Home » , » Τρεις αστοί δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα που υπήρξαν στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής (Βίντεο)

Τρεις αστοί δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα που υπήρξαν στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 | 7:40 μ.μ.

Αξίζει να παρακολουθήσετε στο βίντεο που παραθέτουμε πώς σχολίασαν τα αποτελέσματα που υπήρξαν στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής και τη “στρογγυλή τράπεζα” που ακολούθησε, τρεις καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Σεραφείμ Κοτρώτσος, Μανώλης Κοττάκης και Γιάννης Πολίτης, τρεις δημοσιολόγοι που κανείς δεν μπορεί να τους αποδώσει ότι προσεγγίζουν τα γεγονότα με «αριστερό σκεπτικό» αναφέρονται στα πλην και τα συν που υπήρξαν στην χθεσινή συμφωνία.

Εκτός αυτού επιβεβαιώνουν την είδηση που έσκασε απ’ το πρωί –μέσω της ιστοσελίδας newsbomb- για το «μεγαλοπρεπή άδειασμα» που έκανε ο Κώστας Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά:

Ο Κ. Καραμανλής, σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του, επισημαίνει ότι«ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι», εννοώντας προφανώς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν διαπραγματεύτηκαν σχεδόν ποτέ και απλώς επικύρωναν τις εντολές των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.

Εκτιμά, κατά τις πληροφορίες μας που προέρχονται από συνομιλητή του, ότι είναι πολύ σημαντικό, ότι ο Αλ. Τσίπρας έφερε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της διαπραγμάτευσης τη δεινή ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και μάλιστα πέτυχε μέσω της διαπραγμάτευσης να δοθεί «πακέτο βοήθειας» για την αντιμετώπισή της.

Επίσης εκτιμά ως θετικά απ' τη συνάντηση Τσίπρα με τους «εφτά» το ότι τελικά δεν επέμειναν στο βέτο για τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και –φυσικά- την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει «Grexit».

Γενικά θεωρεί τα αποτελέσματα της συνάντησης ως ένα «έντιμο συμβιβασμό» και πιστεύει πως «βήμα προς βήμα» απομακρύνεται το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης», ένα σενάριο στο οποίο άλλωστε ποτέ δεν πίστεψε...


Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων του Actiom24 ο Α. Τσίπρας θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εξ αιτιας του «έντιμου συμβιβασμού» που έκανε με τους ξένους δανειστές –προαναγγέλθηκε συνέντευξη του Π. Λαφαζάνη που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Επενδυτής» που παίρνει αποστάσεις από την πολιτική Τσίπρα- ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το γερμανικό περιοδικό Spiegel OnLine στην ηλεκτρονική του έκδοση κάνει λόγο για «σημαντική» και παράλληλα «συμβολική» νίκη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2015 στις 10:09 μ.μ.

Ο Δελαστικ δεν έκανε ακόμα ανάλυση να γίνουν 4 ;

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2015 στις 12:05 π.μ.

http://www.hamogelo.gr/4-1/2311/Enosame-oloi-tis-dynameis-mas-gia-th-diakomidh-ths-mikrhs-Despoinas

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger