Home » , » Βίκυ: Θα μιλήσω.

Βίκυ: Θα μιλήσω.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2015 | 10:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Η Βίκυ Σταμάτη, από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται, δήλωσε στον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση πως «θέλει να μιλήσει για τις μίζες και έχει ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη».

Όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον εισαγγελέα ώστε να τον ενημερώσει για την επιθυμία της Βίκυς Σταμάτη, η οποία φέρεται να διαμήνυσε πως «γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε σχέσεις με τις μίζες στα εξοπλιστικά και θα τα πει όλα».
Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση για τις μίζες με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλου, σύζυγο της Βίκυς Σταμάτη, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό και στις 29 Απριλίου θα εξεταστούν τα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου".

Πέστα όλα Βίκυ. Σιγά μην μας πει τίποτα αγάπη μου. Τρελή είναι; Βέβαια, θα μου πεις πάλι, "χαμένη για χαμένη" τουλάχιστο να έχει γνωστή παρέα. Είδε κι απόειδε, τους ξέχασαν οι παλιοί "φίλοι" και σου λέει "Έτσι είστε; Κάποτε θυμάμαι μ αγαπούσες τώρα σιωπή; Καλάαα".

Γι αυτό η πρεμούρα από τα κανάλια. Κάποιοι ανησύχησαν πολύ με το ότι πήγε μέχρι την εκκλησία ν' ανάψει κερί. Βρε λες αντί για κερί, ν' ανάψει καμιά φωτιά σε κάνα γαλαζοπράσινο μπατζάκι; Τεταρταίο έπαθαν από την αγωνία τους ορισμένοι μην ξεφύγει με τίποτα αποδείξεις για τα κόλπα που έκαναν μαζί κι όταν βρεθεί ασφαλής να τα φανερώσει όλα.

Γι αυτό θα τη βγάλουν. Θεότρελη. Αγάπη μου, αν θες δικαιοσύνη, πρέπει να ξεβρομίσει όλη η σαπίλα, ν' αλλάξουν όλα. Από νόμους περί ευ-φτύνεις υπουργών, μέχρι το οικονομικό σύστημα, που ξερνά λαμόγια κάθε στιγμή. Αλλιώς το τσιμπούσι από τα τσιμπούρια θα συνεχίζεται. Μην μου πεις πως ο Άκης αυτολαδώθηκε; Ή ότι ήταν ο μόνος;

Αλλά ο Άκης δεν ήταν πια βουλευτής, ήταν καμένο χαρτί. Ένοχος σίγουρα, αλλά όχι μόνος. Κι έτσι τον δώσανε. Για να φάει ο κόσμος το παραμύθι ότι υπάρχει τάχα κάθαρση. Πως, πως, υπάρχει. Σα να ρίξεις μια σταγόνα απορρυπαντικό στο βόθρο. "Λαμπίκο" όλα.

Το ζήτημα όμως είναι οι καινούριοι θα θελήσουν να προχωρήσουν τη διαδικασία; Γιατί μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν, αλλά σκάνδαλα; Ουουου! ένα σωρό από τους προηγούμενους. Να χει η δικαιοσύνη να ασχολείται. Αλλά θα το κάνουν; Μπα!

Βλέπεις ισχύει το: Η εξουσία διαφθείρει. Κι η άτιμη η κουτάλα με το μέλι πέρασε στα χέρια άλλων λιγούρηδων. Όταν λοιπόν κι ο καινούριος καλεσμένος ετοιμάζεται να καταβροχθίσει, δε μιλάει, γιατί θα πνιγεί με γεμάτο το στόμα. Για να πει κάτι για τους προηγούμενους πρέπει να είσαι σε δίαιτα, να μη φάει ο ίδιος. Αλέξη, πρόσεχε τους πεινάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δανειστές δε σε γουστάρουν, για να στη χαρίσουν.

Καταλαβαίνεις, αγάπη μου, θα το γλεντήσουν πάλι όλοι μαζί. Κι οι επόμενοι θα λένε πως "πρέπει το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο". Τι λέτε ρε γίγαντες; Πολύ "ψαχνό" ρε παιδί μου όμως. Τόσα χρόνια αυτό το "μαχαίρι" όλο κρέας κι από κόκκαλο τίποτα. Ρε λες να φταίει το "μαχαίρι" που δεν κόβει; Μήπως εμείς οι απλοί άνθρωποι, να το παίρναμε οι ίδιοι, να δοκιμάσουμε να κόψουμε κάνα "ξερό" που βάζει χέρι στο δημόσιο χρήμα; Να δούμε αν κόβει το "μαχαίρι" ή αν "στόμωσε". Θα δούμε και φώς στο βάθος του τούνελ; Ναι αμέ. Όταν πει ο παπάς το "δεύτε λάβετε φως".

Πες τα ρε Βίκυ. Όχι ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό αλλά τουλάχιστο μερικές φάτσες θα χλομιάσουν. Κάτι είναι κι αυτό. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger