Home » , , » Για μια ακόμη φορά η φασιστο-φυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ» στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Για μια ακόμη φορά η φασιστο-φυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ» στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 | 4:16 π.μ.

Για μια ακόμη φορά η φασιστο-φυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ» στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα για να αντιπαραθέσει τον εμετικό εθνικισμό και την αηδιαστική πολεμοκαπηλεία στην ασίγαστη καθημερινή μας δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων και την προάσπιση της ειρήνης.

Αυτή τη βδομάδα τους χάλασε η επιτυχημένη εξόρμησης μας στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων σε Αυλώνα και Θήβα, όπου είχαμε την ευκαιρία να "γνωριστούμε" με χιλιάδες συγγενικά πρόσωπα νεοσύλλεκτων φαντάρων  που κατατάχθηκαν σε Τεθωρακισμένα και Πυροβολικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φασιστικός «ΣΤΟΧΟΣ» αναλαμβάνει να υπερασπίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να απαντήσει στις διαπιστώσεις της ανακοίνωση μας «Μεγάλη εξόρμηση στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Αυλώνα-Θήβας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», που αναφέρονται στα εξής:
«Καταρχήν για το ίδιο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που είναι αναγνωρίσιμο από την κοινωνία και εξαιτίας της καθημερινής πολύχρονης προσπάθειας του αποτελεί την σταθερή αναφορά του φαντάρου που με αξιοπρέπεια και συλλογικό τρόπο υπερασπίζει τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Είναι μια ιστορία που πλέον περνά από τον πατέρα στο γιο...

Επίσης, οι γονείς μοιράστηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το δυσβάστακτο βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης των παιδιών τους που αποτελεί για αυτούς μια συστηματική έμμεση φορολόγηση, αφού νοιώθουν ότι αναλαμβάνουν το κόστος της θητείας του παιδιού τους. Δεν έλειψε μάλιστα η έκφραση παραπόνων από τμήμα των γονιών για την αθέτηση των υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους φαντάρους, καθώς οικογένειες που άλλα παιδιά τους είχαν υπηρετήσει πρόσφατα επί κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και είχαν πιστεύσει στις αντιπολιτευτικές παρεμβάσεις (για την κατάργηση των δωρεάν εισιτηρίων, τα ιδιωτικά ΚΨΜ κλπ) νοιώθουν εξαπατημένοι από την πολιτική ηγεσία των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα. Πολλοί γονείς χαρακτήρισαν "τρέλα" τις αγορές όπλων και τις προτάσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για μετατροπή νέου ελληνικού νησιού σε νατοϊκή βάση, ενώ δε μπορούσαν να πιστέψουν πως η πρώτη αριστερή κυβέρνηση ταυτίζεται με τα συμφέροντα και τα βρώμικα σχέδια των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του Ισραήλ, κάνει πολεμικές ασκήσεις μαζί τους,  Τέλος, τμήμα των γονιών χαρακτήρισε καραγκιοζιλίκια τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές επιδείξεις, τονίζοντας ότι τους θυμίζουν την Χούντα και τους Πατακό-Παπαδόπουλο»!

Από ότι φαίνεται «χαλάει» την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους φασίστες του «ΣΤΟΧΟΥ» το γεγονός ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επικοινωνεί, αφουγκράζεται και εκφράζει τις αγωνίες χιλιάδων συναδέλφων φαντάρων και γονιών που βιώνουν το βραχνά της υποχρεωτικής στράτευσης, νοιώθουν αναλώσιμοι των κυβερνητικών πολεμικών τυχοδιωκτισμών και Αρνούνται να είναι συμμέτοχοι-συνένοχοι των ιμπεριαλσιτικών επεμβάσεων.
Οι φασίστες λοιπόν του «ΣΤΟΧΟΥ» στέκουν εχθρικά απέναντι στους φαντάρους και τις οικογένειες τους, ταυτίζονται με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πέρα από τα φούμαρα τους, αποδεικνύονται τα μαύρα σκυλιά του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών, της Ε.Ε., του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και του κράτους Δολοφόνου Ισραήλ.

Στο ίδιο κατάπτυστο δημοσίευμα οι φασιστές θα εκφράσουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι οι ιδέες, η αντιπολεμική και αντιμιλιταριστική δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ξεπερνούν τις μάντρες των στρατοπέδων και διαχέονται στο κίνημα και στον κόσμο της εργασίας.
Δε μπορούν λοιπόν οι φασίστες να κρύψουν την ανησυχία τους για την παρέμβαση μας στο   Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2015, τις Εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για τη Μέση Ανατολή την Κυριακή 14/6/2015 στις 19.00 μ.μ και  τον «Πόλεμο κατά των Μεταναστών», το Σαββάτο 13/6/2015, στις 19.00 μ.μ..

Τα αισθήματα λατρείας των φασιστών για το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ ενοχλούνται από το γεγονός ότι στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2015  θα υπάρχει αφιέρωμα στην Παλαιστίνη και στις οδυνηρές συνέπειες της περσινής ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, αλλά και στην Συμμαχία μεταξύ του ελληνικού κράτους και του κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ, που ενισχύσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους σε μια Αξιοπρεπή-Αγωνιστική Θητεία και δηλώνουμε ότι θα ήμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό τους.

Ο Φαντάρος είναι Πολίτης με Στολή. Συλλογικά διεκδικούμε τα δικαιώματα μας.

Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολογαρχία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger