Home » , » 61,3% "OXI" - Δήλωση Δ. Κουτσούμπα - Πανηγυρισμοί από ψηφοφόρους του "ΟΧΙ" (3 Βίντεο)

61,3% "OXI" - Δήλωση Δ. Κουτσούμπα - Πανηγυρισμοί από ψηφοφόρους του "ΟΧΙ" (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 3:35 μ.μ.

Τα βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ το σημερινό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στο πρώτο παρακολουθούμε τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος όπως τα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών με το 100% των ψηφοδελτίων καταμετρημένα.
Η συμμετοχή του εκλογικού σώματος στο δημοψήφισμα ξεπέρασε τις προβλέψεις και έφτασε στο 62,5%. Το «ΟΧΙ» συγκέντρωσε 61,3% έναντι 38,7% του «ΝΑΙ»..

Επίσης τα άκυρα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κάλπη ανέρχονται στο 5,04%, Το μεγαλύτερο ποσοστό του «ΟΧΙ» καταγράφτηκε στην περιφέρεια της Κρήτης στην οποία συγκέντρωσε 69%, ενώ 48,83% ανήλθε η επιλογή του «ΝΑΙ» στην Λακωνία.


Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα μετά το δημοψήφισμα


Πανηγυρισμοί από ψηφοφόρους του «ΟΧΙ»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 4:14 μ.μ.

Και όμως η ΝΙΚΗ του ΟΧΙ είναι διπλή !! Διότι τώρα θα καταλάβουν στην πραγματικότητα, στην Πράξη, οι ψηφίσαντες ΝΑΙ, ότι Παραπλανήθηκαν Οικτρά, με Αντιδημοκρατικά και Τρομοκρατικά, Φοβηκά Επιχειρήματα !!! Εμεις Καλωσορίζουμε τους ΝΑΙ στο ΟΧΙ !!! Εμείς Ο Ελληνικός Λαός ΜΟΝΟ Κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε !!! Εδώ σαυτόν το Αγώνα Ζωής, Ανθρώπινης Ζωής του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας Συνολικά την Ευθύνη την Έχει η Κυβέρνηση και όλα της τα Επιτελεία της, ΑΣ ΤΟ Αναλογιστούν και το Συνειδητοποιήσουν μέχρι και τον τελευταίο !!! ΑΣ Ξέρουν Αυτό Το ΟΧΙ του (ΟΛΟΥ) Ελληνικού ΛΑΟΥ, Ακούστηκε Ως Τα Πέρατα Του Κόσμου, Ως Την Άκρεια Της Γής !!!

Εμπρός Λοιπόν !!! ΔΥΝΑΤΑ, Να γίνουν Τα Αδύνατα ... ΔΥΝΑΤΑ !!!!!!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 4:47 μ.μ.

επι του πιεστηριου...κοινο ανακοινωθεν μετα τη συναντηση των πολιτικων αρχηγων μεταξυ συριζα-νδ-πασοκ-ποταμια και ρυακια.Ολοι μαζι πλην ΚΚΕ.τωρα εγω που ψηφισα οχι τι να πω?δεν μου αρεσε το ακυρο του κκε αλλα απο αυτη τη ξεφτιλα που βλεπω σημερα, καλυτερα να απειχα!!!τωρα που το σκεφτομαι η ανταρσυα επρεπε να ειχε δηλωσει αποχη.τι θα βγουμε να πουμε τωρα στο κοσμο...?οτι το οχι σου εγινε ανακοινωθεν-σαλατα μαζι με τους μνημονιακους?Γιωργος

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 5:13 μ.μ.

http://dete.gr/?p=22088

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

Ο Chrisaygitis αυτό το ΝΑΖΙ γιατί δέν πήγε ;; Άσχετα ποία δικαιολογία παρουσίασε, γιατί δεν πήγε ;; Το απέκλησαν οι άλλοι ;; Εάν ΝΑΙ να βγάλουν ανακοίνωση ότι ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι !! Διότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν σημαίνει να είσαι υποχρεωμένος να τρως ΣΚΑΤΑ !!! Προσοχή σαυτό το θέμα !!! Υπάρχει .... Προηγούμενο πριν το 1933 στην Γερμανία !!!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:24 μ.μ.

Και σήμερα η επιβεβαίωση του ΚΚΕ! Πού είστε ανταρίζοι;Βάλτε πάλι πλάτη για ευρώ πάσει θυσία!Και εδώ η συνεπής φιλολαϊκή στάση:https://www.youtube.com/watch?t=27&v=Rh3L1sxmQfk

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger