Home » , , » Ο «λεβέντης υπουργός», κατά την φασιστοφυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ», Γ. Πανούσης απαιτεί από τον Τσίπρα να "αποκεφαλίσει" τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο

Ο «λεβέντης υπουργός», κατά την φασιστοφυλλάδα «ΣΤΟΧΟΣ», Γ. Πανούσης απαιτεί από τον Τσίπρα να "αποκεφαλίσει" τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο

Από giorgis , Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 | 1:45 π.μ.

Του Γ.Γ.

Ξέφυγε εντελώς ο «λεβέντης υπουργός», κατά την φασιστοφυλλάδα  «ΣΤΟΧΟΣ» (φωτογραφία) ή για να το πούμε με το λεξιλόγιο της αργκό «έκαψε φλάντζα».

Ξαναπαρουσιάστηκε, λοιπόν. ο υπουργός προστασίας του συστήματος  Γιάννης Πανούσης αυτή την φορά για να ¨κράξει" δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ο τελευταίος παρέμεινε αμέτοχος στην αντιπαράθεση που είχε ο Γ. Πανούσης με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα με την σειρά. Σ’ ένα απ’ τα γνωστά του παραληρήματα –όπως  αυτό που φιλοξένησε πρωτοσέλιδα τα «ΝΕΑ» και στα οποία χαρακτήριζε «Αριστερά του Τίποτα» όσους δεν συμφωνούν με τις επιλογές του- τσουβάλιασε «αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν», θεωρώντας ότι όλοι αυτοί τον στοχοποιούν επιδιώκοντας ο πρωθυπουργός να τον απομακρύνει από την θέση του.
Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος αντέδρασε δημόσια σ’ αυτές τις ανοησίες του Γ. Πανούση.

Ο αγαπημένος όμως υπουργός των φασιστοφυλλάδων το κράτησε «μανιάτικο». Γι’ αυτό και τώρα βγαίνει δημόσια και με συνέντευξη του βγαίνει και τα «χώνει» στoν Α. Τσίπρα γιατί δεν «αποκεφάλισε» τον βουλευτή του κόμματος του που τόλμησε να ασκήσει κριτική στην «αυτού μεγαλειότητα».

«Είναι πρωτοφανές ένας υπουργός να λοιδορείται επώνυμα από κάποιον βουλευτή και ο πρωθυπουργός να μην παίρνει μέτρα … Σε ποια χώρα του κόσμου και σε ποια κυβέρνηση έχετε δει να βρίζουν σκαιότατα έναν υπουργό και να μην λαμβάνεται κάποια απόφαση;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του «φωτογραφίζοντας» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Διαμαντόπουλου, απαιτώντας ουσιαστικά από τον Α. Τσίπρα να λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον του.

Δεν ψάχνουμε να βρούμε γωνία στο δεκάρικο. Ο Γ. Πανούσης υπήρξε βουλευτής και στέλεχος της ΔΗΜΑΡ όταν το κόμμα αυτό υπεράσπιζε και ψήφιζε τα Μνημόνια και την άγρια ταξική πολιτική συμμετέχοντας στην ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ του χάρισε απλόχερα αξιώματα όπως και άλλους του φυράματος του.

Τώρα θα πείτε ότι εδώ το κόμμα της Κουμουνδούρου βόλεψε δεκάδες μνημονικούς, χθεσινούς πολέμιους του, ο Πανούσης σας μάρανε;

Σωστό κι αυτό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger