Home » , , » Κατάληψη της Πρυτανείας (Βίντεο)

Κατάληψη της Πρυτανείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 | 3:00 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο το μεσημεριανό δελτίο του Mega παρουσίασε την κατάληψη της Πρυτανείας, από αντιεξουσιαστές σαν εκδήλωση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους απεργούς πείνας.

Παράλληλα στο διαδίκτυο υπάρχει η πληροφορία ότι οι δυνάμεις καταστολής έχουν προβεί σε προσαγωγές τριών ατόμων, ενώ από το indymedia αντιγράφουμε:

 Κάλεσμα- συγκέντρωση ΤΩΡΑ έξω από το κέντρο άγονα της κατειλημμένη πρυτανείας για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων.

Οι αντιπρυτάνεις Ν. Μαραβέγιας και Θ. Σφηκόπουλος μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει εντολή εισαγγελέα για εκκένωση της κατάληψης με πολιτική ευθύνη Γ. Πανούση και των πρυτανικών αρχών.

Η κατάληψη θα παραμείνει μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών πείνας.

Νίκη στον αγώνα των απεργών πείνας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 8:19 μ.μ.

Η κατάληψη της Πρυτανείας είναι ο εχθρός όλων αυτών που κάνουν κατάληψη στην καθημερινότητά μας με τους νόμους, τους φόρους και τις τράπεζές τους, που κάνουν κατάληψη στην ελευθερία μας με τις φυλακές, τα δικαστήρια και την αστυνομία τους, που κάνουν κατάληψη στη συνείδησή μας με τους κανόνες, τους καθηγητές και την εκπαίδευσή τους, που κάνουν κατάληψη στην αλήθεια με την τηλεόραση, την προπαγάνδα και τους δημοσιογράφους τους, που κάνουν κατάληψη στην αισθητική μας με τις διαφημίσεις, τα “πρέπει” και τον πολιτισμό τους, που κάνουν κατάληψη στη ζωή μας με τον αργό θάνατο της επιβίωσης

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 5:52 μ.μ.

Πολύ συγκινητικός 8,19, μόνο που ξέρουμε ότι μας δουλεύετε ψιλό γαζί πλέον.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger