Home » , » Δ. Κουμπούρης: Δικαιώθηκε η στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα. (Βίντεο)

Δ. Κουμπούρης: Δικαιώθηκε η στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 6:24 μ.μ.

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega, ο Δήμος Κουμπούρης, εκτιμάει ότι δικαιώθηκε η στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές δηλώσεις που ακολούθησαν μετά την σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το στέλεχος του ΚΚΕ μας είπε ότι βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες τα κόμματα που εξουσιοδότησαν σήμερα τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου να εμφανιζόταν αντίπαλα ανάμεσα στο «ΝΑΙ» και στο «ΟΧΙ».
Τώρα όμως αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα του δημοψηφίσματος. Και αυτοί που ήταν υπέρ του «ΝΑΙ» αλλά και εκείνοι που ήταν υπέρ του «ΟΧΙ» συμφωνούν ότι μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να περάσει μια επώδυνη συμφωνία, σε βάρος του λαού τόνισε ο Δ. Κουμπούρης.

 Το στέλεχος του ΚΚΕ εκτίμησε ότι έρχονται μαύρες μέρες για τα λαϊκά στρώματα, προτρέποντας τον λαό να οργανωθεί και να παλέψει, αντιστεκόμενος στους σχεδιασμούς που υπάρχουν σε βάρος του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:40 μ.μ.

Τούτο το σταλινικό σκουτί είναι εκπρόσωπος των συνταξιούχων.Κακόμοιροι συνταξιούχοι που πέσατε...
Μαύρες μέρες έρχονται για το ΚΚΕ.
Θα το καταλάβεις γρήγορα.......

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:53 μ.μ.

@Ανώνυμος
Το κακό είναι ότι μαύρες μέρες έρχονται για όλους μας (και εννοώ εμάς, το λαό, τους εργαζόμενους) και το χειρότερο ότι μαζί με σένα,εθελοντή ανόητε, θα τις υποστώ κι εγώ!!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 6:54 μ.μ.

@Ανώνυμος
Σκουτί και παρτάλι είσαι και φαίνεσαι, ταξικό ναυάγιο!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

Από τις αναρτήσεις του Βαθύ Κόκκινο και τα σχόλια αρκετών, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είστε παρακλάδι του Κουλουριού.
Ο άλλος λέει έρχονται μαύρες μέρες για το ΚΚΕ, όταν η συκυβέρνηση που στήριξε το ΟΧΙ, πάει να μας καθίσει νέο μνημόνιο. Χαχαχαχα!

Rossa Salonica

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Και όπως λέει και το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών που το υπέγραψαν ... "Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας." . Δυστυχώς σύντροφοι του "ΟΧΙ" εκεί μέσα στην "ετυμηγορία" που δεν έδω εντολή ρήξης, αλλά εντολή για ... συμφωνία (sic), περιλεμβάνεστε κι εσείς.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 7:31 μ.μ.

Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσει κανένας Κουμπούρης κανένας Καυτσούμπας καμιά Παπαρήγα, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα το δούμε εντός των ημερών τι πραγματικά κρύβει και τι σημαίνει, τι σημαίνει για τον λαό γενικότερα και ποιο συγκεκριμένα για την εργατική τάξη τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο.
Το τρίτο αριστερό μνημόνιο θα το κουβαλάμε στις πλάτες μας, και σ αυτό θα το έχουν επιβάλει πέρα από τους γνωστούς νεροκουβαλητές του συστήματος αλλά και με τον τρόπο τους η αριστερά που προσδιορίζετε κομμουνιστικη (αυτοί ξέρουν), το ΚΚΕ για άλλη μια φορά θα δικαιωθεί εν καιρό το σίγουρο είναι ότι αυτή την φορά δεν θα είναι και πολύ μακριά.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί –με την επιφύλαξη της συνολικής διαφωνίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσούμπα, η οποία καταχωρίσθηκε λεπτομερώς στα Πρακτικά της συνεδρίασης- κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:

«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.

Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:

• Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
• Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
• Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
• Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων.»

Αντάρσυοι και λοιποί νεροκουβαλητές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κρυάδα του κοινού ανακοινωθέντος των μέχρι χθες εχθρών τραβάτε να πείσετε τον λαό να αποδεχτεί τα μέτρα...

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 8:51 μ.μ.

Εγω παντως το εριξα το ψηφοδελτιο του κομματος.Παρα πολλοι εντιμοι αριστεροι παρασυρθηκαν στην ψευτικη ελπιδα.Αυτοι ειναι παιδια της ταξης μας,δεν ζηταμε να μας πουνε οτι εχουμε δικιο αλλα να μας ακολουθησουν στους αγωνες που ερχονται.Να μην απογοητευτουν,να μην σκυψουν το κεφαλι.Αντικαπιταλιστης αριστερος.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 9:22 μ.μ.

Οταν τελειωνουν τα πανηγυρια,ερχεται και ο λογαριασμος.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 10:21 μ.μ.

Μετά τα χτεσινά πανηγύρια, έρχονται οι κηδείες & τα μνημόσυνα οχι μόνο για τους συριζανελ & τους συμμάχους τους (ΧΑ ανταρσύα & λοιπές τροτσκιστικέςδυνάμεις) αλλά για όλους τους εργαζόμενους. Την τιμή της Αριστεράς έσωσε ο Κουτσούμπας ( που υπόψη διαφωνούμε σε αρκετά σημεία μαζί του) με την σωστή τοποθέτηση στο ψευτοδίλημμα του δημοψηφίσματος & την άρνηση του να υπογράψει το κοινό ανακοινωθέν όλων των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων. Όλη την βδομάδα τα διάφορα ιδεολογικά ναυάγια βρίζαν χυδαία την γραμμή του άκυρου & της αποχής ακόμα & σε προσωπικό επίπεδο , ενώ οι πιο ξεσκολισμένοι απ΄ αυτούς λέγανε για το οχι που θα άνοιγε το δρόμο για επαναστατικές εξελίξεις & το "καθήκον" κάθε προοδευτικού & κομμουνιστή να το υποστηρίξει. Ρε τυχοδιώκτες οπορτουνιστές ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν & την κάνατε στριφογυριστή & κάθεστε & υπογράφετε με τους δήθεν εχθρούς σας του ναι. Ο κάθε καλοπροαίρετος προοδευτικός άνθρωπος καταλαβαίνει την πολιτική σας απάτη με τις δημαγωγίες & μπαρουφολογίες σας. Η ενίσχυση των συνεπών αριστερών δυνάμεων είναι πια μονόδρομος.
ΥΓ οχι βρισιές επιχειρήματα αν έχετε

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:03 μ.μ.

1021 Δεν θέλεις βρισιές,αλλά πές μας τι πίνεις ρε φίλε;Οταν λές οτι ο Κουτσούμπας έσωσε την τιμή της αριστεράς,δεν μπορεί κάτι δυνατό πίνεις.Γιατί και η Χ.Α δεν υπέγραψε το κοινό ανακοινωθέν.Αυτή ποιού την τιμή έσωσε;
Εκτός και το 61% σου έπεσε βαρύ και κάτι πρέπει να πείς για να δικαιολογήσεις την ταξική στραβομάρα σου.

Υ.Γ το κοινό ανακοινωθέν των κοινοβουλευτικών κομμάτων λοιπόν,δεν το υπέγραψαν Χ.Α. και ΚΚΕ.
Να υποθέσουμε πως συμπλέουν,όπως συνέπλευσαν Χ.Α.και σύριζα για το δημοψήφισμα;
Δεν θα σου άρεσε αλλά δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείς δυό μέτρα και δύο και σταθμά.
Είναι άδικο.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:30 μ.μ.

9.22
Οταν τελειώσουν τα πανηγύρια θα έρθει η κηδεία σας.
Μετά την κηδεία σας θα σας κάνουμε τα σαράντα.
Ορεξη να έχετε,θα περάσουμε μούρλια.

7.01 Προς το παρόν αυτό που σου κάθεται στην κεφάλα είναι το 62% του λαού.
Δεν το περίμενες,άλλα περίμενες,πτώση και αριστερή παρένθεση περίμενες,αλλά σου ήρθαν ανάποδα.
Ακόμα αυτό που σου κάθεται στο στομάχι είναι το 2% που πήρε το μαιμού ψηφοδέλτιο του κώματος.
Καταστροφή.

6 Ιουλίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Μητσοοοο!

Ναι Μητσο, εσυ που ψηφισες το ΟΧΙ του Τσιπρα.

Τι θα μου γραψεις τωρα Μητσοοο.

Τερμα οι αυταπατες Μητσο. Ο καπιταλισμνος δεν γιατρευεται.
Σκαλοπατια δεν υπαρχουν.
Ολοι στον αγωνα με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ για τη σωτηρια του λαου, Μητσοοο.

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:36 μ.μ.

Σσσσσσσσσσσσσσσσσ.... ........................................ Ο Περισσός συσκέπτεται μόνο με ουσίες σαν την Πυθία.
Και θα επιβεβαιωθεί για οποιοδήποτε γεγονός.
Ο Σαμαράς πάντως έφυγε βράδυ. Αυτό δεν το προβλέψατε.
Εμ΄ , το άλλο
ότι η ομάδα Κουτσουμπέ θα φύγει μέρα μεσημέρι σύντομα, μετά τέτοιο κάζο,
τόχετε προβλέψει;
Τουλάχιστον εμείς φύγαμε νωρίς. Τέτοια ντροπή πως να την αντέξεις;

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2015 στις 11:39 μ.μ.

Ασχετο
Συνεχίζεται η πολύωρη συνεδρίαση του Π.Γ της Κ.Ε.με θέμα ''καταγγελία του αποστάτη Φιντέλ Κάστρο που έστειλε συγχαρηστήρια στο Τσίπρα''
αναμένουμε νεώτερα.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 12:32 π.μ.

11.39 Πες μας κατί για την συνεργασία Τσύριζα Καμμένου Χρυσή αυγή και Βιομηχάνων. Καλορίζικό το νέο Μνημόνιο..............................................

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 1:09 π.μ.

σ. Κουτσουμπα να διαγραψεις και τον Φιντελ και την Κουβα !!!! που συνεχαρησαν τον Τσιπρα -- τρομαρα σας

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 7:09 π.μ.

12.32
Mαζί με τον Φιντέλ να διαγράψετε και τον Ραούλ!!! Και αυτός συνεχάρει τον Τσίπρα.Ολοι οι Κάστρο συνεχάρησαν τον Τσίπρα-τρομάρα σας.

Χ.Α. και ΚΚΕ συμφωνούν και αντιστέκονται.
7 Ιουλίου 2015 στις 8:48 π.μ.

Κρίμα που στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν συμμετείχε η Χ.Α.Το μετάνοιωσαν φρικτά οι ναζήδες.
Τους έκλεψε όλη την δόξα της αντίστασης στο κοινό ανακοινωθέν το ηρωικό ΚΚΕ.
Πάνε να σκάσουν απο την ζήλεια οι ναζήδες.
Το τιμημένο ΚΚΕ τους την έφερε για μιά φορά ακόμη.Μονοπώλησε την αντίσταση!!

Υ.Γ.Για πολλοστή φορά ΚΚΕ και ναζήδες της Χ.Α ομονοούν και συμπλέουν.Οι ευαίσθητοι οπαδοί του ΚΚΕ δεν φαίνεται να ενοχλούνται.
Φυσικό........

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 9:34 π.μ.

@Ανώνυμος
11.03 Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ κοινοβουλευτικών κομμάτων & παράνομων εγκληματικών οργανώσεων που πρέπει να είναι φυλακή. Αλλά εντάξει το ξέρουμε πια για τις υπόγειες συνεννοήσεις να βγει λάδι η ηγεσία & να την πληρώσουν δυο τρεις άθλιοι ανεγκέφαλοι μαχαιροβγάλτες. Ρωτήστε την "τρελή" γιαυτά.
Κανείς τίμιος προοδευτικός άνθρωπος δεν μπορεί να μην κατάλαβε τα παιγνίδια που παίζονται στην πλάτη του λαού. Είτε μείνουμε € είτε μας φύγουν ο λαός θα πληρώσει το μάρμαρο. Ο νέος αγγλοσαξωνικών προδιαγραφών υπουργός με τις "οικονομίες" του "επενδεδυμένες" στην black rock, τα σκληρότερα καπιταλιστικά κοράκια, θα μας σώσει;.
Μόνο όταν περάσουν τα μέσα παραγωγής στον λαό θα μπορούμε να μιλάμε για θετικές εξελίξεις αλλιώς θα έχουμε την "ελευθερία" επιλογής αφεντικών & έντασης καταπίεσης ανάλογα με τις ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις 10.21

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 3:03 μ.μ.

@9.34
''Oταν περάσουν τα μέσα παραγωγής στο λαό'' ...... Οταν γίνει αυτό να μας ειδοποιησετε να είμαστε και εμείς εκεί.
Τι σας δίνουν και πίνετε μωρέ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger