Home » , » Περίεργες μέρες, προβληματικά σενάρια

Περίεργες μέρες, προβληματικά σενάρια

Από giorgis , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 5:46 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ένα σενάριο που πρώτος το έφερε στην δημοσιότητα ο Μιχάλης Ιγνατίου μέσα από την στήλη του στο «Εθνος» σήμερα επανέρχεται με δημοσίευμα της Bild.

Να θυμίσουμε ότι ο έλληνας δημοσιογράφος επικαλούμενος πληροφορίες που είχε από «σοβαρό αξιωματούχο», έγραφε ότι «ο κ. Σόιμπλε έχει θέσει στόχο να υποχρεώσει τον κ. Τσίπρα σε συγκυβέρνηση με τους εχθρούς του. Και όσοι έχουν μελετήσει τον Γερμανό υπουργό, γνωρίζουν πως οι σχεδιασμοί του πάντα υλοποιούνται…».

Είναι γνωστό ότι μέχρι τώρα βασικό εργαλείο για να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του ο Γερμανός υπουργός οικονομικών είχε την κατάπτυστη φυλλάδα Bild την οποία όμως διαβάζουν καθημερινά εκατομμύρια Γερμανοί, πολιτικά ηλίθιοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Bild ήταν η εφημερίδα που είχε πρωτοστατήσει στα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των γερμανικών εντύπων ώστε να πιεστεί ο Α. Τσίπρας και να απομακρύνει από την θέση του τον Γ. Βαρουφάκη.

Ας μην προσπεράσουμε, λοιπόν, ασχολίαστο το γεγονός ότι σήμερα η κατακίτρινη γερμανική φυλλάδα δημοσιεύει σενάρια που θέλουν να διαλύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ  και να δημιουργείται ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΤΑΜΙ  ή να γίνει μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία, προφανώς με την συμμετοχή της Ν.Δ ή κομματιού της.

Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα είναι εντελώς πραξικοπηματική χωρίς καμιά λαϊκή νομιμοποίηση, αφού δεν θα έχουν προηγηθεί βουλευτικές εκλογές

Πιθανόν αυτά τα δημοσιεύματα να αντανακλούν μόνο τις σκέψεις του Σόιμπλε. Οι μέρες όμως είναι περίεργες …
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 6:53 μ.μ.

Οχι αγαπητοι,οι μερες δεν μπορουν ποτε να ειναι περιεργες!! Φυσικα καταλαβαινω πολυ καλα την εκφραση,μα θελω να προχωρησω ,για τον δικο μου συλλογισμο,Οι ανθρωποι ειναι ''περιεργοι'',καθως και ''υποπτοι''!! Αν περασαμε ,οτι περασαμε,για να καταληξει ο κ. Τσιπρας,να σχηματισει κυβερνηση με τον Σταυρακα........εε μετα,καταδικαζεις την βια,απο οπου και αν προερχεται;; Μετα θα φταιω εγω;; Θα φταιει ο κοσμος και ο ντουνιας,αν αναφωνησει....''πισω και σας εφαγα'';; Δεν ξερω,θελω να ελπιζω,ως την τελευταια στιγμη,οτι δεν θα μας δωσει ''στεγνα'' οπως περιγραφουν πολλα αρθρα!! Ναι ειναι εκεινη η αναγκη,να μην θελεις να δεις,απο τωρα,γιατι δεν το αντεχεις!! Μπορειτε να μου τα''χωσετε'' ολοι σας,για τον συνειδητο κατα τα αλλα στρουθοκαμηλισμο μου, μα ...δεν το αντεχω!! Τωρα,καλα λενε......και Μπολιβαρ, δεν τον λες!! Αλλα και εγω...αγιος δεν ειμαι!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger