληρα χρόνια διαδρομή. Για όλα αυτά δεν αναφέρει τίποτε "ο γνωστός του" εκτός του υπήρξε δήμαρχος του Καλλικράτη την τελευταία 4ετία. Και ας μεσολάβησαν από το 1989-1990 25 ολόκληρα χρόνια. Το παράσημο του "κάποτε" ΚΚΕ είναι αυτό που έχει "ανταλλαξιμότητα". Ας υλοποιήσει λοιπόν έστω και ένα από όσα "ηρωικά" λέει ο Πολάκης στο MEGA και έπειτα το ξανασυζητάμε. ΔΙΟΝΥΣΗΣ.

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:54 μ.μ.

Γνωριζομαστε ρεεεεεε σε αυτον το τοπο!!! Τι ελεγε ο Πολακης το 1989 και τι λεει τωρα? Απο το ΝΑΡ στο συριζα? Ρε τι κανουν οι καρεκλες, εξευγενιζουν τα παθη...
Μια ζωη αυτο το παιδι στο κοσμο του, το 1989 του το συγχωρουμε, το 2015 ομως δεν καταπινεται με τιποτα και με την ψηφο του στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ , αισχος.

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

@9.01 Εκτός απο χαζοκνίτης είσαι και παντελώς ανενημέρωτος.Δεν στα είπαν καλά οι καθοδηγητάδες σου.Η πρόταση του ΚΚΕ το 2012 δεν ψηφίστηκε ποτέ και απο κανένα,γιατί απλά δεν ήρθε ποτέ για ψήφιση.Νόμιζε τότε το κώμα πως θα στριμώξει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πήγε ακλαφτο το νομοσχέδιο μαζί και το κώμα.
Τώρα τραγούδα εσύ όσο θέλεις.Και μοιρολόι να τραγουδήσεις,πάλι μέσα θα είσαι.

Το νομοσχέδιο που ξαναφέρνει το ΚΚΕ για να ''ανατρέψει'' τα μνημόνια,ακυρώνεται εκ των πραγμάτων και απο την λαική βούληση.
Τα μνημόνια τα κατήργησε ο λαός με την ψήφο του στις 25 Γενάρη.
Αν το ΚΚΕ έφερνε νόμο για την οριστική κατάργηση του καπιταλισμού,ευχαρίστως να τον ψηφίζαμε για να μην έχετε παράπονο.
Ξανατραγούδα τώρα.Τραγούδα ''το έχετε γειά βρυσούλες''......

ΠΑΝ έφτιαξες σχολή στην ΠΑΝιβλακία ρε άτιμο για να μην νοιώθεις μόνος.

Υ.Γ. Το να καταργήσεις τα μνημόνια είναι ''τσάμπα μαγκιά'' και χαμένος κόπος αφού και χωρίς μνημόνια πάλι καπιταλισμό θα έχουμε.
Δεν το λέω εγώ το λέει ο ΠΑΝ και τα Συνεδριακά Ντοκουμέντα του κώματος.
Συνεπώς αλλού αποβλέπει το κώμα και όχι στην απαλλαγή του λαού απο τα μνημόνια.
Το μόνο που θα καταφέρει το κώμα είναι να γίνει πάλι περίγελως και ρεζίλι των σκυλιών.
Το αγγούρι δροσίζει αλλά και ζορίζει.......

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:28 μ.μ.

11.08 Το ερωτημα παραμενει. θα ψηφισει την καταργηση και των 400 εφαρμοστικων νομων ο τσυριζα με τους ψεκασμενους ιδου η ροδος φιλε μου και ειμαστε στην αρχη χαιρετω

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:52 μ.μ.

Μη μου πειραζετε τους νεοΠΑΣΟΚους....
Προς το παρον χωνευουν την απο κοινου με τη ΝΔ ψηφο στον "Πακη".......

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:23 π.μ.

τι αρλουμπες θα ακουσουμε ακομη? απο σκιζουμε τα μνημονια, μονα τους καταργουνται , αυτοανερουνται ,αυτομα....,βρυσουλες τωρα και λιγο καπεταλισμος απο ολα ο μπαξες ,αυτο δεν ειναι κολοτουμπα , Ειναι Παρολογεισμος, σκετη Τρελα, αλλα.., οχι για μας για σας που θελετε να ξεγελασετε και τους εαυτου σας

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 9:00 π.μ.

Για δείτε ομως και αυτό:http://www.candianews.gr/2014/10/06/ekloges-ped-antidrasis-ston-siriza-apo-tin-emmesi-siniparxi-me-kouraki-pasokogenis-ektakti-sinedriasi-tis-ne/

Οι 4 φαίνεται να διαφωνούν απολύτως στο ενδεχόμενο συνύπαρξης, έστω και στο επίπεδο μόνο της στήριξης και όχι της συμμετοχής, με τους 3 δημάρχους και τον Γιάννη Κουράκη ή τους ανθρώπους του. Και επιμένουν ότι θα πρέπει να υπάρξει αυτόνομη κάθοδος, αν και άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης που είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο δήμαρχος Σφακίων, Παύλος Πολάκης) στηρίζουν την υποψηφιότητα Μαλανδράκη. Μάλιστα ο κ. Πολάκης φέρεται να είναι εξ εκείνων που συνέταξαν το κείμενο με το οποίο κατεβαίνει στις εκλογές ο κ. Μαλανδράκης

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

@Ανώνυμος
φιλοΠΑΣΟΚ λοιπον ο ...λεβεντης

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2015 στις 12:48 μ.μ.

χαχα όντως ΠΑΣΟΚοφατσα. και μάλιστα του αυριανικού μπλοκ. Τα στερνά τιμούν ή ατιμάζουν τα πρώτα. Τι έγινε τελικά με Μαλανδράκη;

"Με ζυμώσεις και διεργασιες μέχρι την τελευταία στιγμή "εκλεισαν" τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της ΠΕΔ Κρήτης,σήμερα Τετάρτη που είναι οι εκλογές.

Το κοινό μέτωπο του κόμματος διασπάστηκε με τους δημάρχους Ανωγείων, Σφακίων και Γαύδου Ελευθερία Καλλινίκου να κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μαλανδράκη την ώρα που οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Ηρακλείου , αλλά και των Χανίων με επικεφαλής των κ.Σαρρή, κατεβαίνουν με το συνδυασμό του Ηλία Λυγερού. Ο λόγος της διάσπασης δεν είναι άλλος απο την αντίδραση στη σύμπραξη με παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια που στήριξαν ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης. "

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger