Home » , » Οταν ο ΑΝΤ1 "ανακαλύπτει" ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Οταν ο ΑΝΤ1 "ανακαλύπτει" ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 | 12:56 π.μ.

Την φωτογραφία που παραθέτουμε είναι απ το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ! στην 21η του μήνα (και μπορεί να την δει κανένας στο αρχείο ειδήσεων που κρατάει στο διαδίκτυο ο τηλεοπτικός σταθμός) και μας την έστειλε  ο φίλος αναγνώστης του μπλοκ μας  Ε. Μ. ζητώντας να την σχολιάσουμε.

Αλήθεια, πάλι να επαναλαμβάνουμε τα ίδια; Το πόσο δηλαδή αμόρφωτοι, άσχετοι απ’ την πολιτική πραγματικότητα είναι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών που κάνουν ενημερωτικές εκπομπές ή ρεπορτάζ σε κεντρικά δελτία ειδήσεων;

Πριν κάποιες ώρες είχαμε αναφερθεί σε δημοσιολόγους του Σκάι που είχαν ανακαλύψει ότι η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ είχε στην επιρροή της εφτά βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Αντένα «αποκαλύπτει»  ότι  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Καμιά έκπληξη.

Πέρα απ την πλάκα πάντως , είναι άξιο απορίας γιατί ορισμένοι αναρωτιούνται τους λόγους που αξιοπιστία των ειδήσεων στα τηλεοπτικά κανάλια έχει φτάσει στο ναδίρ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 1:08 π.μ.

Tην ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν την χρησιμοποιεί μόνο ο ΑΝΤΕΝΑ
αλλά και εσείς όταν θέλετε να το παίζετε αριστερό άλλοθι
για την κάλυψη που προσφέρετε στο ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 7:12 π.μ.

Ξεχωριστή συγκέντρωση της ανταρσυα στις 11 ιούνη που είχε συλλαλητήριο το παμε, σε αντίθεση με την Κυριακή που δεν είχε πρόβλημα να βρεθεί στην ίδια συγκέντρωση με τη ρηξιακή αδεδυ και το μεγάλο καπέλο του σύριζα...
Κολαούζοι;

24 Ιουνίου 2015 στις 7:43 π.μ.

Δάκτυλος Μαΐλη – Κανέλλη στον ΑΝΤ1!!!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 9:12 π.μ.

Tο ίδιο ισχυρίζεται και το ΚΚΕ.Δηλαδή ο Αντ1 παίρνει γραμμή απο το ΚΚΕ;Δεν το πιστεύω,αν αληθεύει θα πηδηχτεί η Λιάνα απο το παράθυρο!!!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 11:33 π.μ.

"η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ".
Πες το ψέμματα ....
13:31

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 12:01 μ.μ.

Ενταξει συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι,αλλα ουρα του ΣΥΡΙΖΑ μεχρι το μεδουλι .

υγ... νομιζω οτι και ο ΑΝΤ1 χαρι εκανε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ .σκεφτειτε να εγραφε την αληθεια οτι εινια ουρα .

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

Σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 25 Ιουνιου καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με σύνθημα «Όχι στη νέα συμφωνία- μνημόνιο» η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό σε κινητοποίηση την Πέμπτη 25 Ιούνη και ώρα 7 μ.μ., στα Προπύλαια.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει:

Η διαφαινόμενη πλέον συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών αποτελεί μία βαθιά αντιδραστική πράξη, μέσα από την οποία συνεχίζεται η βάναυση μνημονιακή επιτήρηση, διατηρείται αλώβητο όλο το πλαίσιο των μνημονιακών νόμων που τσάκισαν τον λαό την προηγούμενη πενταετία και κλιμακώνεται η επίθεση στα λαϊκά στρώματα μέσα από την φορολεηλασία, τις σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις και την άμεση ή έμμεση μείωση του εισοδήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Να καταγγείλει την νέα συμφωνία μνημόνιο. Καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς και του εργατικού και λαϊκού κινήματος να πάρουν απόφαση για κινητοποίηση την Πέμπτη ώρα 19.00 στα Προπύλαια, πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής που θα επικυρώσει την μνημονιακή συμφωνία. Να καλέσουν σε συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες, σε πανελλαδικές πανεργατικές απεργίες για να μην περάσει ούτε στον λαό ούτε στην Βουλή.

Δεν παλέψαμε πέντε χρόνια για να μας έλθει ένα νέο μνημόνιο!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την νομιμοποίηση να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία!! Όλες οι δυνάμεις του κινήματος, το ΚΚΕ, οι μαχόμενες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο της αριστεράς οφείλουν να δώσουν έμπρακτα το παρών στις κινητοποιήσεις, να εκδηλώσουν έμπρακτα με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους και να παλέψoυν για να μην περάσει η συμφωνία αυτή. Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε συνειδητού εργαζόμενου και κάθε αριστερού αγωνιστή να μην επιτρέψουμε η μνημονιακή συμφωνία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ, να κάνει την αριστερά παρένθεση στην λαϊκή συνείδηση για δεκαετίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 2:36 μ.μ.

Τα αστικά ΜΜΕ ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν: Ξέρουν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ένα μέτωπο της αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής Αριστεράς. Ξέρουν πολύ καλάπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μια αντικαπιταλιστική κομμουνιστική πολιτική δύναμη, όπως είναι το ΚΚΕ μια δύναμη της κομμουνιστικής αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ της σοσιαλδημοκρατίας.

Ομως, παρουσιάζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ για να πετύχουν τους εξής στόχους:

α. Να ενισχύσουν την λαθος αντιπαράθεση μεταξύ των κομμουνιστών ή/και των αριστερών: Δλδ να ενισχύσουν τα βλακώδη και οπαδικά χαρακτηριστικά επιχειρημάτων του στυλ "κάνεις κοινή δράση με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, άρα είσαι συνιστώσα του"! Αυτά τα βλακώδη επιχειρήματα ΔΕΝ κοιτούν την ουσία δλδ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΑΡΧΩΝ κάνεις κοινή δράση, άρα ΤΙ παρόν και τι προοπτική δίνει αυτή η κοινή δράση! Ετσι θεοποιείται ο σεχταρισμός από τη μια και ο θεολογικός τρόπος σκέψης από την άλλη, ξεδοντιάζοντας τους κομμουνιστές και διευκολύνοντας τους αστικούς πολιτικούς σχεδιασμούς.

ΝΑ ο πρώτος και μεγάλος στόχος των καθεστωτικών ΜΜΕ όπως ο ΑΝΤΕΝΑ, το ΜΕΓΚΑ κλπ.

β. ενας δεύτερος στόχος τέτιων ψεμμάτων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, είναι να εξαφανίσουν από τον τηλεοπτικό χάρτη ότι υπάρχει κάτι πέρα από ΣΥΡΙΖΑ ή/και ΚΚΕ που να αποτελεί επίσης μια ορατή και σχετικά μαζική κομμουνιστική πολιτική δύναμη, όπως είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 4:53 μ.μ.

Η πολιτική βλακεία και ταυτόχρονα η πολιτική αλητεία των τρολ του "Κ"ΚΕ χτυπάει κόκκινο και σ' αυτήν εδώ την ανάρτηση!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 8:08 μ.μ.

@Ανώνυμος
@4:53
Τρολ είσαι και φαίνεσαι,βλιτομάμα!Πονάει η αλήθεια,ε!

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2015 στις 10:11 μ.μ.

@8.08
Με δικαιώνεις! Ωστε αλήθεια είναι οι μαλακίες των βοθροκάναλων! Το "Κ"ΚΕ κάνει μονομέτωπο αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ (όχι κυρίως στην ανάξια ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει σε λίγες ημέρες το νέο μνημόνιο, αλλά στην αριστερή βάση του), και πάνω απ' όλα βέβαια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τι αβρότητα και ευγένεια με τους φασίστες Σαμαροβενιζέλους και τα βοθροκάναλα των ολιγαρχών και τι ύβρεις, χολή, ψέματα και χυδαιολογίες εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε καθημερινή βάση από το Ριζοσπάστη. Έτσι και τώρα: σας βολεύει η προβοκάτσια ή απλώς η μαλακία (δεν ξέρω τι απ' τα δύο είναι) ενός κορυφαίου βοθροκάναλου, που πριν από τις περσινές ευρωεκλογές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Χούκλη μας απειλούσε πως αν ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε ψωμί, γάλα και φάρμακα, και φυσικά με μεγάλη προθυμία την υιοθετείτε!
Θα έπρεπε να πονάς εσύ που τα πιστεύεις αυτά! Η το ίδιο ανάξια με την ανάξια ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ηγεσία του "Κ"ΚΕ σας έχει καταστρέψει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, έμμισθα τρολ της ΚΕ του πάντα Πάνσοφου και Αλάνθαστου Κόμματος!
Κατά τα άλλα, προσυπογράφω τα σχόλια των σχολιαστών @ 2.27 και 2.36.

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2015 στις 8:03 π.μ.

@Ανώνυμος
Μόνο στο θολωμένο σου μυαλό!
Ουρίτσα του συριζα είστε,φίλε μου!Τα υπόλοιπα που αναφέρεις έχουν έντονη χρυσαβγίτικη οσμή! Νατο προσέξειςαυτό!

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2015 στις 1:38 μ.μ.

Ανώνυμε των 8:03 πμ: Έχεις πιεί πολύ μου φαίνεται και έχεις διαλύσει το μυαλό σου.

αλλιώς δεν εξηγείται που πιστεύεις τις σαχλαμάρες των καθεστωτικών βοθροκάναλων και του ΚΚΕ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ φίλε μου είναι μια δύναμη της κομμουνιστικής αριστεράς και αυτό το ξέρουν τα αστικά ΜΜΕ. Απλά, παίζουν το παιχνίδι τους και εφαρμόζουν το σχεδιασμό των αστικών επιτελείων. Ο σεχταρισμός και η μεταφυσική φίλε του ΚΚΕ που έχεις στο μυαλό σου, ενισχύουν την αστική πολιτική.

Κόψε το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά και σκέψου διαλεκτικά: Κοινή δράση των κομμουνιστών, των αριστερών και όλου του κόσμου που θέλει: α. ρήξη και αποχώρηση από ευρώ και ΕΕ, β. ΗΤΤΑ του εγχώριου αστικού μπλοκ δυνάμεων (της άρχουσας αστικής τάξης κλπ), γ. Εθνικοποίηση με εργατικό έλεγχο των βασι΄κων τομέων της οικονομίας, δ. παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας σε σοσιαλιστική κατεύθυνση, ε. Ουσιαστική δημοκρατία!

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2015 στις 7:40 μ.μ.

1.38 Πολύ σωστα λές οτι πρέπει να κόψεις το Αλκοόλ και να δεις την Πραγματικότητα. Ουρά του σύριζα είναι η ανταρσύα παντού. Ταξική Ενότητα χρειάζεται και Λαική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε και Κοινωνικόποίηση των Μέσων Παραγωγής. Οτιδήποτε άλλο με Εθνικό Καπιταλισμό και Ιμπεριαλιστική Ρωσία για τον λαό είναι καταστροφή. Τάξη απέναντι σε Τάξη.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 1:10 π.μ.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ και όλα τα αστικά ΜΜΕ τη δουλειά τους κάνουν. Μη φαντασιώνεστε ότι το έκανε για να προβοκάρει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αυτό είναι το τελευταίο που τους καίει τώρα. Να ενισχύσουν την επιχειρηματολογία της ΝΔ και του τμήματος της αστικής τάξης που θέλει "εδώ και τώρα συμφωνία" ήθελαν, και να πιέσουν το ΣΥΡΙΖΑ αποδίδοντάς του "ρηξιακές" διαθέσεις που δεν εχει.

Η ευθύνη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ότι εθελοντικά δίνει στον καθένα το δικαίωμα να την αντιμετωπίζει σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και με τη συμμετοχή σε τέτοια συλλαλητήρια (και μην πει κανείς ότι ήταν της... ΑΔΕΔΥ) και με το να παρουσιάζει τη μια από τις δύο αστικές επιλογές (εθνικό νόμισμα) σαν φιλολαϊκή προοπτική. Άλλη μια φορά ντεκόρ και κλακαδόροι γίνατε, ενώ στις 11 Ιούνη που είχε συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σας βρώμαγε.

Ψαχτείτε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger