Home » , » Α ρε βρικόλακες...

Α ρε βρικόλακες...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 | 8:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αμάν καρφί. Από τα μεγάλα. Κι από σύντροφο του ΠΑΣΟΚ; Εντάξει, το περιμέναμε. Κι ο Άκης το περίμενε. Ξεχνιούνται οι εσωκομματικοί αντίπαλοι;

"Δεν ξέρω τίποτα για το "φόνο", απλά προήδρευα! Ο Άκης επέμενε, είπε ο Σημίτης". Κάνω μετάφραση από τα σαρδάμ. Την κεντρική ιδέα λέω. Ωραία δικαιολογία και με τα Ίμια. "Τα πήραμε καλώς τα όπλα, δεν θέλαμε να πάρουμε τόσα αλλά ο Άκης, κυρία, ήθελε όλες τις σοκολάτες, και τις έφαγε μόνος του, εγώ είχα πονόδοντο κι απλά κοίταγα".

Ο Άκης που ήταν υπουργός ήθελε κι ο Σημίτης ως πρωθυπουργός όφειλε να υπακούσει! Κώστα, σε ποιόν πουλάς τρέλα; Όλα οι άλλοι τα έκαναν, αυτός είχε μεσάνυχτα! Εμ βέβαια, το να το παίξει "Αστέρω" δεν έχει νομικές επιπτώσεις. Άσε που είναι κι ελαφρυντικό στην περίπτωση που κάποιο στοιχείο έρθει στο φως. "Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ έχω μόνο ελίτσες. Πατέρας μου ο Γερμανός κι η μάνα μου οι ΗΠΑ". Την έφαγε τη Βουγιουκλάκη στην ερμηνεία.

Αλλά τι τα θες; Νόμος "περί να φτύνεις τους υπουργούς". Κι ο Άκης ήταν πολύ άτυχος. Του έλαχε ο κλήρος να παίξει την Ιφιγένεια. Στο Σημίτη πάλι του έκατσε ο ρόλος του Αγαμέμνονα. "Δεν θέλω τάχα, αλλά το μαχαίρι το μπήγω στο λαιμό άμα λάχει". Αγάπη μου, μην τον καλύπτεις τόσο ρε τον Άκη, θα εκτεθείς. Ένοχος είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. Μόνο που θα σε παραδεχόμουν, αν την έψαχνες τη δουλειά τότε που κυβέρναγες, τότε που κόλλαγε το σίδερο στη βράση. Όχι μετά Μνημονίου εποχής.

Α ρε βρικόλακες... Τώρα που το είπα, θυμήθηκα ένα πολύ γνωστό Κόμη Δράκουλα. Μίλησε ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) για ένα στουρνάρι. Τα βλέπεις ρε Σημίτη, πως πρέπει να 'ξηγιέται ο κόρακας στον κόρακα; Όχι μπαμπέσικα.

Τι είπε ο Ψηλός και Χάρος; Ότι το στουρνάρι καλά τα λέει. Ότι πρέπει να κάνει κι άλλα σαν κι αυτά που κάνει. Να ενημερώνει. Α ρε στουρνάρι, με τις ενημερώσεις σου, εσύ και τα Windows.
Κι ο Εφιάλτης μια "ενημέρωση" έκανε στον Ξέρξη. Του είπε από που να περάσει. Άμα έχεις τέτοιους ανθρώπους σε καίριες θέσεις, τι τη θες μετά τη διαπραγμάτευση; Δε βάζετε κατευθείαν το Σόιμπλε μη χάνουμε και χρόνο;

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον κρατάει; Όπα! Καλή ερώτηση! Γιατί άραγε; Για πες μας Αλέξη, why?
Μην ανησυχείς Δρακουμέλ. Όπως θα θάψεις εσύ όλους όσους είναι σε αυτή τη βουλή και τις δέκα επόμενες, έτσι θα θάψει κι αυτός την Οικονομία για τις δέκα επόμενες γενιές και μετά θα αποσυρθεί. Αθάνατοι κι απέθαντοι λέμε.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα όλα τα χρέη μένουν... Κι όχι μόνο μένουν, αυξάνονται και πληθύνονται. Γιατί μένουν κι καλλιεργητές χρεών. Τους ρίχνουν λίπασμα διαφθοράς, τα ποτίζουν με όλα τα απαραίτητα: Μίζες, σκάνδαλα, απάτες, πως να μη μεγαλώσουν; Τόση φροντίδα έχουν. Κι όταν μεγαλώσουν, θα φάνε. Καθόσον σαρκοβόρα φυτά τα χρέη. Θα φάνε μισθωτούς με τους μισθούς τους, συνταξιούχους με τα εφάπαξ τους, εργαζόμενους με γαρνιτούρα ανέργους...
Είναι "καλό" να ξέρεις ότι η αφύσικη ανισορροπία του Καπιταλισμού δεν πρόκειται να διαταραχθεί. Τουλάχιστο όχι από την "τυφλή στα μάτια, στ' αυτιά και στο νου" αστική "δικαιοσύνη". .

ΥΓ: Βαγγέλη, εσύ δεν ήθελες υποβρύχιο, ήθελες γλυκό κεράσι, ο Άκης τα παρήγγειλε. Αφού βρήκατε "παπά" θάψτε πέντε, έξι...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger