Home » , » Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες κατηγορίας οι χρυσαυγίτες (Βίντεο)

Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες κατηγορίας οι χρυσαυγίτες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 | 9:27 μ.μ.

Όταν σε ένα χώρο στον οποίο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, όπως σήμερα έξω απ’ τα δικαστήρια Κορυδαλλού, χρυσαυγίτες δεν διστάζουν να τραμπουκίσουν και να επιτεθούν σε μάρτυρες κατηγορίας, στην δίκη της Χ.Α., καταλαβαίνεται τι μεθόδους μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τρομοκρατήσουν όσους μάρτυρες πρόκειται να καταθέσουν σε βάρος στελεχών της Χ.Α. Μάλιστα η ιστοσελίδα του «κομιστή» φρόντισε να στοχοποιήσει και να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία όλων των μαρτύρων κατηγορίας.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε φίλους του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα που είναι και μάρτυρες κατηγορίας να περιγράφουν την επίθεση που δέχτηκαν από Χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα δυο απ’ αυτούς να καταλήξουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας έκανε λόγω η συνήγορος των θυμάτων που κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε τον τρόπο που παρουσίασε το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την έναρξη της δίκης που έχει κατηγορουμένους στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger