Home » , » «Λιώμα» έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Κοσιώνη και την μνημονική επιχειρηματολογία της (Βίντεο)

«Λιώμα» έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Κοσιώνη και την μνημονική επιχειρηματολογία της (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 | 11:18 μ.μ.

«Λιώμα» έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου Την Κοσιώνης και την προσπάθεια της να υπερασπιστεί την μνημονική πολιτική. Και ήταν αναμενόμενο. Η δημοσιολόγος του Αλαφούζου δεν διαθέτει ούτε την προκλητικότητα του Μπάμπη (ένας είναι ο Μπάτμπης) ούτε την αναίδεια του Πρετεντέρη αλλά ούτε και την καμουφλαρισμένη «ουδετερότητα» του Τσίμα οπότε ήταν σαν να έριχνε ζαριές με τον αντίπαλο παίχτη να διαθέτει «γεμάτα» ζάρια.
Το «ξεπουπούλιασμα» πήρε την μορφή πανωλεθρίας, φτάνοντας στο σημείο,η δημοσιογράφος του Σκάι,  να δυσκολεύεται  να ψελλίσει έστω και το παραμικρό αντεπιχείρημα μπροστά στον καταιγιστικό, τεκμηριωμένο, λόγο της προέδρου της βουλής.

Το ‘χουμε δεδομένο ότι το στέλεχος της τηλεόρασης του Φαλήρου που είχε την «φαεινή»  ιδέα να καλέσει  την πρόεδρο της βουλής να δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό δίαυλο -«μνημονική ερπύστρια που προσπαθεί να κατεδαφίσει συνειδήσεις και να ισοπεδώσει την διάθεση αντίστασης ενός λαού» -που θα ‘λεγε   και η Ζ. Κωνσταντοπούλου θα το «φυσάει και δεν θα κρυώνει».

Θα αδικήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια σχολιασμού της συνέντευξης της προέδρου της βουλής, οπότε την παραθέτουμε ολόκληρη και τα συμπεράσματα δικά σας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2015 στις 11:41 μ.μ.

Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ όριο αναλήψεων 20 ευρώ από τα ΑΤΜ
"Σε ρητή και κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας περί μείωσης του ημερήσιου ορίου ανάληψης από τα 60 στα 20 ευρώ, προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν τίθεται τέτοιο θέμα». Σε παρόμοια διάψευση προχώρησαν και οι εκπρόσωποι των τραπεζών οι οποίοι μετείχαν στη συνάντηση- που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο υπουργείο Οικονομικών- λέγοντας παράλληλα, ότι η συζήτηση αφορούσε στους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης μετρητών. Όπως ανέφεραν, εξετάζεται το πώς θα μπορούν οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι να κάνουν αναλήψεις από τα γκισέ των τραπεζών για μεγαλύτερο ποσό από το όριο των 60 ευρώ, και να μην ταλαιπωρούνται καθημερινά".
Εκτός από τα μέτρα που πρέπει να πάρει οπωσδήποτε η κυβέρνηση προς ανακούφιση των φτωχών χρειάζεται να πάρει μέτρα και εναντίον αυτών που διαδίδουν σκόπιμα ψευδείς φήμες. Δε μπορεί λχ ένας επιχειρηματίας επειδή θέλει να παίρνει δουλειές με το έτσι θέλω και να βγάζει τα λεφτά του έξω να διαδίδει τέτοια ψέματα που δημιουργούν κλίμα. mitsos175.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:09 π.μ.

Απόλαυση

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:31 π.μ.

Υπάρχει ενα ερώτημα αναπάντητο απο την Κωνσταντοπούλου απο την στιγμή που ανακοίνωσε το προκαταρτικό πόρισμα της επιτροπης για την αλήθεια του χρέους κλπ. Αφου λοιπόν το χρέος είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο γιατί πηγαίνουμε να το διαπραγματευτούμε & δεν το καταγγέλουμε ; Γιατί δεν είναι σοβαρή απάντηση οτι το πόρισμα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν διαπραγματευτικό όπλο. Η είναι παράνομο κλπ & δεν το πληρώνουμε & το καταγγέλουμε ή δεν είναι & το αναγνωρίζουμε.

30 Ιουνίου 2015 στις 12:56 π.μ.

Δηλαδή η Κωσταντοπούλου είναι ενάντια στο μνημόνιου του οποίου την συνέχιση υπεγραψε η συγκυβέρνηση στις 20 φλεβάρη, ή ενάντια στο μνημόνιο Χαρδούβελης Χ3 που πρότεινε ο Τσίπρας σε αυτό που η ίδια αποκαλεί "θεσμούς" κ δεν έγινε δεκτό;

Υ.Γ.
Λέω να αρχίσω να αρχειοθετώ τις αναρτήσεις σας. Θα έχουν πολύ πλάκα σε μερικούς μήνες που θα το παίζετε και πάλι "επαναστάτες"....

30 Ιουνίου 2015 στις 1:14 π.μ.

Μας δουλευετε ψιλο γαζι.
8 δις μνημονιο η αντιμνημονιακια.
Ο Καμενος με τους ψεκασμους του ειναι μεταδοτικος.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 1:16 π.μ.

Αντιληπτό σκουπίδι ότι σε πήραξε η Κωνσταντοπούλου που έκανε σκόνη τους μνημονιακούς κολαούζους Σαμαρά Βενιζέλο Θεοδωράκη Κουτσούμπα. Ιχνος αξιοπρέπειας δεν έχετε που γίνατε τσιράκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Γ' αυτό θα καταντήσετε εξωκοινοβουλευτική γκρούπα. Για λύπη είστε. Σας φτύνουν οι πάντες και λέτε ότι βρέχει.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 7:37 π.μ.

@Ανώνυμος
@1:16
Σκουπίδι ήσουν,είσαι και θα είσαι.Κλασική περίπτωση ηλίθιου ,που αντιπαραθέτει σε επιχειρήματα ύβρεις και κραυγές!Επαναφέρω τα παραπάνω σχόλια προς ξεστράβωμα(και δεν είμαι κάποιος από τους σχολιαστές):
1.Υπάρχει ενα ερώτημα αναπάντητο απο την Κωνσταντοπούλου απο την στιγμή που ανακοίνωσε το προκαταρτικό πόρισμα της επιτροπης για την αλήθεια του χρέους κλπ. Αφου λοιπόν το χρέος είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο γιατί πηγαίνουμε να το διαπραγματευτούμε & δεν το καταγγέλλουμε ; Γιατί δεν είναι σοβαρή απάντηση ότι το πόρισμα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν διαπραγματευτικό όπλο. Η είναι παράνομο κλπ & δεν το πληρώνουμε & το καταγγέλλουμε ή δεν είναι & το αναγνωρίζουμε.
2.Δηλαδή η Κωσταντοπούλου είναι ενάντια στο μνημόνιο του οποίου την συνέχιση υπέγραψε η συγκυβέρνηση στις 20 Φλεβάρη, ή ενάντια στο μνημόνιο Χαρδούβελη Χ3 που πρότεινε ο Τσίπρας, σε αυτό που η ίδια αποκαλεί "θεσμούς" κ δεν έγινε δεκτό;
Υ.Γ.Λέω να αρχίσω να αρχειοθετώ τις αναρτήσεις σας. Θα έχουν πολύ πλάκα σε μερικούς μήνες που θα το παίζετε και πάλι "επαναστάτες"....

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 12:15 μ.μ.

και λιγα που της .. εριξε Ηταν απολαυση!

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 5:45 μ.μ.

Μπορώ να φανταστώ ότι οι κκέδες βλέποντας την αντιπαράθεση φώναζαν " Γερά, Σία" όπως ο ποταμίσιος φώναζε "Γερά Ντάισελμπλουμ"

ΥΓ. Όποτε πλησιάζουν εκλογές ή δημοψήφισμα καλή ώρα, επιστρατεύεται ο άμοιρος ο trash . Νομίζει ότι κάνει καλό στο κώμα του; Καλύτερα να αναλάβει ο ΠΑΝ

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 7:24 μ.μ.

ΖΩΗ για φίλημα.ΖΩΗ για πάντα.
Ο trash έπαθε εγκεφαλικό.Το ΚΚΕ έμφραγμα και η Κανέλλη ζήτησε να αντικαταστήσει την Σία στον Σκάι,σαν ανίκανη να κατατροπώσει την οπορτουνίστρια ΖΩΗ..
Οργισμένη η κ.Κανέλλη δήλωσε πως δεν μπορεί μια ΖΩΗ να ξεφτιλίζει τα ιερά και τα όσια του σταθμού και τους δημοσιογράφους του.
Τρέμε ΖΩΗ έρχεται η Λιάνα.
Με την όπισθεν.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2015 στις 9:02 μ.μ.

Μην ξανακούσω απο τους οπορτουνιστές του ΧΑΛΙΦΗ και τους συνοδοιπόρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οτι το ΚΚΕ δεν δικαιώθηκε.
το κώμα δικαιώθηκε όταν έλεγε πως ο ΧΑΛΙΦΗΣ είναι το ίδιο με τον Σαμαροβενιζελοποταμίσο,και η ΧΑΛΙΦΙΣΑ Ζωή είναι ακριβώς το ίδιο με τον Μειμαράκη.και την Σπυράκη
Με την παρουσία της Ζωής χθές στο ΣΚΑΙ,όλοι διαπιστώσαμε πόσο δίκιο εχει το κώμα όταν τους τσουβαλιάζει όλους.
Τι πλαστήρας τι Παπάγος.
Τι ΠΑΝ,Trash,AntonSS,τι Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!!
Γειά σου ρε ντιμημένο και δικαιωμένο κώμα.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 10:28 π.μ.

Επιχειρήματα μηδέν, βρισιές & λάσπη πάνω κάτω δεξιά αριστερά.Να έχουν & έναν μεταφραστή την Κυριακή με τα αγγλικά του ψηφοδελτίου. Αλλά ξέχασα οι οπαδοί του συριζανελ είναι ανεβασμένοι πολιτισμικά & παίζουν τις ξένες γλώσσες φαρσί. Οτι και να βγει την Κυριακή το ξεβράκωμα των δημαγωγών δεν θαργήσει.

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2015 στις 10:28 μ.μ.

@1028 Την Κυριακή θα βγεί ενα ΟΧΙ απο εδώ μέχρι την Γερμανία.Θα σε πονέσει θα σε τσούξει αλλά θα σου περάσει.Το κώμα είναι μαθημένο στο φτύσιμο και στην ξεφτίλα.
Το ξεβράκωμα του κώματος το έχει κάνει ο λαός.Ξέρει ποιοί είναι.Είναι οι δημαγωγοί,είναι τα σταλινικά καθάρματα που ψηφίζουν άκυρο σαν τα μούτρα τους.

1 Ιουλίου 2015 στις 11:07 μ.μ.

http://www.902.gr/sites/default/files/esm_loan_agreement_prior_actions_amend_30.06.2015-1.pdf

29 δις μνημονιο τρια
το ΟΧΙ του Τσιπρα.

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2015 στις 11:31 μ.μ.

ΑntonSS @11.07
Ρε φασίστα ο www 902 είναι το ίδιο κωλοχαρτο με το ψηφοδέλτιο που θα σκουπιστούμε την Κυριακή στην τουλέτα.
Ποιός νομίζεις ρε σταλινοκνίτη οτι διαβάζει τις μαλακίες του 902 και τις μοστράρεις βρομίζοντας το ΒΑΘΥ?
Δεν σας πιστεύει κανείς ρε απατεώνες.



















Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:51 π.μ.

Ντροπή σύντροφε...ο Antonxx δεν είναι φασίστας...βλάκας είναι

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:38 π.μ.

Ντροπή σύντροφοι.O AntonSS είναι και φασίστας και....βλάκας.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:44 π.μ.

@8.38

Νομίζω ότι το έθεσες στη σωστή του βάση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger