Home » , » Ποιος δουλεύει ποιον για τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναζαν (;) οι ΟΥΚάδες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα; (Βίντεο)

Ποιος δουλεύει ποιον για τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναζαν (;) οι ΟΥΚάδες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 | 9:54 μ.μ.

Από την στιγμή που παρουσιάστηκε στο youtube το βίντεο από την Eurokinissi έχει γίνει ένας χαμός στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο με αφορμή τα εθνικιστικά συνθήματα («όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε» κ.ά.) που ακούστηκαν από άνδρες των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, σήμερα ο Πάνος Καμένος μας λέει  ότι όλα οφείλονται σε … παρεξήγηση.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Σύριζα Γιώργος Βαρεμένος με την ιδιότητα του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής ζήτησε ενημέρωση από τον υπουργό Αμυνας για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων κατά τον χθεσινό εορτασμό της εθνικής επετείου στην Αθήνα. Και ο Πάνος Καμμένος του απάντησε. ότι οι άνδρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν απλώς το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που εκείνη την ώρα παιάνιζε η μπάντα, ενώ τα άλλα συνθήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν την περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός.

Αν είναι αλήθεια οι ισχυρισμοί του υπουργού Αμυνας, γιατί δεν καταθέτει μήνυση στην Eurokinissi για την εικόνα που παρουσίασε και η οποία δεν τιμά καθόλου ένα τμήμα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας; Επίσης τι έχουν να πουν όσοι βουλευτές σχολίασαν ένα βίντεο που σύμφωνα με τον Π. Καμμένο είναι περσινό; 
Απ' την άλλη αν είναι μύθευμα οι ισχυρισμοί του υπουργού Αμυνας δεν καταλαβαίνει ότι θα εκτεθεί στους εκατοντάδες πολίτες παρακολούθησαν την παρέλαση; Μπέρδεμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

δεν έβρεχε στην περσινή παρέλαση

27 Μαρτίου 2015 στις 1:21 π.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια και ο φασισμος, ειναι νυχι, κρεας.
Ταξικα κατασκευασματα της πλουτοκρατιας για το τσακισμα του λαου.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 12:00 μ.μ.

σοσιαλφασισμός!!! Οσοι διάβασαν σήμερα στον στάθη, αυτόν τον "πρώην", απλά επιβεβαίωσαν, ότι από τους "πρώην" ως τον ανοιχτό φασισμό και την ανοιχτή μιλιταριστική προπαγάνδα, δεν είναι ούτε ένα τσιγάρο δρόμος!!!! Ανθρωποι στην υπηρεσία των καπιταλιστών με δήθεν "αριστερή" φρασεολογία και ένα "κομμουνιστικό" παρελθόν, ακριβώς στην κατάλληλη ώρα, τώρα που οι καπιταλιστές, ξαναχρειάζονται τον μιλιταρισμό και τις μεγάλες ιδέες, χρειάζονται να ετοιμάζουν τους λαούς, για φτηνό κρέας στα κανόνια τους. Ευτυχώς όμως, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο οι "πρώην". Μανώλης

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 4:32 μ.μ.

1.21 Πολυ σωστα το λες. Με Σοσιαλδημοκρατικη κυβερνηση στην Γερμανια φτιαχτηκανε τα Ταγματα εφοδου Φραικοπς που δολοφονησανε την Ροζα και τον Καρλ. Μιλαμε για πραγματικους ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 5:18 μ.μ.

Μανωλης. Αλητες ειναι με ολη την σημασια της λεξης. Ολοι η τραγωδια που ζει η Ανθρωποτητα αυτα τα Καθαρματα ειναι υπευθυνα

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 11:27 μ.μ.

5.18 Kαλέ μου φίλε την μεγάλη τραγωδία θα την ζήσετε απο δώ και πέρα.Το κώμα θα ζήσει τέτοιες τραγωδίες καλέ μου φίλε,που θα του έρθει ο ουρανός σφοντύλι καλέ μου φίλε.Καλέ μου φίλε ο κολλητός σου φίλος το γνωστό φασιστοειδές μανωλάκι τα έβαλε με τους πρώην και τον μιλιταρισμό.Εμαθε και τον μιλιταρισμό το σταλινοειδές μανωλάκι καλέ μου φίλε.Το μανωλάκι νομίζει πως είναι κομμουνιστής τρομάρα του.Και εσύ καλέ μου φίλε νομίζεις πως είσαι μαρξιστής,αλλά προς τιμήν σου δεν το έκανες θέμα καλέ μου φίλε.
Και το κώμα νομίζει πως είναι κομμουνιστικό καλέ μου φίλε,αλλά το φτύσιμο απο το λαό δεν το γλύτωσε καλέ μου φίλε.Συνεχίζει να το φτύνει το κώμα ο λαός καλέ μου φίλε,αλλά ο Κουτσούμπας δεν μπορεί να κρατάει την ομπρέλα και χρειάζεται τον κνίτη να του τη κρατάει καλέ μου φίλε
Καλέ μου φίλε η Ρόζα κάτι τομάρια σαν εσάς τα έφτυνε κατάμουτρα.Ευτυχώς που στην Ελλάδα καλέ μου φίλε τώρα πιά υπάρχουν μόνο οι ''πρώην'',οι οποίοι θα είναι παντοτινοί καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 3:49 μ.μ.

ρε ο 11 και 27, τι σκεψη, τι επιχειρηματα, τι τεκμηριωση, τι ξαστερο μιαλο , τι επιστημονας , πρεπει να αφησε εκπληκτους οσους διαβασαν το παραπανω κειμενο του, αντε και σε ανωτερα!

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 3:58 μ.μ.

11.27 Αν νομίζεις οτι με βρισιές απαντάς κάνεις λάθος σύντροφε ετσι τους δίνεις δίκιο και φαίνεται οτι εχουμε πανικό ζημιά κάνεις

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 5:32 μ.μ.

11.27 Εγω δεν είμαι με κανένανε απο τους δυό σας. Τους λες Φασίστες και εχεις δίκιο. Εσείς που πήγατε την 25η Μάρτη σε Φασιστικές Γιορτές με τους Ανελ τη ακριβώς είσαστε αν οχι Φασίστες

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 5:48 μ.μ.

11.27 Εγω δεν είμαι με το ΚΚΕ αλλα σε κάνανε και έχασες την ψυχραιμία σου και χάνεις το δίκιο σου που είναι μεγάλο

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 7:23 μ.μ.

3.49 Μην τον παρεξηγεις ειναι σε απογνωση. Προσπαθησανε 3 φορες να διαλυσουνε το ΚΚΕ και σπασανε τα μουτρα τους. Και τωρα πρεπει να δωσουνε λογο στα αφεντικα τους γιατι αποτυχανε. Χωρια το νεο μνημονιο που υπογραψανε με νεα μετρα σφαγης του λαου. Εγω λεω να δειξουμε λιγο κατανοηση. Ειναι σαν να κλεβεις Εκκλησια

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

Μη τρελαινόμαστε με συνθήματα που καλώς η κακώς εκφωνήθηκαν και όλοι καταλάβαμε ότι η πόλη (που είναι μια γενική λέξη) αναφέρεται στην Κωσταντινούπολη.
Κατ” αρχήν όλοι οι αγωνιστές ξέρουν ότι αγώνας και ανύψωση ηθικού δεν υπάρχει χωρίς λάβαρα, σύμβολα και συνθήματα, αυτό το ξέρουν απ” τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων μέχρι τα μέλη των πολιτικών συγκεντρώσεων και κοινωνικών διαδηλώσεων.
Αυτοί λοιπόν που ο αγώνας τους είναι και θα είναι απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους που θα έρχονται να τους πάρουν τα κεφάλια δεν μπορεί να τους περιμένουν με γαρίφαλα και απαγγέλοντας Καβάφη.
Μη σκοτώσουμε τώρα το σκύλο επειδή γάβγισε εξάλλου γι αυτό τον έχουμε για να γαβγίζει και καμιά φορά να δαγκώνει για να μη μας πάρουν τα σώβρακα. Διαφορετικά μπορεί να επιλέξουμε να μην έχουμε καν σκύλο.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 9:10 μ.μ.

8.59 Μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Μιλάμε για Φασιστικά Τάγματα. Και εχουμε Αριστερή Κυβέρνηση που θα Καταργούσε τις Παρελάσεις. Μιλάμε για Αίσχος

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 4:09 μ.μ.

Ο ΣΕΒ Δηλώνει την στήριξει του στην Συγκυβέρνηση Συριζα Ανελ και οτι συμφωνεί απόλυτα με το Καινούργιο Μνημόνιο που υπόγραψε. Αρα Μαύρα Μαντατα για τον λαο που θα Συνεχίσει να πληρώνει το Μάρμαρο.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 7:44 μ.μ.

4.09
Mαύρα μαντάτα για το ''αντιμνημονιακό''ΚΚΕ.
Οχι μόνο δεν κερδίζει τίποτα απο την νέα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής,αλλά σε σύγκριση με τα ποσοστά των εκλογών του Γενάρη,βγαίνει αρκετά αποδυναμωμένο.Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το σταλινικό μόρφωμα δεν πείθει ούτε τους παροδοσιακούς ψηφοφόρους του.
Οι συνάξεις του διασπαστικού-απεργοσπαστικού μηχανισμού με την επωνυμία ΠΑΜΕ,είναι για κλάματα.Οπου επιχείρησε αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις,έγινε περίγελο και αναγκάστηκε άρον-άρον σε υποχώρηση.
Η πολιτική της ''μηδενικής ανοχής''στην κυβέρνηση,και οι διάφορες γελοίες κατσαρολομαχίες με τις ακόμα πιό γελοίες δηλώσεις στελεχών του σταλινικού εκτρώματος,όχι μόνο δεν του φέρνουν κομματικά κέρδη με τα ανάλογα ''κουκιά'',αλλά αντίθετα σημειώνουν σοβαρές απώλειες.
Για 5 χρόνια το σταλινικό έκτρωμα του Περισσού δεν παραδεχόταν πως υπάρχει ανθρωπιστική κρίση εξ'αιτίας των μνημονίων.Δεν το ενδιέφεραν τα μνημόνια αφού το σταλινικό έκτρωμα είναι ''υπεράνω'' καπιταλιστικών μηχανισμών.Τον οποίο καπιταλισμό το σταλινικό έκτωμα θα ''ανατρέψει'' κάπου,κάποτε με μαγικό τρόπο μακριά και χωρίς τον λαό,σε κάποιον άλλο γαλαξία οπότε θεωρούσε πλεονασμό να ασχοληθεί με τα μνημόνια και τις τρομερές επιπτώσεις που είχαν στον ελληνικό λαό.
Σήμερα το άθλιο σταλινικό έκτρωμα και οι επαγγελματίες καιροσκόποι πολιτικοί απατεώνες της ηγετικής συμμορίας του Περισσού,ανακάλυψαν όψιμα τα μνημόνια,την ανθρωπιστική κρίση που αυτά επιφέρουν και τα μαύρα κα άραχλα χάλια που τους δέρνουν.Σήμερα ανακάλυψαν τα καινούργια μνημόνια,ενώ για τα παλιά έκαναν γαργάρα και παρίσταναν τις Κινέζικες πάπιες .Σήμερα το θλιβερό δεκανίκι του αστισμού θυμήθηκε πως υπάρχει και λαός που θα πληρώσει τα μάρμαρα και τα τούβλα της σταλινικής στραβομάρας τους.Πέντε χρόνια οι άθλιοι ασπάλακες του ΚΚΕ σνομπάριζαν κάθε αντιμνημονιακό αγώνα,και σαμποτάριζαν κάθε λαική πρωτοβουλία ενάντια στα μνημόνια.Όποτε ο λαός προσπάθησε να αντισταθεί στις μνημονιακές πολιτικές,το βρομερό σταλινοφασιστικό δεκανίκι του αστικού κράτους βρέθηκε απέναντι και ενάντια.Σήμερα αυτοί οι ίδιοι άθλιοι μεταμορφώθηκαν σε αντιμνημονιακούς υπερασπιστές του λαού με τις κατσαρόλες στην πρώτη γραμμή του αντιμνημονιακού αγώνα..
Δοξάστε την απύθμενη υποκρισία τους.Δοξαστε τον βρομερό φαρισαισμό μιας αδίστακτης κομματικής νομενκλατούρας που κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τις καρέκλες της.
Ο λαός τους ''δόξασε'' με τον χειρότερο τρόπο.
Διόρθωσε την ψήφο του μια και καλή και για πάντα.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:37 μ.μ.

7.44 Αφού είναι όπως τα λες μην κουράζεσαι να Γράφεις.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:46 μ.μ.

7.44 Κοίταξε να πληρώσεις τον ενφια και τους φόρους Πατριώτικα. Αφου είναι όπως τα λες γιατί δεν φέρνει το Μνημόνιο στην Βουλή. Δεν σου φαίνεται Παράξενο.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:51 μ.μ.

7.44 Σύντροφε δεν πάμε καλά. Υπάρχουνε πολλά προβλήματα. Με το να νευριάζεις τους δίνεις την χαρά οτι έχουνε δίκιο.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 11:34 π.μ.

7.44 Πες μας όμως γιατί υπόγραψε ο Σύριζα καινούργιο Μνημόνιο με τα ίδια μέτρα όπως και το πασοκ νδ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger