Home » , » Πού είναι το ΚΚΕ;

Πού είναι το ΚΚΕ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 | 6:26 μ.μ.

Πηγή: Του Αγγελου Τσεκέρη - "Αυγή"

Στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, στις Ράχες Ικαρίας, ένα από τα παραδοσιακά «κόκκινα κάστρα» της επικράτειας, το ΚΚΕ είχε πάρει 512 ψήφους και ποσοστό 32,55%. Στο προχθεσινό δημοψήφισμα, το Όχι συγκέντρωσε 84,34% και 1.217 ψήφους, υπερβαίνοντας το αθροιστικό ποσοστό ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Τα άκυρα αυξήθηκαν από 23 (1,44%) σε 180 (10,98%), γεγονός που οφείλεται στη γραμμή του ΚΚΕ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώνει εκλογική συμπεριφορά «κόκκινου κάστρου». Κάτι ανάλογο συνέβη σε όλα τα κάστρα: στον Μανταμάδο, τα άκυρα σε σχέση με τον Ιανουάριο αυξήθηκαν κατά 199, ενώ στις εθνικές εκλογές το ΚΚΕ είχε πάρει 530 ψήφους.

Η κατάσταση είναι ακόμα πιο προβληματική σε περιοχές που η εκλογική βάση του κόμματος δεν είναι τόσο συμπαγής. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η γραμμή του Περισσού για άκυρο δεν έχει περάσει στον κόσμο. Μια αποτύπωση της κατάστασης ανά εκλογικό τμήμα δείχνει ότι τα χαρτιά με την υπογραφή του ΚΚΕ είναι πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών άκυρων. Για να πάει κόντρα στην αλήθεια αυτή, η ηγεσία του ΚΚΕ επιχείρησε μια νοητική ακροβασία που δεν ταιριάζει στον ορθό λόγο και την ειλικρίνεια των κομμουνιστών: άθροισε το «ψηφοδέλτιό» του στην πολυπληθέστερη σάρα και μάρα των ακύρων, διεκδικώντας μετά όλο το πακέτο για λογαριασμό του. Αν η ορθότητα της γραμμής δεν επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς, τόσο το χειρότερο για τους αριθμούς. Αλλά ακόμα και έτσι, αν χαρίσει κανείς στο ΚΚΕ τα 190.000 επιπλέον άκυρα σε σχέση με τον Ιούνιο, το ποσοστό στο οποίο αντιστοιχούν ελάχιστα υπερβαίνει το 3%. Ακόμα και η πλέον καλομαγειρεμένη εκδοχή της πραγματικότητας φέρνει το ΚΚΕ στο όριο της εκλογικής επιβίωσης.

Τα πέντε καταστροφικά χρόνια του Μνημονίου έχουν φέρει την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας σε οξύτατη αντιπαράθεση με τους κυρίαρχους μηχανισμούς της Ε.Ε. Η αντιπαράθεση αυτή έχει προκαλέσει ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού κατεστημένου. Το κίνημα συσπειρώνει αποφασιστικά τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα και δεν κάμφθηκε ούτε από τον πρωτοφανή εκβιασμό που ασκήθηκε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας. Οι εξελίξεις των ημερών δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα η κοινωνική ένταση μπορεί να οξυνθεί ακόμα περισσότερο, πιέζοντας την κυβέρνηση σε ζητήματα κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής και φτάνοντας μέχρι και το σταυρικό πρόβλημα του νομίσματος. Σε αυτό το ρεύμα, που και μαζικό είναι και βαθύτατα κοινωνικά και ταξικά χαρακτηριστικά παρουσιάζει, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει αποσπάσει την πολιτική εκπροσώπηση, αλλά κανείς δεν είναι ηγεμονική δύναμη. Και όταν δεν υπάρχουν ηγεμονικές δυνάμεις, δεν υπάρχουν ούτε δεκανίκια.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς από το κόμμα της εργατικής τάξης να χαράζει τη δική του στρατηγική εκεί που είναι ο λαός και οι μάζες. Να επιδιώκει την πολιτική και ταξική ωρίμανσ του κινήματος, να θέτει ολοένα και πιο προωθημένους στόχους, να διεκδικεί τον ρόλο της φυσικής πρωτοπορίας. Αλλά όχι. Ο Περισσός ξεκόβει ολοένα και περισσότερο από την πραγματικότητα και σχεδιάζει τη δική του φαντασιακή «σύγκρουση με τη Ε.Ε.» κάπου αλλού, από μηδενική βάση, χωρίς συμμάχους, με χρονοδιαγράμματα Δευτέρας Παρουσίας. Στην πραγματικότητα, απλώς ελπίζει να ηττηθεί πολιτικά όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και να επιστρέψει ο λαός απογοητευμένος στο μαντρί και το ίδιο στο 8,15% που διέθετε πριν την κρίση. Μέχρι τότε, δικαιολογείται για τη συνεχή συρρίκνωση πιστώνοντας, σαν κάτι Τατσόπουλους, το Όχι «στο μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛΛ. και Χρυσής Αυγής» και εκτιμώντας ότι «το επίπεδο της ταξικής πάλης στην Ελλάδα είναι σήμερα χαμηλό»...

Αυτός ο κακοήθης σεχταρισμός είναι που ωθεί τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να το εγκαταλείπουν και να κάνουν αυτό που θεωρούν ότι αντιστοιχεί στις περιστάσεις και δημιουργεί πραγματικό πολιτικό αποτέλεσμα. Αλλά το ΚΚΕ δεν παύει να διαθέτει ένα τεράστιο ηθικό και ιστορικό κεφάλαιο. Αυτό ακριβώς το κεφάλαιο καλούνται σήμερα να υπερασπιστούν τα οργανωμένα μέλη και τα στελέχη του κόμματος, συνειδητοποιώντας τον αδιανόητο σεχταριστικό κατήφορο στον οποίο τους τραβά η ηγεσία τους, την ώρα που η κοινωνία βρίσκεται σε πρωτοφανή αναβρασμό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 43 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 6:47 μ.μ.

Ο αρθογράφος λέει βλακείες.Βγάζει το άκυρο του κώματος μόνο απο το δημοψήφισμα.Αφήνει απ'έξω το άκυρο των εκλογών του Γενάρη και τα άκυρο των ευρωεκλογών.
Επι πλέον ο αρθογράφος δεν συμπεριλαμβάνει στο ποσοστό του κώματος την αποχή.Με την αποχη και όλα τα άκυρα το ποσοστό του κόμματος ξεπερνάει το 125% και είναι έτοιμο να βάλει μπροστά την επανάσταση για την ανατροπή του καπιταλισμού.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 6:54 μ.μ.

Προφανώς, αν το πάμε έτσι, όσοι ψήφισαν ΟΧΙ είναι ΣΥΡΙΖΑ. Να θυμίσω μόνο ότι και στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου το ΚΚΕ προτείνει για δεύτερο γύρο "άκυρο-λευκό" ένα 30-40% ακολουθεί τη γραμμή. Κι αυτό γιατί όταν η εκλογική διαδικασία είναι εκ των πραγμάτων διπολική σπάνε γενικά οι γραμμές. Να πω πάντως μερικά στοιχεία:
-exit poll δεν είχαμε. Επαρκή στοιχεία δεν διαθέτουμε.
-Προφανώς ετεροδημότες του ΚΚΕ δεν μετακινήθηκαν (ξέρω τουλάχιστον 30-40 άτομα που δεν πήγαν να ψηφίσουν, παρ' όλο που είναι ΚΚΕ και με την άδεια του ΚΚΕ)
-το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ διακινήθηκε μόνο από τις οργανώσεις του. Και οργανώσεις δεν υπάρχουν παντού.
-Από προσωπική εμπειρία, ο πιο πολύς κόσμος καταλάβαινε τη γραμμή του ΚΚΕ. Δεν υπήρξαν επιθέσεις από απλό κόσμο παρά μόνο κυνήγι από την αστυνομία (συνήθως από καταγγελίες Συριζαίων, αλλά όπως άκουσα και αντάρσυων)
Αγαπητοί συριζαίοι, όσο οι μάσκες σας πέφτουν τόσο θα σκυλιάζετε ενάντια στο ΚΚΕ. Δεν σας κάναμε το χατήρι να μας σέρνετε από τη μύτη όπως όλο το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό, ακόμα και τη ΧΑ η οποία προφανώς σε συννενόηση δεν ήρθε στη σύσκεψη για να επιτευχθεί η προσδοκούμενη συναίνεση με ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ.
Τις επόμενες μέρες θα καταλάβετε ότι ο ευσεβής σας πόθος για συντριβή του ΚΚΕ δεν επαληθεύται για μια ακόμα φορά.
Το ΚΚΕ είναι ότι έχει μείνει ζωντανό.
Εσείς μνημονιάκηδες, παραδουλεύτρες του Σόιμπλε, είστε νεκροί και δεν το ξέρετε.
ΥΓ Γιατί ήταν τόσα πολλά τα άκυρα; Όσα δεν είχαμε ποτέ;Σ΄αυτό υπάρχει καμιά εξήγηση; Γιατί στο Τμήμα που ήμουν εγώ από τα 28 άκυρα τα 23 ήταν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 7:02 μ.μ.

Αφού αυτά είναι συμπεράσματα της Αυγής τότε είναι γεγονός!!!!!!!
Πάντως είναι για γέλια και για κλάματα η όλη κατάσταση και πως εξελίσσετε, εδώ ο Τσιπρας φέρνει το 3ο αριστερό μνημόνιο έχει παγιδεύσει το 61,3% του ΟΧΙ που το πάει ντουγρου για ΝΑΙ και ο Σύριζα και η Αυγούλα ασχολούνται ακόμα με το αν η γραμμή του ΚΚΕ πέρασε η όχι, λοιπόν συντρόφια η γραμμή του ΚΚΕ ήταν σκέτη αποτυχία, εσείς τώρα πως θα διαχειριστείτε αυτή την κατάσταση που φέρατε τον κόσμο, που τον κοροϊδέψατε μ ένα αμφιβόλου ερώτημα στο δημοψήφισμα και τώρα του φορτώνετε ένα νέο μνημόνιο που επί της ουσίας αφήνετε να εννοηθεί ότι είναι και δική του επιλογή!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 7:10 μ.μ.

Κοίτα να τα βγάλεις πέρα με το επικείμενο 3ο συριζέικο άγριο μνημόνιο που θα αποτεφρώσει το λαό, μετά το περήφανο και αξιοπρεπές ΟΧΙ, και άσε το ΚΚΕ.
Τα ίδια έλεγαν κάποτε αλαζονικά κατά του ΚΚΕ και οι πασόκοι και τώρα έχουν 3% και αρχηγό τη Φώφη. Σε τέτοιο ποσοστό σε ξαναβλέπω μαύρε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 7:13 μ.μ.

Πούναι το κώμα οεοοο -πουναι το κώμα οεοοοοοοο.
Στο 1% είναι το κώμα και πάει για παρακάτω.

9 Ιουλίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

Trash στο έχουμε ξαναγράψει αλλά μάλλον δεν το είδες. Είσαι ανεπιθύμητος στο μπλοκ μας -και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γ' αυτό που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε δημοσίως- οπότε τα σχόλια σου δεν δημοσιεύονται.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:03 μ.μ.

Μπράβο Παιδιά σε Αριστερό μπλοκ λογοκρισία Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

@7.10
Δεν θα δείς την χαρά να αφήσουμε το ΚΚΕ ήσυχο.Δεν θα το αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.Θα σας ταράξουμε στην κριτική και στις αποκαλύψεις.

Η αλαζονεία και οι τραμπουκισμοί του ΚΚΕ όσο είχε ποσοστά 11%,10%και 8.5% πέρασαν ανεπιστρεπτί.
Τότε το ΚΚΕ είχε Γραμματέα ενα Φλωράκη,και σήμερα έχει ποσοστό 1.5% και γραμματέα το άεργο παιδί του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα.
Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν μπορώ να σου εγγυηθώ.Μπορεί και το Δεκαπενταύγουστο το ΚΚΕ να έχει πέσει κάτω και απο το 1.5% που έχει τώρα.
Η αποτέφρωση του ΚΚΕ άρχισε το 2012 και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

Bαθυ κοκκινο,εχεις καθε δικαιωμα να μην δεχεσαι στο τσαρδι σου οποιον δεν θες.Εγω προσωπικα μπαινω που και που και διαβαζω,και σπανια σχολιαζω.Αυτοπροσδιοριζεσαι σαιτ της αριστερας.Αν καταδεχεσαι μπορεις να μου δοσεις μια εξηγηση πως δικαιολογεις να βαζεις αναρτησεις της αυγης;Ποια σχεση εχει με την αριστερα η αυγη και ο συριζε(οπου ε=ευρωπης)Σιγουρα ενα κομματι του κοσμου που ανηκει στο συριζε ειναι αριστεροι.Το κομμα ομως και τα οργανα του ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι.Θεωρεις πως γινεται να αυτοαποκαλεισαι αριστερα εντος ΕΕ-ΝΑΤΟ;Αν ναι βαζε και αναρτησεις της δημαρ,η του ψαριανου π.χ.Υ.Γ.Οι σοσιαλοδημοκρατες λοιπον παντα ειχαν και εχουν απυθμενο θρασος.....Καναν ενα δημοψηφισμα εναντια στα μετρα της τροικας,πηραν 62%ΟΧΙ.Φερνουν μετρα ισαξια αν οχι χειροτερα με αυτα που απεριψαν και κανουν και κριτικη στο ΚΚΕ γιατι δεν τους στηριξε στο δημοψηφισμα της κοροιδιας....Αντικαπιταλιστης αριστερος.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

.... που Είναι ;; Κάνει μπάνιο στην Βάρκιζα, δίπλα στην Ταβέρνα !!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:32 μ.μ.

"Εξαρχής η στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα δεν είχε στόχο την όποια καταγραφή κομματικής επιρροής. Ήταν πολιτική στάση αρχών, έδινε πολιτικό μήνυμα στο λαό, να μην υποκύψει σε όλα τα εκβιαστικά διλήμματα, είτε προέρχονταν από την τρόικα είτε από την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά πολιτικά κόμματα. Για να μην προσμετρηθεί το "ΟΧΙ" του -με όποιο περιεχόμενο- με το "ΝΑΙ" στην ΕΕ, στη συμφωνία, είτε με βάση την πρόταση των "εταίρων" είτε της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ." (Ανακοίνωση ΚΕ)

Κάτι που μόλις τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε. Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ συνυπογραψαν ΝΑΙ σε νέο μνημόνιο - Ναι στην ΕΕ!!!!

ΚΤ

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:33 μ.μ.

Ολα τα Φασιστικά Αντικομμουνιστικά Σχόλια είναι εντάξει με βρισιές είναι εντάξει. Οποιος προσπαθεί να απαντήσει για το ΚΚΕ είναι ανεπιθύμητος. Μόνο θλίψη. Ενας Αριστερός.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:38 μ.μ.

Ποιο αριστερό μπλογκ; Αυτό που λογοκρίνει κάποιον επειδή βουλώνει στόματα και επιτρέπει στον κάθε πασοκοσυριζανελχρυσαβγίτη να βγάζει όλο τον αντικκκε οχετό του! Όπως λέει κι ο λαός μας : "Ο όμοιος τον όμοιο"!

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

Δεν πρόκειται για λογοκρισία.Είναι στοιχειώδης αυτοάμυνα στον πολιτικό πολιτισμό και σεβασμός στην νοημοσύνη των αναγνωστών του Βαθύ.
Είναι κάτι σχετικό με αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα με το δημοψήφισμα.
Δεν νομίζω πως υπάρχει λογικός άνθρωπος που να δικαιολόγησε την σαπίλα και την τρομολαγνεία των καναλιών.
Στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης δεν μπορεί να κυριαρχεί η ασυδοσία,το ψέμμα,η συκοφαντία,ο φανατισμός και η μισαλοδοξία.
Αλλωστε οι φανατικοί οπαδοί μπορούν να σχολιάζουν στα μπλογκς του ΚΚΕ που βασιλεύει η ελευθεροτυπία και η ελευθερία της έκφρασης.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 9:23 μ.μ.

Υπάρχουν δύο κύρια εκφρασμένες μορφές αντικομμουνισμού…

Και οι δυο διαθέτουν διαχρονικότητα... και οι δυο όμως στην ουσία,
αν και μέσα από διαφορετικές λεκτικές και πρακτικές οδούς, δεν
παύουν να προσδοκούν και να επιδιώκουν τα ίδια αποτελέσματα…
Έχουν δηλαδή τον ίδιο «στόχο»... μέσα όμως από άλλες αιτιάσεις…

Υπάρχει από τη μία μεριά, αυτός… ο χυδαίος, ο απαίσιος, ο βρώμικος,
ο πρωτόγονος αντικομμουνισμός… Αυτός ντε… του «Το καλύτερο σα-
πούνι γίνεται από κομμούνι»… ο αντικομμουνισμός του φασίστα…
Αλλά από την άλλη, υπάρχει και ο άλλος… ο έρπων, ο συγκαλυμμένος,
ο τάχα «πονόψυχος», ο «συμπαθητικός, αλλά και περισσότερο επικίνδυ-
νος … Αυτός των «πρώην»… των «φίλων»… Αυτός ο οποίος, φωνασκεί
«αγανακτώντας»… και κουνάει και το δάκτυλο… Είναι αυτός ο αντικομ-
μουνισμός… του «Εσείς φταίτε για όλα… Μα τι κάνετε; Aλλάξτε επιτέ-
λους… αφήστε τις θεωρίες και τα στερεότυπα… εκσυγχρονιστείτε».

Τώρα, το πως λεκτικά τον χρησιμοποιεί ο καθένας… έχει να κάνει αποκ-
λειστικά, με την «προοδευτικότητά» του… και την πολιτική αισθητική του…

Κοσμάς Λεοντιάδης

9 Ιουλίου 2015 στις 10:16 μ.μ.

Ρε ειστε για κλαματα και Αυγη 1200 φυλα επιδωτηση απο Σοιμπλε για να υπαρχει η αριστερα των τοκογλυφων
και το Βαθυ, υπαρχω μονο σαν αντι ΚΚΕ.

Σοσιαλδημοκρατες του κερατα εξωντωνετε σημερα το λαο και ο αντικομμουνισμος σας ειναι ενα βημα απο το ανοιγμα της Μακροννησου.

Ουστ ρεμαλια, δεν θα βρισκετε τρυπα να κρυφτειτε σε λιγο.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:26 μ.μ.

@9.23
Εσύ τώρα σαν τι τσατίστηκες και πήρες πάνω σου τον καυγά;Σαν κομμουνιστής ή σαν ΚΚΕές
Σαν ΚΚΕές δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι τον κομμουνισμό.Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά.Δεν φτάνει μια μπαμπάλαια σφραγίδα με ξεθωριασμένα γράμματα να σε κάνει κομμουνιστή.Σφραγίδα άχρηστη σε κόμμα σφραγίδα.Μια σφραγίδα γεμάτη ξεπουλήματα και προδοσίες.Ενα κόμμα ακυρωμένο απο τον λαό αλλά και αυτοακυρωμένο Δεν γίνεται οι μεγαλύτεροι αντικομμουνιστές που βρώμισαν και κατασυκοφάντησαν κάθε έννοια κομμουνισμού,να παριστάνουν τον υπερασπιστή του.
Εχεις τέλεια σύγχυση.
Τον σταλινισμό υπερασπίζεις και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

8.09 Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό σου αλλά μας αφήνει Αδιάφορους. Το 3ο Μνημόνιο με την υπογραφή συριζα ανταρσύα ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ με μέτρα 12 δις είναι γεγονός. ΚΚΕ θα συνεχίσει να υπάρχει θέλεις δεν θέλεις χωρίς να ξεφύγει Χιλιοστό απο την πορεία που Ακολουθει τα Τελευταία 24 Χρονια. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΤΑΞΗ. Τα παραμυθάκια ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΤΟ 1991.............................................................

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:46 μ.μ.

10.26 Είσαι σε πανικό και σύγχηση την στιγμή που μετά το Δημοψήφισμα ΤΣΙΡΚΟ ΄ερχεται μνημόνιο με μέτρα 12 δις. Εσείς βρίζετε διαρκώς. Αντίθετα εγώ δεν έχω δει κανένα απο το ΚΚΕ να βρίζει. Δεν την Αντέχεις την Αντιπαράθεση απο ελειψη Επιχειρημάτων..................................................

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

AntonSS @ 1016
Hρέμησε,θα πάθεις τίποτα και θα σε χάσουμε.Μην μας αρρωστήσεις τώρα που θα σε στείλουμε στο Μακρονήσι.
Να δείς ρε ατιμούλι πόσο σας σκέφτονται οι οπορτουνιστές και οι συνοδοιπόροι αντάρσυοι,που θα σε αφήσουμε να διαλέξεις.
Ανοίγουμε και τα Γιούρα.Αν προτιμάς πιό ξηρό κλίμα να σε στείλουμε στα Γιούρα.
Γράψε πάνω στην αίτηση που προτιμάς να σε στείλουμε και εμείς θα το φροντίσουμε.
Ας είναι καλά ο Σόιμπλε που μας επιδΩτεί.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 10:57 μ.μ.

ΑΤΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»;

Φίλε μου κάνεις ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τρομερό ΛΑΘΟΣ !!!

Η ΦΥΣΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ δεν έχει ΣΧΕΣΗ με Υποτέλεια, Υποταγή και Εθνική-Λαϊκή Προδοσία ! Αυτές οι ΕΝΝΟΙΕΣ είναι Ξένες και Προσβλητικές για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Ο καθείς μπορεί να δηλώνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Αλλά προδίδεται όταν έρθει η ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ! Κάθε ΤΙ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ είναι ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ ! Πέρα το ότι υπάρχουν Αγνοί Απλοί Αγαθοί Άνθρωποι μας, που ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ χωρίς να το ξέρουν ! Άλλωστε η Ιστορία μας το έχει δείξει ΑΥΤΟ πολλές φορές ! Η Συνειδητή Αριστερά ΕΧΕΙ μια Συνειδητή Ανθρωποκεντρική Ιδεολογία ! Αυτό είναι σήμερα το Ζητούμενο !

Γιαυτό Θεωρό το Τίτλο σου Λάθος !

ΟΠΟΙΟΣ Υπογράφη Μνημόνια - Βάρκιζες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (για φαντάσου να μιλούσα για Κουμουνιστική Αριστερά, λές και υπάρχει Κουμουνιστική Δεξία !) ! ΔΕΝ κάνουμε Λογοπαίχνιο !

Χτυπάμε το Χέρι/Μπουνιά στο Τραπέζι τους, και σπάει και το ..... ΠΑΤΩΜΑ !!!!!!

ΜΦΧ

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 11:03 μ.μ.

1037 καλε μου φιλε ΠΑΝιβλαξ μην μενεις αδιαφορος.η ανταρσυα υπεγραψε με τον μιχαλολιάκο το 3ο μνημόνιο,δεν μπορείς να μένεις αδιαφορος και να κάνεις το παγώνι καλε μου φιλε.θανατος στη ανταρσυα καλε μου φίλε θάνατος στους οπορτουνιστές καλέ μου φιλε.ζητω το κώμα καλε μου φιλε ζητω και η Λιάνα ζήτω το άκυρο ζήτω το 1% που πήρε το κώμα καλε μου φίλε.μη ξεφυγεις χιλιοστο του χιλιοστου καλε μου φιλε εγω το λεω για το καλο σου επειδη σε συμπαθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 11:27 μ.μ.

10.16
Μετά παραπονιέστε γιατί δεν σας επιτρέπουν να βρομίζετε το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.Ιδού τα χάλια σας.
Κάποιες φορές απορούμε με την καλή θέλεση του μπλόγκ και την υπομονή που δείχνει στους χουλιγκανισμούς των οπαδών του ΚΚΕ.
Χαρά στο κουράγιο σας.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 3:11 π.μ.

Αυτό θα έγραφα και εγώ 11.27. Διαβάζω αρκετό καιρό το Β.Κ και αρκετές φορές εξοργίζομαι με την ανοχή που δείχνει στους σχολιογράφους. Και σ' αυτό το νήμα το ίδιο συμβαίνει. Για να θεωρήσουν 'ανεπιθύμητο" τον trash την στιγμή που κάνουν πάρτι εδώ μέσα οι ΠΑΝικόβλακες θα έχουν κάποιους σοβαρούς λόγους οι διαχειριστές του μπλοκ. Είναι αδικία πάντως να κατηγορήσει κανείς το Β.Κ για λογοκρισία.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 7:55 π.μ.

Κι εμένα προσωπικά δεν μου είναι οικεία η λογοκρισία, του ενός ή του άλλου.
Αλλά η περίπτωση των διαφόρων πυροβολημένων επιπέδου Trash, είναι μόνο κλινικά αντιμετωπίσιμη και όχι διαδικτυακά.
Το ΒΚ έχει επιδείξει, σε πολλές περιπτώσεις, σκανδαλώδη ανοχή, σε φαινόμενα σαν αυτό.
Επίσης πρέπει να πούμε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν πάρα πολλά blogs τα οποία είναι ανοιχτά προσκείμενα στο ΚΚΕ, στα οποία το συγκεκριμένο άτομο με διάφορους υπαινιγμούς στα σχόλια του προκαλούσε και υποτιθέμενους συντρόφους του σε κριτική εις βάρος του.
Οι ασυναρτησίες και οι αντιφάσεις του θα εξόργιζαν και τον ίδιο το Βούδα πολλώ δε μάλλον τους Κνίτες που το λυμένο το ζωνάρι για καυγά.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 8:04 π.μ.

Εσείς οι εκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ορμώμενοι, που χαρίσατε τόσα "ηρωικά" ΟΧΙ στον πρωθυπουργό μας για να πάει να τα κάνει ΝΑΙ και να συντάσσει μνημόνια με την καθοδήγηση του Γιούνκερ, και ως εκ τούτου παρασύρατε και τόσους ανθρώπους με τη θολούρα της θέσης σας και με τον αντικομμουνισμό σας, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε μια κάποια αυτοκριτική; Ή μήπως είναι νωρίς ακόμη;;;

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 9:36 π.μ.

Το ΟΧΙ που γρήγορα έγινε ΝΑΙ δεν καταπίνεται, το ΚΚΕ ότι και να κάνετε, ότι και να πείτε, η να γράψετε, έμεινε αμετακίνητο στις πάγιες θέσεις του και αυτό δεν θα το συχωρέσουν οι κολοσφουγκάριοι του Σύριζα

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 9:46 π.μ.

Οι ΚΚΕδες σήμερα θα είναι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 7 μ.μ.για να μπλοκάρουμε όλα τα μνημόνια δεξιά και αριστερά. Εσείς πού ακριβώς θα είστε και με τί αιτήματα?

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 9:49 π.μ.

11.03 Οταν η αριθμητική δεν βολεύει τον Οπορτουνισμό τόσο το χειρότερο για την Αριθμητική, Ασφαλώς και υπόγραψε το 3ο μνημόνιο και η ανταρσυα μαζί με ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. Μιλάμε για Αίσχος. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε απόλυτα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. 3.11 Οποιος βρίζει το ΚΚΕ δεν υπάρχει πρόβλημα. Οταν απαντάνε σε αυτή την λάσπη λογοκρισία απο έλειψη επιχειρημάτων.........................................

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 11:46 π.μ.

Φιλαράκια, το ΚΚΕ θα είναι εκεί που ήταν πάντα. Μπροστάρης στους αγώνες για τη λαϊκή επιβίωση και νίκη! Εσείς πού θα κρύβεστε;

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 1:43 μ.μ.

Διαβάζοντας τέτοια άρθρα εξηγείται το πώς είναι δυνατόν η Αυγή (του 40% και βάλε ναούμ) να πουλάει τα μισα φύλλα από το Ριζοσπάστη (του με το ζόρι 3%).

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 1:57 μ.μ.

Όσοι από σας βλέπετε το ΚΚΕ και δε βλέπεται το αγγουρι ειστε ανοιχτη σε κάθε διάλογο με τους μανάβηδες
ώσπου να σας το δείξουν και να το νιώσετε!!

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 4:31 μ.μ.

Συριζαιο - Ανταρσυες , παιδιά του ίδιου γάμου και της κοινής "σύσκεψης" των Μπίλντερμπεργκ. Σήμερα δεν είναι 04/07/2015. Σήμερα είναι 10/07/2015 και όσο και να θέλει η βρωμιά να κρυφτεί......δεν την αφήνει η οσμή της. Τρεχάτε να διαδηλώσετε μαζί, υπέρ του νέου σχεδίου Γιούγκερ......για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!! ...........και εαν σας αποκαλέσει η ιστορία "σοσιαλφασίστες", μην παρεξηγηθείτε. Είστε τα τρολλ της ιστορίας. Είστε το χαμετιπείο της αστικής πολιτικής σκηνής.
Το ΚΚΕ πασιφανώς και πανηγυρικά δικαιώθηκε. Μένει μόνο ο χρόνος να σας καταπιεί.
Ολοι σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Jim

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 6:18 μ.μ.

Οσοι απο εσάς νοιώθετε το αγγούρι του 62% και δεν κάνετε διάλογο με τον οπορτουνιστή μανάβη,αντί το αγγούρι να σας δροσίζει,θα σας τσούζει και θα σας ζορίζει.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 7:14 μ.μ.

4.31 να έρθουμε με κατσαρολες ή με σφυρίχτες;
θα κεράσει το κώμα μετά τα σουβλάκια ή θα τα σαβουρώσει όλα ο γραμματέας;

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2015 στις 2:47 μ.μ.

Στον Αγγελο Τσεκέρη έξυπνογράφω - "Αυγή"
Το ΚΚΕ ηταν στο σύνταγμα με τα όχι του λάου όλοι μαζι έλειπε οι φυλή σου η νενεκοι και η νάζι.....

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΚΚΕ)
12 Ιουλίου 2015 στις 4:17 μ.μ.

2.47 λάου λάου το πηγαίνεις
στην βουλή δεν ξαναμπαίνεις

νάζι νάζι,είσαι όλο νάζι τρομάρα σου κνιτάκι.

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2015 στις 11:35 μ.μ.

12 Ιουλίου 2015 - 4:17 μ.μ. Ο τόνος σε πείραξε τρομάρα σου
βάλατε πλάτη δυνατή
μάχες πολλές μπρος στη βουλή
τα μνημόνια τα υπογράψατε
και ζωντανούς μας κάμψατε
α, και να μην λησμονείς
τ αγγουρι να το ευγωμονείς
είναι δώρο τσιπρα
σε πικραμένους συγγενείς.

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2015 στις 12:15 π.μ.

- 4:17 μ.μ.
λάου λάου το πηγαίνω
από τσιπρα και καμένο
που τρόμαξαν να μπούνε
να δούμε πώς θα βγούνε
γαμώτο έχω άλλη ανησυχία
τώρα έχασα την ανταρσία
την έψαχνα στους καφενέδες
και ηταν με τους κουκουέδες

13 Ιουλίου 2015 στις 3:43 μ.μ.

Τον @trash κάθε ένας που σέβεται το blog του θα πρέπει να τον διώξει.
Κανένας όμως όταν το κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ δεν μπορεί να αφήνει κενά αντικειμένου λόγια: "και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γ' αυτό που δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε δημοσίως"
Περιμένουμε ΟΛΟΙ τους "συγκεκριμένους λόγους" και να ΘΕΩΡΕΙΤΕ σκόπιμο πως πρέπει να τους αναφέρετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ αλλά καραμπινάτης ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ!
Σας δίνω μόνο ένα ελαφρυντικό γιατί δεν έχετε την εμπειρία μου στον διαδικτυακό διάλογο και στις μορφές λογικής που αυτός μπορεί να πάρει...

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2015 στις 5:41 μ.μ.

Μήπως είναι εκτός τόπου και χρόνου και λίγο προκλητική η ανάρτησή σας, μετά από το μεγάλο έγκλημα που διέπραξε εις βάρος του λαού "η πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση? Μήπως το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι παρόν κάθε μέρα, κόντρα σε πολιτικούς απατεώνες και πολιτικούς τυχοδιώκτες, ευτυχώς, πλήρς δικαιωμένο, για να σηκώσει αυτόν τον λαό, τον τόσο ευκολόπιστο και πάντα προδομένο?

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2015 στις 6:32 μ.μ.

Δεν είναι, πρώτη, μόνο που στις διάφορες εκδηλώσεις όπου είσασταν προσκεκλημένη ως παράγοντας της παροικίας
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σαν τη Βασίλω

http://www.youtube.com/watch?v=2-5sCueLzTA .

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2015 στις 8:19 μ.μ.

3:43 Αλλάζετε το μαντρί που υπερασπίζεστε με την ίδια ευκολία που σκορπίζετε αυταπάτες σε όσους σας εμπιστευτήκαμε , Μόνο που αυτή τη φορά δεν σας βγαίνει......
Υ.Σ. Η ευθεία είναι η κοντινότερη του παντός

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger