Home » , » 13.000.000 ευρώ τον χρόνο έδινε για δημόσιες σχέσεις η Εθνική Τράπεζα!

13.000.000 ευρώ τον χρόνο έδινε για δημόσιες σχέσεις η Εθνική Τράπεζα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2015 | 11:59 μ.μ.

 Δεν μπορεί να ξέρουμε αν αληθεύει η παρακάτω είδηση που διαβάζουμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα – στο «Παρόν»- αλλά αν ισχύει είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση που μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση, «μπούκωνε» με ζεστό χρήμα τα καθεστηκυία ΜΜΕ και δημοσιογράφους  για να τους καταντάει φερέφωνα της πολιτικής της.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα που αναφέραμε το μπάτζετ που χειριζόταν ο υπεύθυνος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου της Εθνικής τράπεζας ήταν 13.000.000 ευρώ τον χρόνο! 

Κατά την άποψη μας δεν είναι εύκολο να δεχθεί κανείς ότι το τεράστιο αυτό ποσό το διέθετε η τράπεζα για να κάνει … δημόσιες σχέσεις. Σε μια εποχή που οι τράπεζες ισχυρίζονται ότι έχουν «στεγνώσει» αυτό ρευστό είχε την δυνατότητα η Εθνική Τράπεζα να σκορπάει τέτοια ποσά .. για να φτιάχνει το προφίλ της;

Λογικά κάποιος εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί και μ’ αυτή την περίπτωση που σου δίνει την αίσθηση ενός μεγάλου σκανδάλου; (αν φυσικά έχει βάση το δημοσίευμα).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Απριλίου 2015 στις 10:40 π.μ.

η προηγούμενη κυβέρνηση, «μπούκωνε» με ζεστό χρήμα τα καθεστηκΟΤΑ ΜΜΕ και δημοσιογράφους για να τους καταντάει φερέφωνα της πολιτικής της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger