Home » , » Το είχαμε αποκαλύψει απ' τον Μάρτη του 2013, τώρα ασκήθηκε στο Mega δίωξη για ρευματοκλοπή.

Το είχαμε αποκαλύψει απ' τον Μάρτη του 2013, τώρα ασκήθηκε στο Mega δίωξη για ρευματοκλοπή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 | 10:39 μ.μ.

Με καθυστέρηση … κάποιων χρόνων, μια «αποκάλυψη» κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα ο  υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Ραχήλ Μακρή,τους απάντησε σήμερα στην βουλή ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στην εταιρεία Τηλέτυπος MEGA AE γιατί είχε παραβιαστεί ο μετρητής  της ΔΕΗ και το κανάλι έκανε ρευματοκλοπή.

Αυτή την λαμογιά του Mega την είχαμε αποκαλύψει σε ανάρτηση του μπλόγκ μας από τις 2 Μάρτη του 2013. Τι έγινε και ξαφνικά τώρα ξύπνησαν οι δικαστικές αρχές;  Αυτονόητη είναι η εξήγηση.

Γράφαμε, λοιπόν τότε σε ανάρτησή μας

Εδώ και μήνες τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η εταιρεία «Τηλέτυπος» στην οποία ανήκει το Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό προπαγανδιστικό τηλεοπτικό κανάλι προχωρούσε σε ρευματοκλοπή ζημιώνοντας με τεράστια ποσά την ΔΕΗ.

Το έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει αμφιβολία σε κανέναν για την λαμογιά που γινόταν στον μετρητή του καναλιού στον Υμηττό ο οποίος ήταν «πειραγμένος» ώστε να καταγράφει πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλωνόταν και συγκεκριμένα 12  KW αντί για 58 KW.

Κι αυτό μπορούσε να συνέβαινε όλη την προηγούμενη 8ετία (!!!) κλέβοντας απ’ την ΔΕΗ περίπου 400.000 ευρώ αφού για κάθε KW που κατάγραφε ο μετρητής η πραγματική κατανάλωση ήταν 4,8 φορές περισσότερη.

Την στιγμή που χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα τιμολόγια της ΔΕΗ και φυσικά αν συλληφθεί κάποιος να κλέβει ρεύμα πάει αυτόφωρο, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί το Mega απολαμβάνει τέτοια ασυλία; (Ρητορικό το ερώτημα φυσικά και απευθύνεται προς Πρετεντέρη-Τρέμη ).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger