Home » , » Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) και Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ) για την πορεία των διαπραγματεύσεων (Βίντεο)

Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) και Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ) για την πορεία των διαπραγματεύσεων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 | 2:59 π.μ.

Αποφύγαμε μέχρι τώρα να μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε τι είπε ο ένας αξιωματούχος, τι δήλωσε κυβερνητικό στέλεχος, πως εκτιμούν τα ξένα ΜΜΕ την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αλλωστε αυτά υπάρχουν σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό το πολιτικό σκηνικό είναι τόσο ρευστό που ανά πάσα στιγμή μεταβάλλεται.

Πιστεύουμε όμως ότι θα ενδιέφερε τους αναγνώστες του μπλοκ μας να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν αυτό το θέμα δυο γνωστά στελέχη της Αριστεράς. Ο Στάθης Λεουτσάκος από τον ΣΥΡΙΖΑ – απ’ τα ποιο αναγνωρίσιμα στελέχη της «Αριστερής  Πλατφόρμας»- και ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Παραθέτουμε ασχολίαστο το συγκεκριμένο βίντεο –είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια- και οι θεατές του μπορεί να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

>/center>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 8:30 π.μ.

H μεγάλη στιγμή για το Σύριζα είναι όταν θα έρθει το νέο μνημόνιο και ο κος Λεουτσακος μαζί με τον Αδωνη η το Θεοδωρακη θα πουν το ΝΑΙ σε ΟΛΑ!, όλα τ άλλα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε, απ ότι καταλαβαίνουμε δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει μια πολιτική του κεφαλαίου και συνέχιση της προηγούμενης πολιτικής αλλά και η αριστερή πλατφόρμα απ ότι φαίνεται κάνει την δήθεν επανάστασή του στο κόμμα, αλλά επί της ουσίας θα στηρίξει τα νέα μέτρα με ένα μεγάλο και ηχηρό ΝΑΙ!

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 7:35 μ.μ.

Εδώ και πόλλα χρόνια φιλιπινέζα της πλουτοκρατίας το κόμμα των γραφειοκρατών του περισσου (όλοι τους διορισμένοι χάρη στην πολιτική ουράς που ακολουθουν).

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

7.35 Φιλιπινέζα του Καπιταλισμού είναι ο σύριζα που ανέλαβε διαχειρηστής του Αστικού Κράτους και οι Κολαούζοι του σην ανταρσύα. Το ΚΚΕ στον ΒΟΘΡΟ σας δεν θα πέσει και μπορείς να Λυσάξεις όσο θέλεις Ξυδάκι.............................................

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger