Home » , » Πρέπει να είσαι μαζοχιστής για να πληρώνεις πλουσιοπάροχα κάποιον να σε βρίζει

Πρέπει να είσαι μαζοχιστής για να πληρώνεις πλουσιοπάροχα κάποιον να σε βρίζει

Από giorgis , Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 | 5:16 μ.μ.

Του Γ. Γ.
Να βάλουμε ένα κουίζ που μάλλον το θεωρούμε εύκολο. Είναι δημοσιογράφος και παριστάνει τον οικονομικό αναλυτή. Πέρα από την αρθρογραφία του και την σχεδόν καθημερινή τηλεοπτική παρουσία του διατηρεί ιστοσελίδα οικονομικού περιεχομένου κατά βάση. Είναι άκρως μνημονικός και όταν τον παρακολουθείς είναι σαν να ακούς τον Σόιμπλε να μιλάει ελληνικά.

Μέχρι εδώ τίποτα μεμπτό και θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι η πολιτική στάση του συγκεκριμένου δημοσιολόγου είναι μια συνειδητή επιλογή. Κατανοητό αυτό. Το θέμα είναι άλλο. Η ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν έχει καμιά ιδιαίτερη αναγνωσιμότητα –σύμφωνα με το alexa αρκετά μικρότερη από το μπλοκ μας- και όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας –από αξιόπιστες πηγές που θα έγραφαν και τα άτομα του σιναφιού του- κάθε μήνα εισπράττει από διαφημίσεις που φιλοξενεί ο ιστότοπος του 12.000 ευρώ! Το εντυπωσιακό είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος απ’ αυτές είναι κρατική διαφήμιση. 

Και εδώ μπαίνει ένα ερώτημα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σχέση με τον τρόπο που μοιράζουν την κρατική διαφήμιση. Δεν πρέπει να είσαι μαζοχιστής (για να μην πούμε ασταμάτητος πεοβασανιστής) για να πληρώνεις πλουσιοπάροχα κάποιον για να σε βρίζει;

Υ.Γ:   Δεν έχει ανάμειξη η κυβέρνηση για το που θα δώσουν διαφήμιση οι συστηματικές τράπεζες, ενώ τα όποια «διαφημιστικά πακέτα» με κρατική διαφήμιση έχουν δοθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση σ’ αυτόν τον ιστότοπο μας ενημερώνει μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger