Home » » Με CD που περιέχει σπάνιες εκτελέσεις του Ν. Ξυλούρη κυκλοφορεί το 5ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ

Με CD που περιέχει σπάνιες εκτελέσεις του Ν. Ξυλούρη κυκλοφορεί το 5ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 | 10:54 μ.μ.

Στις 22 Απριλίου κυκλοφορεί το 5ο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ, το οποίο επανακυκλοφόρησε τον ∆εκέµβριο, µε τιµή τεύχους €4,90.

Στις σελίδες του καινούριου τεύχους, στο οποίο βρίσκονται και πάλι οι γνώριµοι στους παλαιότερους αναγνώστες συνεργάτες του περιοδικού, όπως ο Αρκάς µε την καινούρια του σειρά «Χωρίς Πάγο» και ο Γιώργος ∆ελαστίκ µε τις ακριβείς του αναλύσεις, θα βρείτε ακόµη καινούριες στήλες και καινούριους αρθρογράφους, όπως τον Τζίµη Πανούση, τον Φοίβο ∆εληβοριά και τον Νίκο Ζούδιαρη, ο οποίος κάθε µήνα αναζητά τις καινούριες στροφές της ποίησης στο πρόσωπο  νέων δηµιουργών, που καλούνται να στείλουν τα έργα τους στον συνθέτη.

Ακόµη, στο τεύχος Μαΐου µπορείτε να βρείτε ένα αποκλειστικό CD µε σπάνιες ηχογραφήσεις του Νίκου Ξυλούρη, καθώς και 6 σπάνιες εκτελέσεις αφιερωµένες στον αρχάγγελο της Κρήτης από τους ∆ηµήτρη Ζερβουδάκη, Λιζέτα Καληµέρη, Μελίνα Κανά, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Αλεξία Χρυσοµάλλη.

Παρακολουθείστε την παρουσίαση κάθε τεύχους, αλλά και επιπλέον ενηµερώσεις από το ΜΕΤΡΟ, στη σελίδα facebook του περιοδικού
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger