Home » , » Λέτε να υλοποιηθεί η επιθυμία της Βάσως Παπανδρέου και να βρεθούν πολιτικοί στην φυλακή;

Λέτε να υλοποιηθεί η επιθυμία της Βάσως Παπανδρέου και να βρεθούν πολιτικοί στην φυλακή;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 | 11:45 μ.μ.



Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή! Όταν η Βάσω Παπανδρέου πριν αρκετά χρόνια όταν βρέθηκε χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική –μετά από 8 χρόνια που ήταν υπουργός- μιλώντας σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για συντρόφους της που μπήκαν άφραγκοι στην πολιτική  και η κατάληξη του ήταν «Κάποιοι από εμάς να έχουν γίνει ζάμπλουτοι». Ζητούσε μάλιστα να σταματήσει η ατιμωρησία των λαμογιών πολιτικών και κάποιοι να πάνε φυλακή!  (Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Από τότε που έλεγε αυτά το ΠΑΣΟΚικό στέλεχος κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Ελα όμως που δεν αποκλείεται σήμερα να υλοποιηθεί  η επιθυμία της και κάποιος πολιτικός, πιθανόν και η ίδια να δει τα κάγκελα της φυλακής αν πιστέψουμε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Σύμφωνα μ' αυτό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεσκόνισε τα συρτάρια και έβγαλε στην επιφάνεια ξεχασμένους φακέλους και καταγγελίες αποφασίζοντας την διερεύνησή τους.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα παρουσιάζει έγγραφο του ΣΔΟΕ με το οποίο ζητείτε αναλυτική πληροφόρηση από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αν ο Λαλιώτης, η Παπανδρέου ο Μακρυπίδης και οι συγγενείς τους είχαν μετοχές, ομόλογα, παράγωγα προϊόντα, ξένες μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια κλπ. 

Το ΣΔΟΕ ζητά να πάρει τα ευρήματα της έρευνας σε ηλεκτρονική μορφή και να αναφέρονται όλες οι κινήσεις τους, όπως και η αναλυτική κίνηση των χρηματικών τους συναλλαγών και των τραπεζών μέσω των οποίων έγιναν οι κινήσεις.

Δεν ξέρουμε τι κατάληξη μπορεί να έχει αυτή η έρευνα και σίγουρα δεν μπορεί να γίνεται τυχαία στρεφόμενοι ενάντια σε τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία χρημάτισαν πανίσχυροι υπουργοί και κομματικοί παράγοντες την περίοδο 1996 -2003. 

Τα εμπλεκόμενα άτομα φυσικά ισχυρίζονται ότι δεν έχουν διαπράξει κανένα παράπτωμα. Να τους πιστέψουμε; Θα ήταν σαν να δεχόμαστε τα λεγόμενα του Ε. Βενιζέλου τότε που ανακαλύφτηκαν οι αριθμοί των λογαριασμών του Τσοχατζόπουλου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυριζόταν ότι ήταν αριθμοί τηλεφώνων.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2015 στις 4:28 μ.μ.

Αμ!! Δεν το'ξερα οτι ειχε τετοια επιθυμια,παλια η κ. Παπανδρεου!! Πραγματικα εκπλητομαι!! Ομως,αν εκεινη ,τοσα χρονια υπουργος,και τοσα χρονια ,με πολιτικη εμπειρια ,δυναμη και αξιωματα,δεν τα καταφερε......ομολογω,δεν ξερω απο ποιους περιμενει να το πετυχουν!! Αλλη μια ,που "ειδε" την ταινια
"αρχιστε την επανασταση ,χωρις εμενα" και μαλλον,τις μπηκαν ιδεες. Και εμεις την ειδαμε,ηταν κωμωδια,και γελασαμε πολυ!!! Ομως τωρα,τι συμβαινει,και ολοι ενας-ενας,σκανε μυτη,με απωθημενα;; Μετα απο τοσα χρονια.....εμενα εως και κοροιδευτικο ,μου φαινεται!! Δεν φανταζομαι να με κοροιδευει η κ.Παπανδρεου; Αντε,ειναι και η μερα τετοια σημερα,με τον αδικο χαμο του Βαγγελη,ο κομπος σφιγγει τον λαιμο μας,......να προσεχουμε τι λεμε,κ.Παπανδρεου!! Μην προκαλουμε, θα συμβουλευα!! Εκτος,αν σας ζωσαν τα φιδια!! Εκτος και αν,πραγματι εχουν δικαιο οι Συριζαιοι,που δηλωνουν,οτι θα ανοιξουν φακελλοι. Εκτος........αντε μην αρχισω να υποφιαζομαι!! Τελειο εγκλημα,δεν υπαρχει!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger