Home » , » Τι άραγε να εννοεί ο πρώην αρχιτραμπούκος της ΟΝΝΕΔ;

Τι άραγε να εννοεί ο πρώην αρχιτραμπούκος της ΟΝΝΕΔ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | 9:11 μ.μ.

Τι άραγε να εννοεί ο πρώην αρχιτραμπούκος της ΟΝΝΕΔ και επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου (Κένταυροι – Rangers)  του νεοδημοκρατικού μορφώματος Ε. Μεϊμαράκης, με την ακατανόητη δήλωση του ότι: «Εάν δεν έρθει η συμφωνία την Τετάρτη, θα παρέμβουν οι δυνάμεις της αστικής τάξης, θα απαντήσουμε πολύ διαφορετικά οι πολίτες της δημιουργίας»;


Πάντως να θυμίσουμε ότι έχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του και να ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Να θυμίσουμε ότι ο σημερινός προεδρεύων στο κόμμα της Ν.Δ εκτός απ’ τα εκατοντάδες ρουσφέτια που έχει κάνει σαν συνεπής αστός πολιτικός- έχει χρηματίσει και υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ηταν αυτός που υπέγραψε για να προμηθευτεί η χώρα μας πολεμικούς εξοπλισμούς αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Πληροφορίας αναφέρουν ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου έχει πρόθεση να ανοίξει κάποιους τέτοιους «σκονισμένους» φακέλους, γεγονός που δεν θα ενθουσιάσει πολλούς και περισσότερο τον Μεϊμαράκη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 7:28 π.μ.

Νομίζω ότι οι Rangers και Κένταυροι έδρασαν επί προεδρίας του Βασίλη Μιχαλολιάκου τον οποίο και διαδέχθηκε ο Μεϊμαράκης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger