Home » , » Αδιαφορία και παγωμάρα στην ομιλία Κουτσούμπα... (2 Βίντεο)

Αδιαφορία και παγωμάρα στην ομιλία Κουτσούμπα... (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 | 12:07 π.μ.

Γράφει ο Βασίλης Νούσης 

 Αδιαφορία και παγωμάρα στην ομιλία Κουτσούμπα...

Μόνο οργανωμένοι ήταν εκεί Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι συγκεντρωμένοι στην ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ, συζητούσαν σε πηγαδάκια ή στέκονταν σκεφτικοί και ουσιαστικά δεν παρακολουθούσαν την ομιλία, ούτε συμμετείχαν με χειροκροτήματα ή συνθήματα, ακόμη και στο τέλος της.


Με την οργανωμένη άφιξη 5.000 ατόμων από τρεις κατευθύνσεις γέμισε (;) ο χώρος της συγκέντρωσης... προηγουμένως υπήρχαν ελάχιστα άτομα στον χώρο. Απουσίαζαν πανό και σημαίες του ΠΑΜΕ.


Σημείωση: Τα βίντεο είναι καταγραφή γεγονότων κι έχουν εκτεταμένα πλάνα... δεν έχουν προβοκατόρικο σκοπό αλλά παρουσιάζουν πραγματικότητες, στις οποίες ούτε τα οργανωμένα μέλη του ΚΚΕ δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 67 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:23 π.μ.

Ποιος είναι ο κύριος Νούσης και ποιος ο στόχος του; Προφανώς ρητορική η ερώτηση και κατασκευασμένο το "ρεπορτάζ" του για να εξυπηρετήσει συριζαίικες σκοπιμότητες. Δεν άκουσε ο κύριος συνθήματα και χειροκροτήματα, δεν είδε ανθρώπους να ακούν την ομιλία! Από που άραγε έβλεπε την συγκέντρωση: Αμ, το άλλο ανεκδιήγητο του ασφαλιτάκου: "απουσίαζαν πανό και σημαίες του ΠΑΜΕ" - αλλάξτε τη βάρδια, ρε, εκεί πέρα. Βάλτε κάποιον με κάποια στοιχειώδη γνώση των πραγμάτων,

Πέτρος

3 Ιουλίου 2015 στις 12:29 π.μ.

Ο τύπος προφανώς κ δεν ήταν εκεί. Όσο για τα βίντεο είναι επιλεκτικά από συγκεκριμένες παριφές της συγκέντρωσης.
Αλλά τι να πεις για έναν τύπο τόσο άσχετο με την πολιτική, που απορεί γιατί δεν υπήρχαν πανό του ...ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση του ...ΚΚΕ;
(Σαν να λέμε για τί δεν είχε πανό ΑΔΕΔΥ στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ή πανό ΓΣΕΕ στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ...)

Το επίπεδο σας κατρακυλάει μαζί με τα προβλήματα της συγκυβέρνησης (της ντροπής).

Στο προηγούμενο ποστ μας είπατε πως δεν είναι φασίστες οι χρυσαυγίτες, σε αυτό πάτε να υποτιμήσετε την μεγαλύτερη (κ από κόμμα του 5%!) συγκέντρωση των ημερών.
Έχει πάντως μέλλον ο συντάκτης σας.
Στον ΣΚΑΪ. Δεν τα αφήνουν τέτοια κελεπούρια...

Τα πανοραμικά πλάνα υπάρχουν για όποιον θέλει να βγάλει συμπέρασμα.
Απαίτηση για να ντραπήτε δεν έχω...

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:31 π.μ.

Δε χρειάζεται να κοιτάξει κανείς εικόνες και video απο τον 902.gr. Ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω:
News bomb.gr
Matrix.gr
Tvxs.gr
Zougla.gr
Neftemporiki.gr
Ert.gr
Η κακοήθεια δεν έχει πάτω αγαπητέ. Θερμά συγχαρητήρια και στο βαθύ κόκκινο

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:36 π.μ.

ποσο γελιοι γινεστε στην προσπαθεια σας να κανετε τον κοσμο να ψηφισει μνημονιο

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:39 π.μ.

Καλά έχετε τερματίσει την γελοιότητα οι μνημονιάκιδες του συριζα.Δείτε βιντεάκι της συγκέντρωσης απο το πόρταλ https://m.youtube.com/watch?v=un6QYeFVefY γιατί πολύ στην τρελίτσα το ρίξατε βλέπω..Επίσης εχω να πω στον αντικειμενικότατο συριζοπροσκυνημένο Βασιλάκη οτι μαζί με το ξυδάκι για την μεγάλη συγκέντρωση να προσθέσει και καμιά 10αρα χιλιάδες ακόμα κόσμου μαζί με τις 5 χιλιάδες που του ξέφυγαν.
Εκεί στο Β.Κ αυτό είναι το ρεπορτάζ σας απο την συγκέντρωση του ΚΚΕ σήμερα;Δηλαδή κανένα σχολιασμό για το περιεχόμενο της ομιλίας του Γ.Γ κουβέντα για το μεγάλο πλήθος παρά τρέξατε πρώτα πρώτα να βάλετε μια γελοιότητα ως τοποθέτηση.Τόση αντικουκουεδίλα είχα καιρό να δω.Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η κατάντια οταν το Β.Κ βρίσκεται σε υπηρεσία υπεράσπισης των συριζέικων υπερμνημονίων ..

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:45 π.μ.

Τι είπε τώρα ο προβοκάτορας αρθρογράφος; Ότι τα μέλη του ΚΚΕ είναι προβληματισμένα; Ότι τα μέλη του ΚΚΕ σκέπτονται; ότι τα μέλη του ΚΚΕ αμφισβητούν;

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 12:46 π.μ.

Λυσάξτε όσο θέλετε. Το ΚΚΕ ψηφίζει Οχι σε όλα τα Μνημόνια Εξω απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Δαγκωτό ΚΚΕ Εσείς ψηφίστε ναι στο μνημόνιο συριζανελ μαζί με τον Μιχαλολιάκο και τον Βιομήχανο Γιαννακόπουλο. ΛΥΣΑΞΤΕ

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:12 π.μ.

Δυστυχώς το κόμμα μας πήρε μια βαθιά λαθεμένη ανιστόρητη απόφαση στην στάση που έχει για το δημοψήφισμα. Και σ’ αυτή δεν μπορεί να γίνουμε συνένοχοι καταντώντας αντικειμενικά ουρά στο μαύρο αντιδραστικό μέτωπο του ΝΑΙ. Ετσι σήμερα πήραμε μια απόφαση σαν Δ.Σ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών υπέρ του ΟΧΙ. Ολοι μας είμαστε παλαίμαχοι αγωνιστές κομμουνιστές και μέλη του ΚΚΕ. Να πειθαρχήσουμε όμως σε μια απόφαση που καμιά σχέση δεν έχει με τις παραδόσεις του κομμουνιστικού κινήματος στην χώρα μας δεν γίνετε. Περιμένουμε να δούμε αν η ηγεσία του ΚΚΕ θα τολμήσει να μας διαγράψει.
Με θλίψη
Ενας αντιστασιακός.

3 Ιουλίου 2015 στις 1:17 π.μ.

Α ρε θλιβερα υποκειμενα

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:18 π.μ.

1.12 Συγχαρητήρια προς το Βαθύ για την Προβοκάτσια. Δείχνει πανικό και αθλιότητα να συμμετέχετε σε αυτό. Οσο και να λυσάξετε ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:27 π.μ.

Είναι πολύ σημαντικό αν υπάρχει τέτοια απόφαση - και δεν είναι προβοκάτσια - του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών. Αν αληθεύει σημαίνει ότι άρχισαν τα όργανα και μέσα στο ΚΚΕ. Πάντως είναι καλό να μας πείτε που μπορεί να βρούμε αυτή την απόφαση γιατί αυτή η είδηση μπορεί να είναι μούφα με σκοπό να συκοφαντήσει το ΚΚΕ

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:45 π.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει τις γειτονιές με πανό και αφίσες για περηφάνειες αξιοπρέπειες και άλλα εδώδιμα και αποικιακά...
Τίποτα σε ΣΣΕ παίζει ρε μάστορες; Βασικό στα 751, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ..
Τι ΟΧΙ;

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 2:11 π.μ.

Η είδηση με τον Σύνδεσμο Αντιστασιακών είναι αληθινή https://left.gr/news/syndesmos-fylakisthenton-exoristhenton-antistasiakon-ohi-stin-tromokratia-ton-agoron-ohi-stin

Τώρα τα ΚΚΕδάκια που γράφουν εδώ θα καταπιουν την γλώσσα τους. Πλάκα πάντως θα έχει να τολμήσουν ο Περισσός να διαγράψει τους ελάχιστους πραγματικά κομμουνιστές που του απέμειναν. Η ανάρτηση δεν έπρεπε να γράφει για προβληματισμών μελών του ΚΚΕ αλλά για κραυγαλέες διαφοροποιήσεις μελών του απ' την κομματική γραμμή.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 2:34 π.μ.

Μήνυμα των Anonymous για το δημοψήφισμα https://www.youtube.com/watch?v=6rktdEzbZxo
Ο Τζίμης Πανούσης σχολιάζει το δημοψήφισμα https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81-fm-946/

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 2:49 π.μ.

Τι άλλα ψέματα θα αραδιάσεται ρε δήθεν "αντιστασιακοί" δήθεν "μέλη του ΚΚΕ" που στηρίζεται το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΦΕΑ δεν το ελέγχουν δυνάμεις του ΚΚΕ.

ΚΤ

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 3:47 π.μ.

Ποια είναι η αλήθεια για τον ΣΦΕΑ. Πραγματικά στις τελευταίες εκλογές, που έγιναν πριν λίγο καιρό, το ΚΚΕ έχασε την πλειοψηφία στο ΔΣ μετά από δεκαετίες. Στο ΔΣ το ΚΚΕ έβγαλε 9 συμβούλους ενώ οι υπόλοιποι 12 εκλέχτηκαν από ψηφοδέλτιο στο οποίο υπήρχαν αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και ανένταχτοι. Όπως την απόφαση να βγει ανακοίνωση που υποστηρίζει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα στηρίχτηκε και από αρκετά μέλη του ΚΚΕ. Δύο μόνο καταψήφισαν ενώ απουσίαζε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ μέλος του Δ.Σ Σπύρος Χαλβατζής.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 5:39 π.μ.


"Απουσίαζαν πανό και σημαίες του ΠΑΜΕ" έγραφα στην περιγραφή του βίντεο. Ηταν μια αστοχία μου στην περιγραφή της συγκέντρωσης.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ

Βασίλης Νούσης

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:07 π.μ.

Όταν κοιμάσαι με φίδια, ξυπνάς (;) δαγκωμενος. Δεν θα λυπηθώ τους δήθεν αριστερούς Σιυριζαιους, που συμμάχησαν με τους ακραίους δεξιούς, για να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή φιλελε πολιτική.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:37 π.μ.

Τελικα καταλαβαμε πολυ καλα το λογο που θελατε την στηριξη του Κ.Κ.Ε.
Με λυμενα χερια θα φερνατε οσα μνημονια θελατε.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 7:48 π.μ.

Προς ΟΛΟΥΣ τους ΝΑΙΝΑΙΔΕΣ και ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ !

Πέστε σας παρακαλώ στους εντολοδόχους σας, Ντόπιους και Ξένους, ότι από τα πολλά σας ... "επιχειρήματα" που στερούνται ακόμη και τους βασικούς κανόνες της κοινής λογικής .... Τρελάθηκα !!!

Και λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθηκα, από τα πολλά τα ΝΑΙΝΑΙΔΙΚΑ σας, και ύστερα λένε πως φταίει ο .... Λουλάς !!!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:09 π.μ.

Οι συριζανελ στην προσπάθεια να περάσει το όχι που στην ουσία είναι Ναι σε όλα ΕΕ € ΝΑΤΟ δεν διστάζουν να αγκαλιάσουν οποιονδήποτε ακόμα και ναζιστές που χειροκροτούν ενώ ο ψεκασμένος παρουσία του Τσίπρα μιλάει για στρατιωτικές επεμβάσεις. Ποιος είναι μαύρη αντίδραση θα φανεί πολύ σύντομα όταν θα ξεβάψουν οι μπογιές που έχει βαφτεί ο σοσιαλφασισμός. Με γελοιότητες για το μέγεθος μιας συγκέντρωσης & τίποτα για το περιεχόμενο της δεν μπορείτε να ξεγελάτε συνέχεια ρε δημαγωγοί. Ντροπή πια δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:22 π.μ.

Είναι πλέον φανερή η διάλυση των σταλινικών καθαρμάτων.Δεν πείθουν ούτε τα οργανωμένα μέλη τους.
Το άκυρο κωλόχαρτο της Κυριακής θα πάει άκλαφτο.Δεν είναι μόνο οι αντιστασιακοί που τους φτύνουν κατάμουτρα.Πολλοί ψηφοφόροι τους που μέχρι τώρα τους στήριζαν με βαρδιά καρδιά,τους γυρίζουν οριστικά την πλάτη.
Το ΚΚΕ την Κυριακή θα υποστεί ήττα στρατηγικής σημασίας.Μεγαλύτερη και απο την ήττα του 1989 και του 2012.
Τα σταλινικά λείψανα δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανένα πλέον.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:38 π.μ.

@Ανώνυμος
Να και οι ανώνυμοι μοιρολογούντες για τον κακό δρόμο που πήρε το Κόμμα (που δεν ήταν ποτέ κόμμα τους,πασοκ ψήφιζαν οι άρχοντες)!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:42 π.μ.

Προς ΒΚ
Πάλι,κύριοι, αναπαράγετε ό,τι κι ό,τι.Ας βάζατε κι αυτό:


Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το δημοψήφισμα (VIDEO - ΦΩΤΟ)
http://www.902.gr/eidisi/politiki/70870/i-omilia-toy-dimitri-koytsoympa-sti-megali-sygkentrosi-sto-syntagma-gia#/0

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:47 π.μ.

Τι θα πει αστοχία; δείχνει ασχετοσύνη και εμπάθεια

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 8:59 π.μ.

Κρίμα Βαθύ Κόκκινο, παίζεις παιχνίδια!
Εγώ σκεφτόμουν να ψηφίσω ΟΧΙ αλλά μετά απ όλη αυτή την κοροϊδία που ο Σύριζα προσπαθεί να περάσει ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΧΙ με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ΔΑΓΚΟΤΟ!!!!
Να δούμε όλοι από Δευτέρα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα με το νέο πρόγραμμα - μνημόνιο που ετοιμάζει ο Σύριζα τι θα έχουν να που κάποιοι.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:32 π.μ.

Μια πρόταση.
Υπάρχει τρόπος να δούμε καθαρά ποιός δεν θέλει την ΕΕ, ποιός δεν θέλει κανένα απολύτως μνημόνιο.
Στις δημοτικές έστησαν κάλπες για ένα σοβαρό ερώτημα: Αν έπρεπε να πωληθεί το νερό, απαραίτητο αγαθό για όλους μας. Η τότε κυβέρνηση θεώρησε άκυρη αυτή την ενέργεια, μάλιστα προσπάθησε να την απαγορεύσει.
Συνολικά όμως 218.000 πολίτες ψήφισαν στο δημοψήφισμα (πάνω από το 50% όσων ψήφισαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές) με το 98% εξ’ αυτών να τάσσεται ενάντια στην πώληση της ΕΥΑΘ. Το νερό δεν πέρασε στους ιδιώτες τα σχέδια της πλουτοκρατίας ναυάγησαν.
Κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και με την πρόταση του ΚΚΕ. Το Κόμμα μπορεί να πει να ψηφίσουν ΟΧΙ - δεν εγκρίνεται στο δημοψήφισμα, πράγμα που είναι απόλυτα σύμφωνο με τους αγώνες που έχει κάνει και ταυτόχρονα να στήσει δικές του κάλπες, όπου όποιος θέλει θα ψηφίσει τη δικιά του πρόταση το ΟΧΙ σε κανένα μνημόνιο με ταυτόχρονη έξοδο από την ΕΕ.
Μ' αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πρώτον ότι δεν θα χαθεί ούτε μια ψήφος από το ΟΧΙ. Δεύτερο θα φανεί πραγματικά πόσοι και πως εννοούν αυτό το ΟΧΙ. Πιστεύω ακράδαντα πως όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ στις κανονικές κάλπες θα ψηφίσουν ΟΧΙ και στις κάλπες έξω από τα τμήματα που θα στήσει το ΚΚΕ. Έτσι θα καταρρεύσει η προπαγάνδα περί του Ευρώ.
Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την απόφαση του κόσμου και η κριτική προς το Κόμμα από ορισμένους θα σταματήσει. ΟΧΙ σε όλα ΟΧΙ σε αυτή την καπιταλιστική πολιτική . mitsos175.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 9:47 π.μ.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση του ΚΚΕ απηύθυναν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Άδωνης και ο Σαμαράς με τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την εκδούλευση που τους προσφέρει το κώμα το λαού!

Ουστ!

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 11:10 π.μ.

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ταχθηκε καθαρα υπερ της αποφασης του ΚΚΕ. Εσυ μαλλον ησουν απο τους αντιστασιακους του Παρισιου οπως ο Καραμανλης και ο Μητσοτακης.
Η συγκεντρωση ηταν μεγαλυτερη απο αυτη που εκανε το ΚΚΕ την προηγουμενη βδομαδα. Ο κοσμος του ΚΚΕ οχι μονο τα μελη του ειναι συσπειρωμενος οσο ποτε γιατι εοιβεβαιωθηκε το ΚΚΕ σε οσα ειχε πει. Και οσοι λιγοι ειχαν ενστασεις μηπως πρεπει να παμε στο "ΟΧΙ" του Τσιπρα πειστηκαν για την ορθοτητα του ΚΚΕ απο τα οσα ειπε ο ιδιος ο Τσιπρας αυτες τις μερες. Μαλιστα τα ειπε τοσο απροκαλυπτα οτι το "ΟΧΙ" ειναι ΝΑΙ στο δικο του μνημονιο που πολλοι φιλοι που συσπειρωνονταν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλα και κοσμος που κινουνταν στον αναρχικο χωρο παραδεχονται τη σταση του ΚΚΕ και το προσεγγιζουν. Χθες ειδα στη συγκεντρωση κοσμο που φοραγε μπλουζακια του κινηματος κατα της εξορυξης, νεους που συμμετειχαν σε συλλογικοτητες και λαικες συνελευσεις.
Οποιος κινειται στις δομες των κινηματων γνωριζει αυτη την πραγματικοτητα εδω και καποιους μηνες. Προφανως εκει οφειλεται και η σφοδρη χωρις αρχες επιθεση με ψεματα που δεχεται το ΚΚΕ ποτε απο το Πριν, ποτε απο τυπους σαν τον αρθρογραφο, μεχρι καιβτον Κοψιδη επιστρατευσαι χθες ο Κουλογλου....

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 11:20 π.μ.

Άκυρος ο τίτλος του δημοσιεύματος. Έγινε κάθοδος 5000 προβάτων του ΚΚΕ κι εσύ λές ότι υπήρχε δήθεν παγωμάρα και δε ξερω γω τι. Όχι, φίλε μου, οι οπαδοί του ΚΚΕ δεν αλλάζουν. Είναι τα ίδια πρόβατα που ήταν και παλαιότερα. Δεν βάζουν μυαλό, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Το ότι κάποια μέρα θα προβληματιστούν και θα ξυπνήσουν, είναι κάτι που υπάρχει στο δικό σου φαντασιακό. ΑΥΤΟΙ δεν ξυπνούν, είναι ΠΡΟΒΑΤΑ που θα ακολουθούσαν πιστά τον τσοπάνη τους ακόμη και στο γκρεμό.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:01 μ.μ.

Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επικεφαλης ομαδας διαπραγματευσης):
Πήγαμε σε δημοψήφισμα γιατί η συμφωνία δεν περνούσε στη Βουλή

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500009749#ref=newsroombox

Να δουμε που θα κρυφτουν την Δευτερα τα προβατα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζι τους συμμαχουνς τους ΝΑΖΙ της Χρυσης Αυγη.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 1:16 μ.μ.

Παιδια του κωμματος ετσι δαγκωτο.Και να το δαγκωσετε καλα το ακυρο σας,να αποδειξετε στους σαμαροποταμηδες πως ειστε ανταξιοι της εμπιστοσυνης τους.
Ουτε το θαρρος να καλεσετε ξεκαθαρα σε ακυρο η αποχη δεν ειχατε.Κακομοιροι τελειωμενοι...

3 Ιουλίου 2015 στις 3:40 μ.μ.


Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 - 12:31 π.μ.

Δε χρειάζεται να κοιτάξει κανείς εικόνες και video απο τον 902.gr. Ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω:
News bomb.gr
Matrix.gr
Tvxs.gr
Zougla.gr
Neftemporiki.gr
Ert.gr
Η κακοήθεια δεν έχει πάτΟ αγαπητέ. Θερμά συγχαρητήρια και στο βαθύ κόκκινο

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 4:35 μ.μ.

Ραδιοφωνικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το δημοψήφισμα:

https://www.youtube.com/watch?v=hqEC0rr46dc

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 4:37 μ.μ.

Ρεπορτάζ απο την κεντρική ιστοσελίδα του ΝΑΡ: Χιλιάδες διαδήλωσαν για το ΌΧΙ της ανατροπής και Ρήξης

Πολύ μαζική ήταν η συγκέντρωση και διαδήλωση του ΌΧΙ της Ρήξης, του ΌΧΙ μέχρι τέλους, που κάλεσαν δυνάμεις της ανατρεπτικής αριστεράς και του κινήματος, για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιούλη.

Χιλιάδες συγκεντρωμένοι βγήκαν στο δρόμο λίγο μετά τις 7.30, μπροστά στα Προπύλαια στην οδό Πανεπιστημίου. Στην κεφαλή το κοινό πανό με το σύνθημα «ΌΧΙ της Ρήξης, όχι σε όλα μνημόνια, όχι μέχρι τέλους». Ακολουθούσε το πανό φοιτητικών συλλόγων με πολύ μαζική συμμετοχή των νέων. Συνέχεια το πανό της πολιτικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, με ένα τεράστιο ΌΧΙ μέχρι τέλους και ακολουθούσε το πολύ μαζικό μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το πανό «Όχι στη ληστοσυμμαχία ΕΕ-ΔΝΤ, Όχι στη μνημονιακή πρόταση της κυβέρνησης, Έξω από ευρώ-ΕΕ-ΔΝΤ». Πιο πίσω τα πανό του Δικτύου Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος, το «Κίνημα Δεν Πληρώνω», συνελεύσεις και συλλογικότητες της εργατικής αυτονομίας, ο Σύλλογος μαρξιστικής σκέψης "Γ. Κορδάτος", η ΟΚΔΕ και η συνέλευση αναρχικών και κομμουνιστών για την κοινωνική απελευθέρωση.

Η πορεία ήταν μαχητική, με παλμό και δυναμική σε όλη τη διάρκεια. «Ούτε της κυβέρνησης, ούτε της ΕΕ, καμία συμφωνία, ξεσηκωμός λαέ!», φώναξαν μαζικά οι διαδηλωτές. Μέσω της οδού Ακαδημίας πορεύτηκε προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα. Η διαδήλωση διακόπηκε όταν εμφανίστηκαν στα πλάγια των μπλοκ πολλές διμοιρίες ΜΑΤ. Οι διοργανωτές απαίτησαν να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την πορεία, πράγμα που έγινε λίγο αργότερα, για να ξεκινήσει ξανά η διαδήλωση.

Στα γραφεία της ΕΕ οι χιλιάδες διαδηλωτές φώναξαν μαχητικά συνθήματα: «Εμπρός λαέ, μην τους φοβηθείς, τώρα με το ΌΧΙ της ανατροπής», «Όχι ταξικό, ανατρεπτικό, αυτή είναι η απάντηση σε κάθε αφεντικό», «Η ΕΕ δεν είναι το σπίτι των λαών, είναι το σφαγείο των καπιταλιστών» και πολλά ακόμα συνθήματα.

Ένταση επικράτησε όταν οι διαδηλωτές με σκάλα ανάρτησαν πανό στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων της ΕΕ. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στις πρώτες αλυσίδες του μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥ-ΜΑΡΣ και έκαναν χρήση χημικών και «κρότου- λάμψης». «Η τρομοκρατία δεν μας σταματά, εμπρός Λαέ, ΌΧΙ δυνατά!» απάντησαν τα μπλοκ, που συγκροτήθηκαν αποφασιστικά και έμειναν στο σημείο παρ΄ όλα τα χημικά. Το πανό αναρτήθηκε: «Λάε μην τους φοβηθείς: ΌΧΙ μέχρι τέλους, όχι στα μνημόνια, σε ευρώ-ΕΕ-χρέος».

Οι χιλιάδες διαδηλωτές συνέχισαν την πορεία μέχρι το Πολεμικό Μουσείο, όπου ολοκληρώθηκε η διαδήλωση. Η μάχη μέχρι την Κυριακή θα δοθεί σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, για ένα ταξικό-ανατρεπτικό ΌΧΙ σε όλα τα μνημόνια και μέχρι τέλους!

http://www.narnet.gr/articles/%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%AE%CE%BE%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 4:42 μ.μ.

Εγώ δεν συγκρίνω το όχι με το ναι. Αν τα συγκρίνω σίγουρα το όχι είναι καλύτερο. Εγώ συγκρίνω το αν θα αποδεχτώ την κοροιδία ή όχι. Και να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να σέρνομαι, σαν λαός, πίσω από λαικιστές που σου λένε ότι ο ήλιος ανατέλει δειλά και κουρασμένα μετά από μια υγρή νύχτα γεμάτη σκοτεινά μυστικά αντί να σου πούνε μαύρο. Από το να κάθεται να δίνει νοήματα και να γράφει εκθέσεις με ελεύθερο θέμα θα προτιμούσα να έπαιρνε τις τύχες του στα χέρια του. Εκεί ναι, θα τον παραδεχόμουν. Τώρα πάει να δώσει ένα νόημα που άμα το πάρει κυριολεκτικά ο Γερμανός και αστειευτεί ότι θα τον πετάξει έξω απ την ΕΕ μετά ο Ελληνας θα κλαίει τρία μερόνυχτα. Γιατί τι σκατά νόημα θέλετε να δώσετε όλοι στην τελική όταν στις δημοσκοπήσεις για ΕΕ και ευρώ παίρνει το υπέρ 80 και 90%; Και μας κοροιδεύετε και τον εαυτό σας μαζί. Τους ξένους όμως όχι. Γι αυτό μας κρατάνε απ τ' ....... Γιατί ξέρουν ότι θεωρούμε την ΕΕ μονόδρομο ότι και να ψηφίσουμε. Κι αν δεν θέλατε να ισχύει αυτό τότε έπρεπε να τρέξετε όλοι να πιέσετε να εφαρμοστεί η πρόταση Κουτσούμπα και να μπει σαν ερώτημα η έξοδος απ την ΕΕ. Αλλά το ξέρετε ότι δεν θα ψηφίζατε ποτέ όχι σε μια τέτοια περίπτωση (κατά τ'άλλα ελπίζετε ρήξη) και τώρα ψάχνετε να βρείτε κάποιον να βγάλετε τα απωθημένα σας και να τον φλομώσετε στις μπαρούφες και το ΚΚΕ είναι πάντα πρόσφορο για κάτι τέτοιο μια που ποτέ δεν χαιδεύει τις αυταπάτες σας.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 5:03 μ.μ.

ΕΓΚΥΡΟ ΤΡΙΠΛΟ ΟΧΙ !!!!

Στο κρίσιμο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5/7/15, καλούμε τον λαό και την νεολαία, με τη μαζική συμμετοχή και τον αγώνα τους, να βροντοφωνάξουν:

ΟΧΙ στην πρόταση - βάρβαρο Μνημόνιο ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. ΟΧΙ στην άθλια τρομοκρατία, τις διαταγές και τους ωμούς εκβιασμούς της μαφίας - «Ντραγκέτα» (Ντράγκι, Σόϊμπλε, Σουλτς, Γιουνκέρ, Ολάντ, Ρέντσι, Λαγκάρντ, Μέρκελ, Ομπάμα και Σία). ΟΧΙ στο μαύρο μέτωπο των ντόπιων εκτελεστών - μπράβων - υπαλλήλων τους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή, καθεστωτικά ΜΜΕ). ΟΧΙ στους πολιτικούς βρυκόλακες και ντουντούκες τους (Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Καμίνη, Μπουτάρη, Άνθιμο, Μ.Κ.Ο., τρωκτικά των κονδυλίων της Ε.Ε., ΓΣΕΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Περιφερειάρχες κ.ά.).

ΟΧΙ στην αντιλαϊκή κυβερνητική πρόταση - παραλλαγή 3ου βάρβαρου Μνημονίου. ΟΧΙ στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παρερμηνεύσει το λαϊκό ΟΧΙ, να αποσπάσει λαϊκή συνενοχή στην υποταγή της στους τοκογλύφους - δανειστές, να ενσωματώσει - ακυρώσει τις διευρυνόμενες αντιΕυρώ - αντιΕΕ λαϊκές διαθέσεις.

ΟΧΙ - έξω τώρα από Ευρώ - ΕΕ - Μνημόνια κάθε μορφής και παραλλαγής. Άμεση διαγραφή ολόκληρου του ληστρικού, τοκογλυφικού, ιμπεριαλιστικού και χιλιοπληρωμένου χρέους, προϋπόθεση για την άσκηση οποιασδήποτε φιλολαϊκής πολιτικής.

Το τριπλό αυτό ΟΧΙ δεν είναι «για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, από τον κόσμο», όπως δυστυχώς κάνει το ΚΚΕ (με το άκυρο ψηφοδέλτιο). Αντίθετα, επικοινωνεί και ενισχύει με βαθύ αντικαπιταλιστικό - αντιϊμπεριαλιστικό περιεχόμενο τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Δίνει αποτελεσματικότητα και νικηφόρα ενωτική προοπτική στο μαζικό - πλειοψηφικό ΟΧΙ της Κυριακής.

Είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ενωτική, εργατική και λαϊκή αντεπίθεση από Δευτέρα 6/7/2015. ΝΑΙ στον νικηφόρο αγώνα του λαού και της νεολαίας, για την κατάργηση παλιών και νέων Μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και εφαρμοστικών νόμων, για την άμεση αναπλήρωση όλων των μνημονιακών απωλειών, για τη διεκδίκηση - κατάκτηση των σύγχρονων εργατικών και λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. ΝΑΙ στο άνοιγμα του δρόμου της αντικαπιταλιστικής ανατροπής και της σύγχρονης επαναστατικής και κομμουνιστικής προοπτικής. ΝΑΙ στην ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος και στην μετωπική Αριστερά της νίκης.

Δημήτρης Δεσύλλας, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 5:04 μ.μ.

Εργατικό «ΟΧΙ» από σωματεία και ταξικά σχήματα

Δεκάδες σωματεία και συλλογικότητες καλούν τους εργαζόμενους να στηρίξουν ΟΧΙ αψηφώντας την τρομοκρατία της αστικής τάξης, της ΕΕ, των ΜΜΕ και των εργοδοτών. Κόντρα στην απόφαση της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ που δεν εκπροσωπεί τα εργατικά συμφέροντα, αλλά είναι πιστός υπηρέτης του κεφαλαίου.

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καταγγέλλει τις πρακτικές της εργοδοσίας που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας στους χώρους δουλειάς και να εκβιάσει τους εργαζόμενους να ψηφίσουν ΝΑΙ το δημοψήφισμα της Κυριακής. Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους στις 5 Ιουλίου, να αντιτάξουμε με θάρρος το δικό μας «ΟΧΙ» έχοντας το νου μας τους αγώνες των εργαζομένων, όσους χτύπησε η ανεργία, όσους πήραν το δρόμο της ξενιτιάς, όσους μένουν ανασφάλιστοι, όσους συντρίβει η φτώχεια. Για την ταξική ανασυγκρότηση και την αντεπίθεση του εργατικού κινήματος, για την άμεση ικανοποίηση των εργατικών αιτημάτων, για το μεγάλο «Ναι» στον δρόμο της συνειδητής ρήξης με το κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΔΝΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

http://www.pandiera.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA/

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:17 μ.μ.

Επίσης χαιρετισμό στην μάζωξη του ΚΚΕ απεύθυνε ο Σάκης ο Ρουβάς,η Μιμή Ντενίση,ο δήμαρχος Μπουτάρης και πολλοί άλλοι ανάπηροι.
σημειωτέον πως όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι ψηφίζουν το άκυρο του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

Στο Τσίρκο της Κυριακής και με ΝΑΙ και με ΟΧΙ βγαίνει μνημόνιο. Η Μόνη λύση για τον λαό είναι το τριπλό ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΚΕ. με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Δαγκωτό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 1:07 π.μ.

Μαυρος σκυλος-ασπρος σκυλος ελεγαν τοτε,συμφωνοντας με τον Γ. Παπανδρεου[τι Πλαστηρας τι Παπαγος].
Μια απο τα ιδια. Μην εχει κανεις αμφιβολια, οτι με την λογικη που εχουν , αν ειχαν και δευτερη ευκαιρια παλι ΄'Βαρκιζα' θα ειχαμε.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:55 π.μ.

Τηρουμένων των αναλογιών,και σήμερα Βάρκιζα είναι το άκυρο.
Το άκυρο σήμερα προσημοιάζει και με την αποχή του 46 που ήταν ο πρόλογος του έμφυλίου
Απλά σήμερα ευτυχώς το σταλινικό έκτρωμα δεν παίζει κάποιον ρόλο στα πολιτικά πράγματα όπως το 1945 με την συμφωνία της Βάρκιζας.
Ευτυχώς ο λαός φρόντισε να το ξεδοντιάσει και να το καταστήσει ανίκανο να βλάψει το λαό.
Το ποσοστό του μέσα στο λαό είναι αμελητέο,και το άκυρο ΄του ΚΚΕ αύριο θα πάει άκλαφτο.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:17 π.μ.

Παρέμβαση, ανάρτηση πανό στο κτήριο της ΓΣΕΕ (φωτο)

Κινητοποίηση στό κτήριο της ΓΣΕΕ πραγματοποίησαν το απόγευμα, δεκάδες συνδικαλιστές και αγωνιστές του εργατικού κινήματος, μέλη των εργατικών σχημάτων – κινήσεων – παρεμβάσεων.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μια απάντηση στην απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ να ταχθεί με την πλευρά του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακή, μαζί με τις οργανώσεις των καπιταλιστών, τους εργοδότες και το μαύρο μέτωπο ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου.

Η πρασινογάλαζη διοίκηση της ΓΣΕΕ που είναι εξαφανισμένη εδώ και τόσους μήνες και βρίσκεται σταθερά με την πλευρά των συμφερόντων του κεφαλαίου και της ΕΕ βγήκε πριν το δημοψήφισμα να δηλώσει πως το βρίσκει διχαστικό!

Δεκάδες εργαζόμενοι φώναξαν στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ: «Συνδικάτα ταξικά-όχι εργοδοτικά», «Όχι ταξικό, ανατρεπτικό, είναι η απάντηση σε κάθε αφεντικό», «ΣΕΒ και ΓΣΕΕ ψηφίζουνε το ΝΑΙ, Όχι οι εργάτες, ξεσηκωμός λαέ!»

Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν το κτίριο και σήκωσαν πανό.

http://www.pandiera.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7/



http://www.narnet.gr/articles/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CF%83%CE%B5%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:30 π.μ.

1.07 ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Και ας μη σου Αρέσει.....................................................

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 5:27 μ.μ.

@ 11.30 Το Ακυρο είναι προδοσία και ντροπή.Και ας μην σου αρέσει.............................................................
Το άκυρο είναι ξεφτίλα και προδοσία και Βάρκιζα και Λιβανος και Καζέρτα και όλα μαζί....................................................................

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:16 π.μ.

Χα χα χα χα
Συγνώμη αλλά τα γέλια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν διάβασα τα σχόλια του αρθρογράφου. Ομως ευχαριστώ πολύ τον κ. Νούση. Τώρα ξέρω ότι το ΚΚΕ σας έχει γίνει καρφί στο μάτι. Και κάθεστε και λέτε βλακείες. Να 'ναι καλά ο κ. Νούσης που δείχνει την απελπισία τη δική του και τη δική σας.
ΥΓ. Κι εγώ έκανα πηγαδάκι στη συγκέντρωση. Αυτό τι σημαίνει; ΄Οτι ήμουν ενάντια στην πρόταση του ΚΚΕ; Αν ήταν ενάντια όλος αυτός ο κόσμος που κατέβηκε χωρίς να τον περιμένει συναυλία με σπουδαίους τραγουδιστές,-για να καταλαβαινόμαστε- θα έκανε τον κόπο να κατέβει; Γελοίοι...

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:10 π.μ.

1.16
το βράδυ μην χαθείς.να είσαι εδώ.τοτε να δούμε αν θα γελάς κοπρίτη.
το βράδυ θα δείς σταλινοκνίτη πόσοι ψήφισαν το κωλόχαρτο του κώματος.
το βράδυ.....

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 10:04 π.μ.

1.16
Ρε άσχετε κνίτη δεν έρχονται σπουδαίοι τραγουδιστές στις κατσαρόλες του ΚΚΕ.Οι άνθρωποι έχουν αξιοπρέπεια και φιλότιμο.Δεν θέλουν να ξεφτιλιστούν.
Ο μόνος που μπορεί να έρθει στις μαζώξεις σας είναι ο Σάκης ο Ρουβάς.Και αυτός πολύ σας πάει.
Γελοίε.........

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 6:46 μ.μ.

Και με το ναι και μόνος, Και με το όχι και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος.
Αύριο θα λέτε δεν ακούσαμε το κουκουέ και θα κλαίτε...Υ.Σ. Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΙΑΝΑΣ
5 Ιουλίου 2015 στις 10:01 μ.μ.

6.46 Και με το άκυρο είσαι μόνος,απόμονος και μονόπανος.

Ασε το αύριο.Θα δούμε μέχρι αύριο Σήμερα όμως κλαίς εσύ.Και κλαίς πολύ.Και κλαίς με μαύρο δάκρυ.
Σε ακύρωσε ο λαός.Γρήγορα στην τρύπα σου σταλινικό κάθαρμα.

Υ.Γ Πάει πολύ να μιλάνε τα σταλινικά απολιθώματα για γνώση.
Σταλινικός και γνώση είναι έννοιες αντίθετες.Δεν συναντώνται πουθενά..................

αντιρρησίας
6 Ιουλίου 2015 στις 3:20 π.μ.

Την ταξικότητα του σημερινού δημοψηφίσματος την αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι οπαδοί του κόμματος και ψήφισαν ταξικότατα ΟΧΙ. Μπράβο τους και μπράβο σε όποιον μπορεί να υπερβαίνει τον τσοπάνη που νομίζει ότι καθοδηγεί πρόβατα. Από αύριο όλοι στους δρόμους, συνεχίζοντας το ΟΧΙ. Η ενότητα της αριστεράς μπορεί και πρέπει να προχωρήσει για να φύγουν από το προσκήνιο εντελώς οι βρυκόλακες του παρελθόντος και οι νεοφιλελέδες του τίποτα και του μισανθρωπισμού

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 10:23 π.μ.

Ποιός πρωταγωνιστεί για μιά νέα συμφωνία Βάρκιζας; H συμφωνία με τους "δανειστές" είναι αντιβάρκιζα; είναι απελευθέρωση και αντίσταση; Κατακτητές και δυνάστες είναι η ΕΕ και αυτό που εκπροσωπεί και με αυτούς θέλει να βάλει υπογραφή ο Τσίπρας, αυτό δεν είναι νέα συμφωνία της Βάρκιζας; Εσείς αυτό πως το λέτε;
Ποιός καλλιεργεί στο λαό ότι εκτός ΕΕ δεν υπάρχει σωτηρία; το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιός καλλιεργεί την θεωρία της ψωροκώσταινας και της υποτέλειας; Ποιός καλλιεργεί το ραγιαδισμό; Ποιός λέει ότι η ΕΕ είναι το κοινό ευρωπαικό μας σπίτι; Ποιός λέει ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα και μπορεί κάτω απο συγκεκριμένες προυποθέσεις να ευημερίσει ο λαός; Ποιός λέει ότι η ΕΕ εμποδίζει την ανάπτυξη όλων των δυνατοτήτων της χώρας;
Ποιός εξασκεί το λαό στην υποταγή με στο μαντρί της λυκοσυμμαχίας; Ποιός γαλουχεί το λαό ότι η ΕΕ είναι αυτοκρατορία και η μικρή Ελλάδα δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της;
Υπογραφή απο τους κομμουνιστές δεν θα πάρετε για το σφάξιμο του λοαύ. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αν στο σφαγείο χρησιμοποιείς "αναισθητικό" η "ηλεκτρικό ρεύμα" για να σφάξεις και να γδάρεις , το ζήτημα είναι να φύγεις απο το σφαγείο.
Το ΚΚΕ οφείλει να λέει στο λαό την αλήθεια και όχι αφηγήματα και παραμυθάκια για την διαιώνιση ενός βάρβαρου συστήματος.
Και να θυμίσω σε μερικούς ότι το δημοψήφισμα το έκανε η συγκυβέρνηση , αυτή όρισε το πλαίσιο και ήταν για το "REFORM FOR THE COMPLETION OF THE CURRENT PROGRAM AND BEYOND" και "PRELIMINARY BEDT SUSTAINABILITY.." δηλαδή άρες μάρες κουκουνάρες και ΟΧΙ για όποιον βλέπει οράματα, φαντασιώνεται επαναστάσεις , ηρωισμούς κλπ.

Καλα ρε παλληκάρια που κολλάει η ΝΔ , το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ στη κοινή προσπάθεια να "σώσουμε την πατρίδα"; Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε ο Τσίπρας έβαλε όλο αυτό το σκυλολόι απο την πίσω πόρτα ενώ ο λαός είπε άλλα...είτε είπε ΟΧΙ μόνο στο τροικανό μνημόνιο είτε είπε ΟΧΙ και στο συριζέικο; Γιατί μία μερίδα του λαού είτε σας αρέσει είτε ΟΧΙ είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ και στα δύο.

Κολοκοτρωνης

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:50 π.μ.

Τα παραπάνω λευκά και Ακυρα και η παραπάνω αποχή δειχνει ακριβώς την Κατασταση. Ταξικό οχι μαζι με τους Φασ΄στες και τμήμα της αστικής τάξης μόνο γέλια προκαλεί. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 2:30 μ.μ.

@ΠΑΝίβλακα των 11.50 που μιλάς για συμπόρευση με τους χρυσαυγίτες και μέρους της αστικής τάξης, ξέχασες να συμπεριλάβεις στη συμπόρευση αυτή τους μισούς ψηφοφόρους του Κόμματός σου. Αν δεν το βλέπεις αυτό , κακό του κεφαλιού σου. Οι ψηφοφόροι αυτοί μίλησαν και αν δεν τους ακούσεις, θα έχεις επανάληψη αυτού που έπαθες το 2012. Και αν τότε είχες ένα 8,5% και άντεξες, δε θα συμβεί αυτό τώρα γιατί ξεκινάς πλέον από 5,5% και θα αγγίξεις τα όρια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Αλλά βέβαια μπορεί να μη σε νοιάζει ούτε αυτό, γιατί είσαι επαναστάτης έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:16 μ.μ.

Κρίμα που στη θέση του ΚΚΕ στη σημερινή συνδιασκεψη των αρχηγών δεν ήταν η Ανταρσύα. Θα έβγαινε ομόφωνα το κοινό ανακοινωθέν.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:48 μ.μ.

Και να τη λοιπόν η νέα Βάρκιζα απ τον Σύριζα! Άντε γεια!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 8:39 μ.μ.

Ρε καλόπαιδα πως αυτό το ηρωικό, το περήφανο, το ασυμβίβαστο ΟΧΙ σας στο δημοψήφισμα (και εμείς ΟΧΙ λέγαμε αλλά σε όλα τα μνημόνια) μετατράπηκε εντός 24ωρου σε ΝΑΙ;
Στο δημοτικό διδαχτήκαμε στη γραμματική ότι 2 αρνήσεις ισοδυναμούν με μία κατάφαση , όπως δηλαδή συνέβη χτες και το ΟΧΙ και το ΝΑΙ ισοδυναμούσαν σε ΝΑΙ.

Αθάνατο ΚΚΕ! για άλλη μια φορά δικαιώθηκες αν και είχα στην αρχή μιά μικρή επιφύλαξη για την στάση που θα έπρεπε να κρατήσουμε, ευτυχώς γιατί σήμερα "δεν θα δικαιούμαστε δια να ομιλούμε" όπως έλεγε ο εμπνευστής του πασοκοαυριανισμού Μένιος Κουτσόγιωργας.

Όλοι στους δρόμους , αλληλεγγύη παντού, επιτροπές παντού , τον λαό τον πάνε (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ) στο σφαγείο κανονικά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...
Συναγωνιστές δεν μας νοιάζει τι ψηφίσατε μας νοιάζει η ταξική ενότητα και ο αγώνας. Η εργατική τάξη είναι ενιαία και έτσι το αντιλαμβανόμαστε γιατί έτσι είναι.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 12:38 π.μ.

Ευτυχώς αγαπητέ Κολοκοτρώνη ( τι κόλλημα είναι τώρα αυτό και τι πετριά έχεις φάει είναι άλλο θέμα ) που δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ. Ευτυχώς που το ΚΚΕ για μια ακόμη φορά δεν ασχολήθηκε με τίποτα. Ευτυχώς που ο λαός δεν βλέπει και δεν ακούει το ΚΚΕ. Ευτυχώς που ο Κουτσούμπας και η Κανέλλη κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Να κρατήσουν σε καταστολή αυτούς που κάτω από άλλες συνθήκες θα έτρωγαν σίδερα. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

Σύντροφοι, δώσαμε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ μια σκληρή μάχη για το τριπλό ΕΓΚΥΡΟ ΟΧΙ και εκτιμώ ότι τόσο η γενικότερη αντίληψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όσο και η πολιτική επιλογή του έγκυρου τριπλού ΟΧΙ, ήταν ολόσωστή.

Μα όχι μόνο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!! Το ΕΕΚ, η ΟΚΔΕ, το μεγαλύτερο κομμάτι της αναρχίας, έκαναν την ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗ του έγκυρου τριπλού ΟΧΙ!

Σύντροφοι του ΚΚΕ, ας ψηφίσατε ό,τι θέλετε! Σας θέλουμε μαζί ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΙΣΟΤΙΜΗ ΔΡΑΣΗ πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, στον αγώνα να μην περάσουν παλιά και νέα μνημόνια! Οπως θέλουμε σε αυτή την ισότιμη κοινή δράση ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ δυνάμεων και τους συντρόφους απο τον ΣΥΡΙΖΑ που ΕΜΠΡΑΚΤΑ αρνούνται παλιά και νέα μνημόνια!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 7:53 μ.μ.

@ 8.39 Λολοκοτρώνη δεν είμαστε συναγωνιστές.Οποιοι είναι συναγωνιστές με την Κανέλλη πρέπει να ντρέπονται.
Ρε για κοίτα που ο Λολοκοτρώνης ψαρεύει συναγωνιστές σε θολά νερά..
Εμάς μας νοιάζει τι ψήφισε το ΚΚΕ.Ψήφισε ''άκυρο''δηλαδή θέλησε να αποδυναμώσει το ΟΧΙ ,άρα ψήφισε ΝΑΙ.
Οι ψηφοφόροι του όμως το έγραψαν κανονικά και ψήφισαν σε ποσοστό 70% το ΟΧΙ.
Και ξέρεις ποιό είναι το πιό ελπιδοφόρο ακόμα και απο την ψήφο στο ΟΧΙ Λολοκοτρώνη?
Είναι πως αυτοί απο τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ που ψήφισαν τώρα το ΟΧΙ,δεν ξαναπιάνουν στα χέρια τους ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Σας ευχαριστούμε Λολοκοτρώνη για τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας χαρίζετε.
Ευγε Λολοκοτρώνη.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 9:54 μ.μ.

Προς 5 Ιουλίου 2015 - 10:01 μ.μ. από 6.4 καταλαβαινω τον πόνο σου είναι μεγάλος ο καημος σου
και συμμερίζομαι τον πανικό σου από της φράσεις (μόνος,απόμονος και μονόπανος.)
( κλαίς εσύ.Και κλαίς πολύ.Και κλαίς με μαύρο δάκρυ.)( σταλινικό κάθαρμα).( σταλινικά απολιθώματα Κ.Λ.Μ.....) Γιαυτό... Μ.Λ.Μ Και πάρε τα υπογλώσσια να μη σε χάσω
9.858.508 πρόσφοροι Ψήφισαν 62,50 %= 6.161.576
ΌΧΙ 61,31 % 3.777.662 ΝΑΙ 38,69 % 2.383913
ΆΚΥΡΟ ΛΕΥΚΌ 5,80 % 357.371 ψήφος» που προέρχεται από τους οπαδούς του ΚΚΕ
Συν η αποχή 37.50% που σε έγραψαν κανονικά 3.696.940,+357.371 του ΚΚΕ ε κατ 4.054.311
Υ.Σ Θες δεν θες ότι και να λες ερχονται οι κομουνιστές σταμάτα να εκνευρίζεσαι και να κλαις
Σώπα όπου να `ναι θα σημάνουν οι καμπάνες. Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας κουκουές.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 11:15 μ.μ.

6.09 Τρελός Παπάς σε Βάφτισε. Ψηφισες για μνημόνιο μαζί με Μιχαλολιάκο Καμμένο και βιομηχάνους και μιλάς κιόλας. Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει στην Δημιουργία του Νέου Οπορτουνιστικού Αναχώματος. Αν θέλεις στο ΠΑΜΕ να παλέψουμε για Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μπορείς να έρθεις Δεν πειράζει που δεν είσαι Κομμουνιστής

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 11:17 μ.μ.

7.53 Θα βγάλεις τρελή και την Αριθμητική. Ξυδάκι και Λύσαξε Οσο θέλεις................................................................................

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 6:51 μ.μ.

Τελευταίες πληροφορίες απο τον Περισσό αναφέρουν πως η Κ.Ε. του ΚΚΕ αποφάσισε τελικά με ποσοστό 250% την διαγραφή του Φιντέλ Κάστρο γιατί ο προδότης αυτός έστειλε συγχαρητήρια στον οπορτουνιστή τσογλανμπου.
Επίσης η Κ.Ε του ΚΚΕ αποφάσισε να ξεκινήσει το κώμα σκληρό μπουκοτάζ στα πούρα Αβάνας.
Ποτέ πιά πούρα απο τον προδότη Φιντέλ.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 6:58 μ.μ.

@11.15 @ 11.17
Καλέ μου φίλε ΠΑΝιβλαξ καιρό είχαμε να τα πούμε.Καλέ μου φίλε χάθηκες,γιατί καλέ μου φίλε;Εμείς σε αγαπάμε καλέ μου φίλε και ανησυχήσαμε που χάθηκες καλέ μου φίλε.Νομίσαμε πως σε πείραξε το ποσοστό το 62% καλέ μου φίλε.
Μην στεναχωριέσαι καλέ μου φίλε,απο εδώ και μπρός όλο σφαλιάρες θα τρώς καλέ μου φίλε.Εγώ το λέω για το καλό σου γιατι σε αγαπω καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 9:27 μ.μ.

6.58 Αυτή την μανία καταδίωξης να την προσεξεις θα σου κάνει ζημιά. Η Σφαλιάρες πραγματικά έρχονται για σας και θα είναι καταιγιστικές. Η Γραμμή του ΚΚΕ σε πόνεσε το καταλαβαίνω αλλα με αφήνει αδιάφορο. Δώσε Χαιρετισμούς στον ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ και στους Βιομήχανους που ψηφίσατε μαζί την Κυριακή. Για τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε...........................................................

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2015 στις 11:24 μ.μ.

Προς - 6:5 8 Ιουλίου www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger