Home » , » Απ' τις ήπιες διαμαρτυρίες μέχρι το "μπουκάρισμα" στην τρομοκρατία των καναλιών ένα τσιγάρο δρόμος

Απ' τις ήπιες διαμαρτυρίες μέχρι το "μπουκάρισμα" στην τρομοκρατία των καναλιών ένα τσιγάρο δρόμος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 | 10:56 μ.μ.

Δεν θα είναι μακριά η εποχή που πολίτες θα μπουκάρουν στα κτίρια που στεγάζουν τηλεοπτικούς σταθμούς και θα τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο.

Αυτή την στιγμή περιορίζονται σε ήπιες διαμαρτυρίες, όπως σήμερα που  συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές έξω  από τις εγκαταστάσεις  του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στη λεωφόρο Μεσογείων και διαμαρτυρήθηκαν κόσμια για το όργιο προπαγάνδας που έχει εξαπολύσει αυτός ο τηλεοπτικό δίαυλος –τα σκήπτρα σ’ αυτή την κατεύθυνση τα κρατάει ο τηλεοπτικός δίαυλος του Αλαφούζου- υπέρ του «ΝΑΙ» στο αυριανό δημοψήφισμα.

Μεγάλες είναι και η ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ που για πέντε μήνες ανέχτηκε την τηλεοπτική παραπληροφόρηση, την κατασκευή ειδήσεων την τρομολαγνεία και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας στην οποία έχουν επιδοθεί όλοι σχεδόν οι τηλεοπτικοί δίαυλοι.

Γιατί εξακολουθεί να είναι στις καλένδες η υπόθεση της ρευματοκλοπής την οποία έκανε επί χρόνια το   Mega; Γιατί δεν προχώρησε στην διερεύνηση των θαλασσοδανείων που έχει πάρει –παράνομα και χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες- αυτό καθώς και τα υπόλοιπα κανάλια; Πόσο καιρό χρειαζόταν για να σταματήσει την ασυδοσία των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών καναλιών που λυμαίνονται τις τηλεοπτικές συχνότητες; Μέχρι τώρα μόνο παχιά λόγια ακούμε και αποτέλεσμα μηδέν..

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:46 μ.μ.

Εμ,για αυτο λεμε ,τωρα,θα αντισταθουμε στους ξενους ,που μας θελουν προβατα και υποτελεις! Να σπασει ο φοβος του κοσμου,και να δει,οτι μπορει να διεκδικησει την αξιοπρεπεια του,και να αρχισει να οριοθετει συμπεριφορες που τον απαξιωνουν,και τον δυστυχουν!! Για αυτο,να προσεξουν πολυ καλα εκει στον Συριζα!! Οχι μαγκιες,και πισωπλατα καρφωματα στον κοσμο ,που τον θελει αξιοπρεπει και διεκδικητικο !!!!

5 Ιουλίου 2015 στις 12:36 π.μ.

Trash Είσαι ανεπιθύμητος στο μπλοκ μας. Εχεις φτάσει στο σημείο του συνειδητού προβοκάτορα. Και σχόλια προβοκατόρων δεν φιλοξενούμε στο μπλοκ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger