Home » , » Ο ορισμός της τρολιάς. Να μιλάει ο Κούλης για οικογενειοκρατία!

Ο ορισμός της τρολιάς. Να μιλάει ο Κούλης για οικογενειοκρατία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 | 6:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ορισμός της τρολιάς. Δεν υπάρχει πιο αστείο, πιο ειρωνικό από αυτό. Να μιλάει ο Κούλης για οικογενειοκρατία! Ένα infographic για τη οικογενειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Νέας Δημοπρασίας Κυριάκος Μητσοτάκης! σχολιάζοντας: "ο βαθμός συγγένειας μάλλον μετράει περισσότερο από την αξιολόγηση. Πρώτη φορά Αριστερά!"

Απίστευτο έτσι; Καλά, εκεί στη ΝΔ δεν βρήκατε άλλον να το πει; Αυτοσαρκάζεστε ή αυτοϊκανοποιείστε; Ο Μητσοτάκης να μιλά κατά του μέσου και μάλιστα κατά του βαθμού συγγένειας!!! Δε μπορώ να σταματήσω τα γέλια. Ποιός; Ο Κούλης! Που είναι στη βουλή ελέω μπαμπά!

Για να μετρήσουμε λοιπόν. Ο Δρακουμέλ πρώην πρωθυπουργός, επίτιμος της ΝΔ, παλιός αποστάτης, έχει ακόμα εκείνο το γραφείο στη βουλή; Πολυθεσίτης από μόνος του και πάντα παρόν στις κηδείες των εσωκομματικών του αντιπάλων. Αντώνη, τ' άκουσες το τελευταίο;

Η κόρη του, η Ντόρα, βουλευτής, δελφίνος, πρώην δήμαρχος Αθήνας, υπουργός... με συγχωρείτε, αν ξέχασα κάτι, είναι τόσα πολλά. Α ναι! Και αρχηγός αποτυχημένου κόμματος. Ο γιος της ο Κώστας Μπακογιάννης, ήταν δήμαρχος Καρπενησίου, και τώρα είναι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Κούλης ο ίδιος, βουλευτής, υπουργός, κι όπως όλη η οικογένεια, τακτικότατος πελάτης της Siemens. Επίσης ετοιμάζεται κι αυτός για αρχηγός, αν και βλέπω πως, αν γίνει αυτό, η Ντόρα θα του κρύψει τα παιχνίδια και την πιπίλα του, έτσι για να μάθει.
Στη wikipedia διαβάζω και για τους υπόλοιπους. Είναι τόσοι που θέλουν ένα ολάκερο τόμο μόνο οι στενοί συγγενείς.
Βάλε τώρα τις κουμπαριές του μπαμπά, τα ρουσφέτια της αδελφούλας από το Καρπενήσι ακόμα... Μόνη της η οικογένεια Άνταμς έχει πάρει "προίκα" τις μισές δημόσιες θέσεις που υπάρχουν! Κι όχι όποιες κι όποιες, τα "φιλέτα".

Γι αυτό γελάω ασταμάτητα. Να το έλεγε κάποιος άλλος, εντάξει, αλλά ο Κυριάκος; Ο Κυριάκος!; Ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα; Σαν να σου μιλάει ο Ηρώδης για την ανατροφή των παιδιών! Έλεος! Αφού δε σε παίρνει αυτή η συζήτηση, ρε Κούλη, γιατί; Για να δείξεις ότι είναι όλοι σαν και σένα; Αμ δεν είναι. Τόσο χάλια δεν είναι κανείς. Είσαι μοναδικός σε διαβεβαιώνω. Τόσο, που θα πρέπει να σε βραβεύσουμε. Με το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.

Βρε τον Κούλη, μας έκανε και γελάσαμε. Την επόμενη φορά να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τις ηλεκτρικές συσκευές, εκεί μάλιστα, έχεις πείρα. Μην αρχίσεις όμως τίποτα "κουφά" περί ήθους, εντιμότητας κλπ, γιατί θα βγάλεις νέα ανέκδοτα.
Τώρα Κυριάκο, μεταξύ μας. Ο Αντώνης σε έβαλε να τα πεις ε; Καλά το κατάλαβα εγώ, όπως τότε που σε έκανε υπουργό και σου είπε να κάνεις τις απολύσεις. Επειδή αγαπάει την οικογένεια Δρακουμέλ το έκανε. Συνέχισε έτσι. Όταν δεν θα ξαναμπεις στη βουλή θα σε πάρουν για κωμικό.

Που θα έχεις παράσταση; Στο Δαφνί. Μπορεί και σε άλλα ψυχιατρεία, αν είσαι καλός, θα κάνεις περιοδείες. Έχεις και τα ματάκια τα μπιρμπιλωτά, αυτό το "άκακο" το βλέμμα που γυαλίζει, είσαι ότι πρέπει.
Νεοδημοκράτες, τον ψηφίσατε; Καλά να πάθετε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger